• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışamadım...

walla eşine karşı böyle güzel duygularla dolusun daha ne istiyorsun ki?
herkese nasip olmaz böyle güzel duygular tadını çıkart....
onlar kim ki???
aşkından güç al ve mutluluğunu her daim göster, eşine sevgini de herkesin içinde göster.....
en iyi cevap

Haklısın
Ama ne zaman eşimin memleketine gitsek bu sacma sapan muhabbetler tavırlar öyle yoruyor, öyle geriyor ki beni ilişkimize de ister istemez yansıyor:( o da üzülüyor, boşver takma kim naparsan yapsın diyor ama şöyle bir şey var; kimse eşime bir şey demiyor ki hep oklar bana, hep ben muhatap olmak zorunda kalıyorum. Baş edemiyorum bazen, ne diyim ne tepki veriyim bilemiyorum moralim bozuluyor. Bıktım valla bu sacmaliklardan

Bir de elti ve kv ler aynılar inanın, mumla arasa kv bu kadar uygun gelin bulamazlarmis. Elti sürekli başta kvler olmak üzere kendini iyi gösterme çabasında, ben bir şey bilmiyorum sanki uzaydan geldim. İnanır mısınız en son gorustugumuzde salata yapma yarışına girdi hayret ediyorum ya inanın, sinirden gülüyorum şu an :KK70:

Haklısın
Ama ne zaman eşimin memleketine gitsek bu sacma sapan muhabbetler tavırlar öyle yoruyor, öyle geriyor ki beni ilişkimize de ister istemez yansıyor:KK43: o da üzülüyor, boşver takma kim naparsan yapsın diyor ama şöyle bir şey var; kimse eşime bir şey demiyor ki hep oklar bana, hep ben muhatap olmak zorunda kalıyorum. Baş edemiyorum bazen, ne diyim ne tepki veriyim bilemiyorum moralim bozuluyor. Bıktım valla bu sacmaliklardan
aşkından güç al,
onalrın senin moralini bozmasına izin verme,
dışarda bi insan senin moralini bu derece bozamıyorsa onlar da bozamasın,
sen ciddiye aldıkça onlar daha da yapar,
adı üstünde saçmalık,
ya aşkının tadını çıkart kardeş,
çok şanslısn diyorum üstüne basa basa,
azcık pislik ol:)

aşkından güç al,
onalrın senin moralini bozmasına izin verme,
dışarda bi insan senin moralini bu derece bozamıyorsa onlar da bozamasın,
sen ciddiye aldıkça onlar daha da yapar,
adı üstünde saçmalık,
ya aşkının tadını çıkart kardeş,
çok şanslısn diyorum üstüne basa basa,
azcık pislik ol:)

Yapcam artık yapacam
Pislikse pislik, laf sokmaysa laf sokma, gerekirse tersleme...kim olursa olsun.

sakın paylaşmayın bunları
evde ki para hesabınızı
sizin paylaşımınıza göre kendilerinin miş gibi kendileri emek vermiş gibi hak talep ederler anlattığın gibiyseler herşey olabilir

uzakta olup az görüşmen en iyisi
biraz bilgi aldılar mı ısrarcı olurlar
takmıyor gibi davranın

bu tür insanlar her verdiğiniz bilgiyi birgün size aleyhinize kullanabilirler

sakın paylaşmayın bunları
evde ki para hesabınızı
sizin paylaşımınıza göre kendilerinin miş gibi kendileri emek vermiş gibi hak talep ederler anlattığın gibiyseler herşey olabilir

uzakta olup az görüşmen en iyisi
biraz bilgi aldılar mı ısrarcı olurlar
takmıyor gibi davranın

bu tür insanlar her verdiğiniz bilgiyi birgün size aleyhinize kullanabilirler

Biz borçsuz evlendik çok şükür Allah var eşimin de ailesi benim de ailem herseyimizi yaptı. Bizim evlendigimizde sadece eşimin şahsi harcamalarinin olduğu kredi kartı borcu ve öğrenim borcu vardı, bunlar bekarlık borcu. Ki ben sıfır borçla evlendim, bekarlıktan kalma kuruş borcum yoktu. Neyse, ben de safligima doymayim başlarda merak ediyordur kv, düşünüp üzülmesin diye dedim bin TL borcu ve öğrenimi var diye. Bir de araba almayı düşünüyoruz onun fiyatını fln söyledik ama benim iyi niyetim başıma bela oldu, her halti sormaya başladılar en son bu ayakkabı konusu sabrımı taşırdı. Ki elti-kayin ikilisi de dugunumden 1ay sonra ev almaya kalktılar(9yillik evliler) ve maalesef yüklü bir miktar borç verdim. Allah bilir kaç yıl sonra geri öderler...ne safim yaa off

