- 1 Eylül 2010
- 2.772
- 8.401
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Gümüş severlerin makul kaderi diyebilir miyiz acabaaaa iyiymiş o ben gümüş parlatıcıyla zehirleniyordum sonra komşudan sigara külü biriktirip bana vermesini istedim diş macunu bile denemişliğim var.sırf bu işten bıktığımdan bir kaç beyaz altın takı almıştım.ama onları da gümüş sanıp vahh vahhh ben de gençliğimde senin gibi gümüş takardım diyor teyzeler
çelikte parlaklığını kaybediyor.haldır haldır onları da parlatıyorum.minimal yaşama geçsek hiç böyle dertlerimiz olmayacak aslında.ayakkabı temizle yıka kıyafetleri ütüle deri çanta ayakkabı bakımı yap bunlar yetmiyormuş gibi saç bakımı cilt bakımı uğraş dur.bunlara harcadığım zamana bir dil daha öğrenirdimGümüş severlerin makul kaderi diyebilir miyiz acabaHayır Google da falanda hep senin dediğin yöntemler var , bir allahın kulu da kuyumcuya git gardaş yazmamış
Ne istediğine bağlıSadece 45 tl m kalmış ne alınır ki buna a dostlarrrr
bence kimsede para kalmadı ki buraya uğrayan yokk.maaşları alınca görüşelim artıkNe istediğine bağlı
Benim ek dersim yatacak 7’si gibibence kimsede para kalmadı ki buraya uğrayan yokk.maaşları alınca görüşelim artık
Güle güle harca. Ek dersle birlikte mi bu miktar maaş?Benim ek dersim yatacak 7’si gibi15’inde de maaş . İki gün rapor aldım, bugün yarım gün, yarın da tatil diye ek dersim azalmış bu ay . Bakalım kaç yatacak .
Bu arada bana maaş 6.200 yattı. Vergi dilimine girmedim yeni atandığım için. Benden daha uzun süredir öğretmen olanlar vergi dilimine girdiği için 5.800 almış.
Sağol, bolca harcıyorum ciddenGüle güle harca. Ek dersle birlikte mi bu miktar maaş?
bereketli olsun gönlünce harca.bu sitede öğretmen maaşı 3700 yazanlar var da olmaz öyle diyorum iddialaşıyorlar.annem emekli olalı bir asır geçti emekli maaşı bile 3700 den yüksek yahuu.Sağol, bolca harcıyorum cidden. Yok kuzum ek derssiz düz maaş. Ek ders de 1.200 civarı olacak, geçen ay 3 haftalık yattı herkese. Ben 1.020 aldım.
Ben Lcw’den şey aldım geçende, kadife, polar gibi bir takım. Kapüşonlu fermuarsız sweatshirt ve eşofman gibi bir alt. Çok rahat yumuşacık sıcacık. Şu an sevdiceğim üstünü giyiyor ben de altınıkızlarrr neden bir şeyler almıyorsunuz buraya yazmıyorsunuzzz?
3.700 de fazla düşük demiş. 12 saat falan derse girse bile nöbet alır okulda evrak işleriyle uğraşır yine maaş karşılığı dediğimiz minimum 5.200’ü alır.bereketli olsun gönlünce harca.bu sitede öğretmen maaşı 3700 yazanlar var da olmaz öyle diyorum iddialaşıyorlar.annem emekli olalı bir asır geçti emekli maaşı bile 3700 den yüksek yahuu.
4900'den fazla yatmadı vergi diliminden dolayı. Ek derslerle idare ediyoruz resmen.3.700 de fazla düşük demiş. 12 saat falan derse girse bile nöbet alır okulda evrak işleriyle uğraşır yine maaş karşılığı dediğimiz minimum 5.200’ü alır.
3.700 anca özelde olurözel için yüksek bile hatta. Ben özelde çalışırken (2019’da) saatine 10₺ alıyorduk. Ben az giriyordum 240 alıyordum. Özelde haftada maksimum 45 saat ders verebiliyorlar, 1.800 yapıyordu o zaman bu. Şu an da 2.5-3 arasında alındığını duydum arkadaşlarımdan.
Ben de lcw’den aldım pijama takımlarımı4900'den fazla yatmadı vergi diliminden dolayı. Ek derslerle idare ediyoruz resmen.
Ben bugün AVM'ye gittim sözde kolye, oje ve fincan takımı aldım. Sonra kahve içmek için oturup LCW online'dan alışveriş yaptım
Suwen'de indirimle 230 TL olan viskoz kumaş pijama takımını almadım 2 tane LCW online'dan aldım o fiyata yine viskoz kumaş. Tavsiye ederim.
biz hep tatil sepetinden alırız.erkenle çok uyguna gelir elbette.sigortalı da alırsanız o tarihte gidemezseniz paranız iade oluyor.cüzi bir miktardı sigortaGünaydın hanımlaaar. Size sorayım dedim. Erken rezervasyonla tatil satın alma ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Biz iki kere gittik, ikisinde de gideceğimiz zamana yakın ayarladık. Ama geçen yaz fiyatlar çok uçuktu. Erken rezervasyonla şimdiden alsam bir tık uyguna gelir mi sizce? Bir de hangi siteden almalıyım?
Peki erken rezervasyon dönemi ayrı oluyor mu, ben sitelerde pek göremedim sankibiz hep tatil sepetinden alırız.erkenle çok uyguna gelir elbette.sigortalı da alırsanız o tarihte gidemezseniz paranız iade oluyor.cüzi bir miktardı sigorta
ara ara kontrol et ekim sonu başlaması lazım .telefonla iletişime geçip sor biz hep böyle satın aldıkPeki erken rezervasyon dönemi ayrı oluyor mu, ben sitelerde pek göremedim sanki