Arkadaslar ben bu sene unıversıteye yenı basladım.
Yasadagım sehırdekı unıversıtenın puanları cok yuksek oldugu ıcın ıl dısında tercıh yapmak zorunda kalmıstım.
Orada özel bır yurtta 2 kısılık odada kalıyorum.
Daha önceden hıc tanımadıgım,huyunu suyunu hıc bılmedıgım ınsanlarla aynı catı altında yasıyorum.
Unıversıteyı okudugum yer kucuk ulasım zor,kaldıgım yurt problemlı.
Yurtta her gun ayrı bır aksıyon :|
Çok sıkılıyorum çok, nasıl alısıcam hıc bılmıyorum.
Ilk defa aılemden bu kadar uzaktayım.Duygusal bır ınsanım telefon gorusmelerınde aglamamak ıcın kendımı zor tutuyorum.
Bılıyorum kucuk bır kız cocugu degılım ama ailemı cok özlüyorum.Burası benı cok bunaltıyor.
Nasıl alısıcam ben soyleyın kızlar...
Arkadaslar ben bu sene unıversıteye yenı basladım.
Yasadagım sehırdekı unıversıtenın puanları cok yuksek oldugu ıcın ıl dısında tercıh yapmak zorunda kalmıstım.
Orada özel bır yurtta 2 kısılık odada kalıyorum.
Daha önceden hıc tanımadıgım,huyunu suyunu hıc bılmedıgım ınsanlarla aynı catı altında yasıyorum.
Unıversıteyı okudugum yer kucuk ulasım zor,kaldıgım yurt problemlı.
Yurtta her gun ayrı bır aksıyon :|
Çok sıkılıyorum çok, nasıl alısıcam hıc bılmıyorum.
Ilk defa aılemden bu kadar uzaktayım.Duygusal bır ınsanım telefon gorusmelerınde aglamamak ıcın kendımı zor tutuyorum.
Bılıyorum kucuk bır kız cocugu degılım ama ailemı cok özlüyorum.Burası benı cok bunaltıyor.
Nasıl alısıcam ben soyleyın kızlar...
Kızlar desteklerınız ıcın cok tesekurler.
Okulum Duzcenın kucuk bır yerleskesınde kalıyor.Duzce unıversıtesınde 4 yıllık bır bolume basladım.
Yurttakı kızların genelı ıyı,oda arkadasımda uysal bır kız anlasıyoruz.Bırkac tane daha anlastıgım bellı bır grup kız var.
Oda arkadasım ve yurttan baska bır arkadasımızla onumuzdekı sene eve cıkmayı dusunuyoruz.
Kızlar sorun arkadas sorunu asla degıl o konuda rahatım.
Sorun yurtta vadedılen rahatlıgın olmaması. Her saat bası servıs var dedıler.Asla oyle bır sey yok dersten cıkıp hemen yurta gecemıyoruz.Hemen hemen 1 saate yakın bazı arkadasların dersten cıkmasını beklıyoruz.Yanı bızı bırakıpda donebılırler aynı bolumu okuyan yurttan bır suru arkadasım var.Kalabalıgız yanı servısın kalkmaması ıcın hıcbır neden yok.Ustelık okulla yurt arası mesafe o kadar uzakda degıl.
Kızıyorum cok kızıyorum cunku o kadar ballandıra ballandıra anlattılar kı yurtlarını bende teredut etmeden kayıt oldum.
Sımdı cok pısmanım yemekler cok kotu,ılgı alakada sıfır.
Evet bıze kayıt olurken ulaşım konusunda hıcbır sorun yasamayacagımızı soyledıler.servis saat başı demişler 1 aat arkadaşların dersten çıkmasını bekliyoruz yazmışsınız.yani saat başı olmuyor mu?
yemeklere gelince annenizin yaptığı gibi asla olamaz zaten.kötü olacaktır normal.
ilgi alaka demişsin zaten onu hiç anlamadım.
ah aaaah
devlet yurdu hususunda ilk sayfada yazdıklarımı okumadnız galiba
siz şanslısınız pek çok anlamda iki kişilik oda ne demek ya bizim için sadece bu biel mükemmel bişey olurdu.
ortama alışmaya bakın.bulunduğunuz noktanın değerini bilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?