benim esimin ailesi benden nefret eder, ben de gorusmem zaten. esimin abisinin, esini aldatma gibi bir durumu oldu; o zaman kizcagiza alaka gosterdim msj filan. konuyu bilmiyormusum gibi davranarak, normal hayattan destekler vererek. ne zaman esi ile arayi duzeltti, bana sacmasapan laflar sokmaya basladi. en basiti oruc tutuyor diye hayirli ramazanlar yazdim, bana yazdigi yanit:

- sana da diyecegim ama sen oruc tutmazsin.

ezcumle, birakin su salak insanlari. aile bagi olunmasi ille de iliski kurulmasini gerektirmiyor. moralinizi de bozmayin; en ust katmandan, en alt katmana, ne yazik ki ulkemizde her sosyo-ekonomik-kulturel seviyedeki ailelerde bu tur cinsler oluyor. F filtercoffee

Biz borçsuz evlendik çok şükür Allah var eşimin de ailesi benim de ailem herseyimizi yaptı. Bizim evlendigimizde sadece eşimin şahsi harcamalarinin olduğu kredi kartı borcu ve öğrenim borcu vardı, bunlar bekarlık borcu. Ki ben sıfır borçla evlendim, bekarlıktan kalma kuruş borcum yoktu. Neyse, ben de safligima doymayim başlarda merak ediyordur kv, düşünüp üzülmesin diye dedim bin TL borcu ve öğrenimi var diye. Bir de araba almayı düşünüyoruz onun fiyatını fln söyledik ama benim iyi niyetim başıma bela oldu, her halti sormaya başladılar en son bu ayakkabı konusu sabrımı taşırdı. Ki elti-kayin ikilisi de dugunumden 1ay sonra ev almaya kalktılar(9yillik evliler) ve maalesef yüklü bir miktar borç verdim. Allah bilir kaç yıl sonra geri öderler...ne safim yaa off
gerçekten saflık olmuş para vermen..
ne kadar verdin?

İyi geceler hanımlar 10aylik evliyim,öncesinde 5,5 yıllık birliktelik var. Eşimle uniden tanışıyoruz memleketlerimiz farklı ve şu an alakasız 3. bir şehirde yaşıyoruz. Neyse direk konuya geliyim, ben eşimin ailesine bir türlü alışamadım ki bunca yıldır da tanışıyoruz ayda yılda bir görüssek de...kv ler herseyimizi bilmek istiyor, evdeki para hesabına, eşimin kendisine aldığı ayakkabıya kadar yorum yapıyorlar. Eltim var, inanın 40yilin başı görürüm ama her gördüğümde buranin ağası benim der gibi hareketler, laf sokmaları falan... valla anlamadım gitti. Görümcem var bir de, sağ olsun o dengelidir, ara sıra arar hal hatır sorar kapatır. Ben pek herşeyimi paylaşmayı sevmem sonuçta evimiz bizim mahremimiz ama gel de anlat. Kendi ailemin bile aldığı arabanın evin hesabinin muhabbetini yapıyorlar düşünün. Eltim zaten laf sokma, kv ye yaranma peşinde. Gercekten anlamıyorum nelerle uğraşıyor ya, bı de okumuş işinde gucunde...ben de takmıyorum pek ama bazen dolunca eşimle paylaşıyorum o da her erkek gibi anlamıyor tabi. Ben napiyim nasıl davraniyim özellikle eltiye karsi?
Öncelikle eşine ailesi hakkında olumsuz birşey söyleme eğer kaldıramıyorsa yada fazla savunmacı objektif bakamıyorsa söyleme bu senin yararına olur.
Eşinin ailesine gelicek olursak baştan nasıl alıştırırsan öyle gider 1 kez kırılırlar 2 kez kırılırlar sonra tavrını anlarlar.
Elti,görümce problemi laf sokma için kendi dengin olarak görmüyorsan cevap vermene bile gerek yok sonuç olarak it ürür kervan yürür. He ama arada otuttur lafı gediğine niye sustuğun belli olmasın derim.

