Alişkanlik mi oldu 😥ARTIK çözümlerim bitti ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teswkkur edrim yorumunuzu dikkate alacam

Bi seferliğine affediyorum mu dediniz orayı anlayamadım

Ilk yaptigi gun tepki gostermedim utanmisti ve ilk defa yaptigi icin sasirmisti hatta annecim ne olmus sorun yok carsaflari söktük ve makineye attik güldük kahvalti yaptik . Bir seferine affdeiyorum yanlis yazmışım okuduktan sonra anladim sabah aceleyle yazdim ksuura bakmayin

Benim kızım da 3 buçuk yaşında 2 yaşında tuvalet alışkanlığı kazandı. Bundan bir kaç ay önce arada çiş kaciriyordu.Bir kaç defa da kakasını kaçırmıştı.Ama geçti arada olur öyle şeyler.Bu kadar takip üzerine düşmeyin.Dustukce daha kotu olacağını düşünüyorum.

Altına kaçırmasından daha önemli bir konu var bence 1.Mukemmel bı anneyim ve benim çocuğum mukemmmel olmalı kafasindasiniz bunu kabul etmesenizde böyle.2.bu çocuk durup dururken yapmıyor emin olun altında yatan sebebi araştırmalısınız üstelik kaka da yapmış ciddi anlamda uzman birinden destek alın.
Tayinimız dolayısıyla farklı bı sehire geldik ve kızım 4 yasinda altına kaçırmaya başladı bı iki üç derken hemen bı psikologa gittik ve kızımla oyun eşliğinde sohbet etti sonra bizimle konuştu.Asla hiç bir tepki vermeyin şuan size kızgın onu alıştığı çevreden ayırdığınız için dedi ve her altına kacirmasinda hadi temizlenelim hiç sorun değil diyin başka bişi söylemeyin dedi ve bu görüşmeden sonra bir kez kaçırdı birdaha hiç yapmadı.
Birazcık çocuğunuzun yaşıtlarından olgun olduğunu düşünmek yerine onun henüz çok küçük olduğunu kabullenip bı yardım alın lütfen..

Son düzenleme:
Bunu dusunuyoruz kesinlikle. Fakat az once dikkat ettigim bir durum oldu yataginin yerini degistirmemi istedi .

Cocuk bu çocuk bişeyden etkilenmiştir üşütmüştür ondan oluyodur.
Fazla abartıp tepki veriyosunuz bence 3 yaşında daha cocuk benim 5 yasındaki yeğenim birden yapmaya başladı biz bukadar büyütmedik

Bunu dusunuyoruz kesinlikle. Fakat az once dikkat ettigim bir durum oldu yataginin yerini degistirmemi istedi .
Rahatsız olduğu birşey olabilir eğer değiştirme şansınız varsa değiştirin bence siz hiç birşey sormayın neden die yada böyle güzel die fikrinizi söylemeyin belki kendi anlatır gerçekten bisiden korkmussa

Hepimiz çocuklarımızla gülüp eğleniyoruz bu marifet değil. Hayatın doğal akışı zaten. Önemli gelmediğimiz zamanlarda ne yaptığımız. Oğlunuz yaşıtlarına göre daha bilinçli ve altına yapmamalı mıydı gerçekten?

Arakadaslr annecim ben yatagimin yerini değiştirmek istiryum dedi tamam dedim. Daha sonra annecim benim yatak ucum kapiya baksin dedi tmam dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…