Yaa aslında çocukları uzun süre oyalayacak veya gelişimene katkı sağlayacak oyuncaklarsa alınabilir ama her vakitte istedikleri her oyuncağı almak çok doğru değil benceAynen oyuncak konusunda çok açıldım ben de. Son olarak basketbol potası aldık
Ben harcadım altın da aldım hocamBende baktım ve farkettim bu hafta herkes bi salmış kendini, birikimleri faln hep harcama hep harcama olmazz ki canim öyle
Mesala yanlış anlaşılmasın sadece Kendi fikrim bakıyorum da her harcama içerisinde oyuncak varcidden çok gerekli oluyor mu bu oyuncaklar onun yerine çocuklar için o Ufak meblağlar köşeye atılsa iyi olmaz mı
Bir nebze katılıyorum bizim de çok kayda değer oyuncaklar var küçük bir servetYaa aslında çocukları uzun süre oyalayacak veya gelişimene katkı sağlayacak oyuncaklarsa alınabilir ama her vakitte istedikleri her oyuncağı almak çok doğru değil bencebu uzun bir süre için son oyuncak olsun diyelim ve birikime odaklanalımm
Ohhh maşallah daha çok bereketli olur inşallahBen harcadım altın da aldım hocam
Ben savurganım işte sorun buradaKendi ihtiyaçların için mi 25 30 bin o zaman çok iyi
Ben baştan cok alsitirdim ve önünü alamıyorum.Yaa aslında çocukları uzun süre oyalayacak veya gelişimene katkı sağlayacak oyuncaklarsa alınabilir ama her vakitte istedikleri her oyuncağı almak çok doğru değil bencebu uzun bir süre için son oyuncak olsun diyelim ve birikime odaklanalımm
Tamam o zaman hadi bu haftayı planlayalım ben de çok harcıyorumBen savurganım işte sorun burada
Bu hafta oğlanı yıne terapiye götüreceğim.Tamam o zaman hadi bu haftayı planlayalım ben de çok harcıyorum
Aslında biz kendimiz istiyoruzBen baştan cok alsitirdim ve önünü alamıyorum.
Asırı pısmanım kendım de çok heveslıydım para harcamaya çocuğum olunca ona yöneldim.
Sımdı çocuğum da her gün oyuncak istiyor işte sımdı sınır koymaya çalışıyorum.
Çünkü sadece istiyor boyutunda çok da oynamıyor.
Terapiye ayırdığın parayı hiç hesaplamaya katma bile ona verilen para her şeyden önemli ben de kendim terapi almıştım ona verilen paraya hiç acımıyorum.Bu hafta oğlanı yıne terapiye götüreceğim.
Ikı bın oraya.
Ve market alısverısı yaparım yine.
Hedefim bu hafta 4 bın.
Aynen. O çok hassas noktam benim.Terapiye ayırdığın parayı hiç hesaplamaya katma bile ona verilen para her şeyden önemli ben de kendim terapi almıştım ona verilen paraya hiç acımıyorum.
Birimi kaç lira, belki zam gelmiştirDoğalgaz faturası geldi 2 bin doğru dürüst yakmadık bu ay nasıl böyle yüksek geldi anlamadım
Bilmiyorum ki bakmadimBirimi kaç lira, belki zam gelmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?