Smile_s Guru Kayıtlı Üye 1 Haziran 2012 3.624 3.939 333 27 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Smile_s #1 Biraz saçma belki ama alışveriş merkezi muhasebesinde çalışan var mı ? Maaş ortalama ne kadar bilen var mı ? Daha önce fabrıkada muhasebe görevindeydim uzun yıllar ve maaşım biraz yüksek sayılırdı. Şimdi iş görüşmesine gideceğim ama maaşları düşük ise bosuna zaman kaybetmeyeyım
Biraz saçma belki ama alışveriş merkezi muhasebesinde çalışan var mı ? Maaş ortalama ne kadar bilen var mı ? Daha önce fabrıkada muhasebe görevindeydim uzun yıllar ve maaşım biraz yüksek sayılırdı. Şimdi iş görüşmesine gideceğim ama maaşları düşük ise bosuna zaman kaybetmeyeyım
C captain price erkek değilim ben Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Nisan 2015 26.563 91.284 598 27 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Smile_s #2 şimdi konyada da avm var istanbulda da. x avm de var y avm de. çok genel bişey soruyosunuz.
-Marshmellow- jelibon Kayıtlı Üye 26 Şubat 2017 422 1.205 33 27 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Smile_s #3 captain price .!.: şimdi konyada da avm var istanbulda da. x avm de var y avm de. çok genel bişey soruyosunuz. Genişletmek için tıkla... Saydıklarından acaba hangileri tuttu da deşifre olmamak için hesabı pasif yaptı
captain price .!.: şimdi konyada da avm var istanbulda da. x avm de var y avm de. çok genel bişey soruyosunuz. Genişletmek için tıkla... Saydıklarından acaba hangileri tuttu da deşifre olmamak için hesabı pasif yaptı
C captain price erkek değilim ben Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Nisan 2015 26.563 91.284 598 27 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Smile_s #4 -Marshmellow- .!.: Saydıklarından acaba hangileri tuttu da deşifre olmamak için hesabı pasif yaptı Genişletmek için tıkla... üzgün yazınca hesap pasif yapılmış mı oluyor? hep merak etmişimdir onu.
-Marshmellow- .!.: Saydıklarından acaba hangileri tuttu da deşifre olmamak için hesabı pasif yaptı Genişletmek için tıkla... üzgün yazınca hesap pasif yapılmış mı oluyor? hep merak etmişimdir onu.
-Marshmellow- jelibon Kayıtlı Üye 26 Şubat 2017 422 1.205 33 27 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Smile_s #5 captain price .!.: üzgün yazınca hesap pasif yapılmış mı oluyor? hep merak etmişimdir onu. Genişletmek için tıkla... Evet. Sadece banlanınca değil, hesap pasif yapılınca da üzgün yazıyor
captain price .!.: üzgün yazınca hesap pasif yapılmış mı oluyor? hep merak etmişimdir onu. Genişletmek için tıkla... Evet. Sadece banlanınca değil, hesap pasif yapılınca da üzgün yazıyor
Smile_s Guru Kayıtlı Üye 1 Haziran 2012 3.624 3.939 333 1 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Smile_s #6 -Marshmellow- .!.: Saydıklarından acaba hangileri tuttu da deşifre olmamak için hesabı pasif yaptı Genişletmek için tıkla... Hiç biri değil gunahımı aldın 2 gün yasak verdiler ama sebebini bilmiyorum. Bu konu yüzünden mi @mune
-Marshmellow- .!.: Saydıklarından acaba hangileri tuttu da deşifre olmamak için hesabı pasif yaptı Genişletmek için tıkla... Hiç biri değil gunahımı aldın 2 gün yasak verdiler ama sebebini bilmiyorum. Bu konu yüzünden mi @mune
-Marshmellow- jelibon Kayıtlı Üye 26 Şubat 2017 422 1.205 33 1 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Smile_s #7 Smile_s .!.: Hiç biri değil gunahımı aldın 2 gün yasak verdiler ama sebebini bilmiyorum. Bu konu yüzünden mi @mune Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun munenin cımbızı belli olmaz
Smile_s .!.: Hiç biri değil gunahımı aldın 2 gün yasak verdiler ama sebebini bilmiyorum. Bu konu yüzünden mi @mune Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun munenin cımbızı belli olmaz