benim esimin ailesi benden nefret eder, ben de gorusmem zaten. esimin abisinin, esini aldatma gibi bir durumu oldu; o zaman kizcagiza alaka gosterdim msj filan. konuyu bilmiyormusum gibi davranarak, normal hayattan destekler vererek. ne zaman esi ile arayi duzeltti, bana sacmasapan laflar sokmaya basladi. en basiti oruc tutuyor diye hayirli ramazanlar yazdim, bana yazdigi yanit:

- sana da diyecegim ama sen oruc tutmazsin.

ezcumle, birakin su salak insanlari. aile bagi olunmasi ille de iliski kurulmasini gerektirmiyor. moralinizi de bozmayin; en ust katmandan, en alt katmana, ne yazik ki ulkemizde her sosyo-ekonomik-kulturel seviyedeki ailelerde bu tur cinsler oluyor. F filtercoffee

Keşke sizinkiyle benimki elti olsaymis

Öncelikle eşine ailesi hakkında olumsuz birşey söyleme eğer kaldıramıyorsa yada fazla savunmacı objektif bakamıyorsa söyleme bu senin yararına olur.
Eşinin ailesine gelicek olursak baştan nasıl alıştırırsan öyle gider 1 kez kırılırlar 2 kez kırılırlar sonra tavrını anlarlar.
Elti,görümce problemi laf sokma için kendi dengin olarak görmüyorsan cevap vermene bile gerek yok sonuç olarak it ürür kervan yürür. He ama arada otuttur lafı gediğine niye sustuğun belli olmasın derim.

Teşekkür ederim sağ olun dengeyi kurmayı ogrencem inşallah...

son derece politik davran eltinin yanında eltin gibi kv nin yanında onun gibi davran zaten az görüşüyormuşsunuz şükret

Benzer kv kp bendede var. Para hesaplarini dese dese bi hal oldular. Ne kadar para biriktirdiniz niye bu kadar az birikiminiz var evinize niye esya aldiniz nerden ne kadar para geldi nereye ne kadar para gitti vs vs. Ailemin bana aldigi hediyeleri bile onlari terslememe ragmen tek tek sorgularlar. Kim ne hediye aldi ne verdi. Evlerinde oturup kim ne almis ne satmis ne yemis ne yememis herseyin hesabini kitabini yaparlar. Sunun bunun gelirini malini mulkunu hesaplayip dururlar. Midem bulaniyor onlarin muhabbetlerinden. Boyleleri birde yuzsuz olur ne kadar terslesende bos basa cikamazsin. Vurdumduymaz olacaksin tek care bu.

son derece politik davran eltinin yanında eltin gibi kv nin yanında onun gibi davran zaten az görüşüyormuşsunuz şükret

Hiç istemezdim olduğumdan farklı görünmeyi, sürekli tetikte ve politik olmayı ama maalesef buna zorluyorlar beni. Zaten mesafeyi her zaman sevmişimdir, bı de böyle iyice soguttular kendilerinden

Benzer kv kp bendede var. Para hesaplarini dese dese bi hal oldular. Ne kadar para biriktirdiniz niye bu kadar az birikiminiz var evinize niye esya aldiniz nerden ne kadar para geldi nereye ne kadar para gitti vs vs. Ailemin bana aldigi hediyeleri bile onlari terslememe ragmen tek tek sorgularlar. Kim ne hediye aldi ne verdi. Evlerinde oturup kim ne almis ne satmis ne yemis ne yememis herseyin hesabini kitabini yaparlar. Sunun bunun gelirini malini mulkunu hesaplayip dururlar. Midem bulaniyor onlarin muhabbetlerinden. Boyleleri birde yuzsuz olur ne kadar terslesende bos basa cikamazsin. Vurdumduymaz olacaksin tek care bu.

Al benden de o kadar, bir gün eşimle fısır fısır bir şey konuşuyoruz noldu diye sordular hemen on kere, biz de kuyumcuya gidicez dedik altın mı bozdurcaksiniz yoksa alacak mısınız diyor kv Ayyyy nefret ya, sana ne ya sana neeeeee offf :( ama şimdi tüm hanımların yazdığını okudum ya, şimdi olsa hiçbir şey demem

Back