Smile_s Guru Kayıtlı Üye 1 Haziran 2012 3.624 3.939 333 27 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Smile_s #1 Biraz saçma belki ama alışveriş merkezi muhasebesinde çalışan var mı ? Maaş ortalama ne kadar bilen var mı ? Daha önce fabrıkada muhasebe görevindeydim uzun yıllar ve maaşım biraz yüksek sayılırdı. Şimdi iş görüşmesine gideceğim ama maaşları düşük ise bosuna zaman kaybetmeyeyım
Biraz saçma belki ama alışveriş merkezi muhasebesinde çalışan var mı ? Maaş ortalama ne kadar bilen var mı ? Daha önce fabrıkada muhasebe görevindeydim uzun yıllar ve maaşım biraz yüksek sayılırdı. Şimdi iş görüşmesine gideceğim ama maaşları düşük ise bosuna zaman kaybetmeyeyım
maviyesiltuna hep tatlı yoktur hayatta tuzlu ve ekşi vardır. Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2014 3.852 2.412 408 27 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Smile_s #2 canım avm muhasebeci olarak maaş olmaz işin yüküne göre değişir işin çoksa iyi maaş olur git görüş zaman kaybetmezsin deneyim yaşarsın (piyasa kötüyken iş değiştirmezdim şahsi fikrim)
canım avm muhasebeci olarak maaş olmaz işin yüküne göre değişir işin çoksa iyi maaş olur git görüş zaman kaybetmezsin deneyim yaşarsın (piyasa kötüyken iş değiştirmezdim şahsi fikrim)