Alışamadım...

Eltinin boş laflarınada cevap verme.

Çok teşekkür ederim...esimin ağzi sıkı Allahtan, öyle her lafın içinde de olmaz. Yüzüne de söyledim sizin sülalede sen teksin diye, bilmem ki kime çekti Şu pislik yapmayı öğrendiğimde derdim kalmicak sanırım.

Haftaya doğum var,bu sefer de dogurdum diye böbürlenir, triplenir ama ben kimseye taviz vermicem bu sefer kararliyim.

Rica ederim,bende teşekkür ederim.Kalmıcak inan, dene, gör:))

Kirk yilda bir gorusuyormussun takma.

Benim eltimle kaynimda ayni kafadalar.

Ustelik hepimiz okumus meslek sahibi insanlariz.

Biz evlendigimizden beri bizim oldugumuz her ortamda istisnasiz eltim ile kaynim kendilerinin ne kadar mukemmel insanlar olduklarini ve ne kadar mutlu bir evliliklerinin olduklarini anlatir dururlar.

Halbuki biz evlenmeden once bosanmaya kalkmislar kavga kiyamet kopmus.

Biz esimle hic orali olmadik onlarla yarisa girmedik cevap vermedik bizde kendimizi ovup gulunc duruma dusmedik.

Baktilar ki biz tinlamiyoruz. Sudan bir bahane bulup bize kusup gorusmeyi kestiler.

Yine orali olmadik neden kustunuz demedik hic kimseye onlar hakkinda dedikodu yapmadik. Hayatimiza baktik.

Gecenlerde artik dayanamayip akrabalara bizim dedikodumuzu yapmislar. Soyleler boyleler diye.

Inan ona bile gulduk gectik cevap vermedik. Kendi hayatimiza baktik.

Onlar kendilerini yiyip bitirdiler anlayacagin.

Uzakmissin iste ne guzel. Gorme duyma kafana takma kocanla mutlu ol. En iyi cevap bu onlar icin emin ol.

Size ne ?demelisin,ne münasebet ister araba alır ister ev kime ne..diyin bidaha cüret etmesinler, babanın halini hatırını sorarsa cevap verirsiniz iyi dersiniz nokta.

Bu arada hanımlar bir de şu var,

Evet Allah'tan uzagiz hem de öyle böyle değil. Eğer oraya atansaydim evimin hiç huzuru kalmazdı kv lerin bir taraftan eltimin dengesiz halleri bir taraftan...daha sözlüyken erkek doğururum diye senaryo yazıp dertlendi, gelinligimin çeyizlik iç camasirimin derdine bile düştü...çok farklı bir kadın. Karnı burnunda temizlik yapmış, çünkü ona çok hamarat çok temiz gelin denecek :/ kaynim desen bı ayri havalarda... Ama kv bunları el üstünde öyle bir tutuyor ki, bunlar da fazlasıyla havalanmislar. Anlamak güç...

Hanımlar hepinize tek tek teşekkür ederim Vallahi çok iyi geldi muhabbet, kendime geldim :) hepinize iyi geceler diliyorum :*

Yani çok da garip değil söylediği buradan bakınca

Haa kuzenim düğünümde ne giyecek diye bilmem eltim sorsa da sen sana yakışanı bilirsin misafir değil ev sahibisin der geçerim

Eltim düğünüme günlük pantolon ile geldi ki ağustos ve acayip sıcaktı kendisi de giyinmeyi vs bilir

Çok da tınn

Umursamayın ama açıkça her rahatsız olduğunuz şeye de sana ne deyin

Geçen tatile gittik annem sordu kaç lira diye sana ne dedim aaa belki biz de gideceğiz dedi siz gidince öğrenirsiniz dedim güldüm

Zira pahalı diyecekti abuk subuk insanlarla konuşacaktı gerek yok bilmesine

kırk yılda bi görüyosan eltiyi sallama bence. laf sokunca gül geç. muhtemelen sen sinir oldukça zevkten dört köşe olup devam ediyodur.

Sorduğu soruya bir şey demedim, ben iyi niyetimle cevap verdikten sonra bana verdiği tepki garip. Ben elti dedim ya, sanki ölüyorum elti için, sanki gelin damattan çok onun ne giydiği önemli, sanki bir o var da herkes ona bakacakmis gibi tafralar vs...yazmayla anlatamıyorum bazı şeyleri, o an söyleyiş tarzını görmeniz lazımdı. O kadar sinir bozucu ki konuyu merkezinden uzaklaştırıp kendine yontup çok onemliymis pozisyonuna getiriyor yoksa bana ne tabi ki ne giyerse giysin

kırk yılda bi görüyosan eltiyi sallama bence. laf sokunca gül geç. muhtemelen sen sinir oldukça zevkten dört köşe olup devam ediyodur.

Katılıyorum. Bı de her şeyi ben bilirim edası yok mu insanı cildirtir her lafın içinde her lafinnnn...sivri dili beni yoruyor

Doğru belki ama bu konular kimseyle konusulmuyor, şiştim onunla paylaştım baktım olmuyor buraya yazdım

onunla paylaşmak dışında herkesle paylaş

zira anlamaz

anlamadığı için sen abartan fesat sinsi

iyiliği görmeyen olursun vs vs

örneğin eşim kendi kuzenini şununu bununu bile bilmez

ama ben soğuk gelinim ya da eltim soğuk

annesine göre hep biz oğullarını onlardan uzaklaştırıyoruz vs vs

oysa o oğullarına bu tarz bir şey öğretmemiş

her şeyi o bilir her şeyi o yapar en temiz en akıllı o ve çocukları

ben he deyip geçiyordum artık geçmiyorum

tak diye koyuyorum lafı

o anlamazsa da o ortamdaki diğer kişiler anlıyor

eşiniz örneğin 6 ay sonra anlatınca olayı hatırlamaz bile

ama o da orada iken cevap verince mecburen görmüş olur

Evlilik, gereksiz akrabalar...offf zormuş ya
Hiç anlamadığım işler,daha doğrusu saçma yani...herkes hayatına baksa ya. Hayır benle niye itisiyor, niye illa laf sokacak anlamıyorum.

Amiiiinnnnnn çok teşekkür ederim Allah herkese aşk dolu huzur dolu yuva nasip etsin her şeyin başı aşk, huzur...
walla eşine karşı böyle güzel duygularla dolusun daha ne istiyorsun ki?
herkese nasip olmaz böyle güzel duygular tadını çıkart....
onlar kim ki???
aşkından güç al ve mutluluğunu her daim göster, eşine sevgini de herkesin içinde göster.....
en iyi cevap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…