• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışamadım...

Aynen o potansiyele sahip olduğunu düşündüğüm için pek cevap vermek istemiyorum ama sinir ediyor bazen beni. Konuşsam anlayacak bı tip de değil. Mesela dugunumuz olacak bana düğünde kuzenlerin ne giyecek ben de ona göre bı şeyler aliyim dedi, ben de saf saf onlar uzun elbise aldılar sen de elti olarak ev sahibi sayılırsın ben olsam uzun abiye tarzı alırdım dedim, bana "ayy bu elti lafı da...iyy" yaptı. Ne diyim enişte mı diyim? Sanki ben onları elti olmak için evlendim :/
İşte böyle gereksiz muhabbetlerden kacinirsan, canın çok sıkılmaz. .bilmiyorum de ,geç ! Kendini laf sokmak üzere programladigi için iyi birşey de söylesen mana bulur ..

Az muhabbet ,bol tebessüm insan çıldırtır :KK53:

İşte böyle gereksiz muhabbetlerden kacinirsan, canın çok sıkılmaz. .bilmiyorum de ,geç ! Kendini laf sokmak üzere programladigi için iyi birşey de söylesen mana bulur ..

Az muhabbet ,bol tebessüm insan çıldırtır :KK53:

Az muhabbet, bol tebessüm...sevdim bunu ;)
( En kotu huyum da moralinin hemen bozulması, yuzumun dusmesi)

Yok buyuttugumden değil asla...ama nasıl anlatsam, değişik tavırlar işte. Alışık değilim, kalabalık ailede buyumedim o yüzden çok canım sıkılıyor
Siz bunu belli ederseniz , özellikle eltiniz daha çok devam eder.
Dışarıya bunu yansıtmamalısınız kesinlikle.

Siz bunu belli ederseniz , özellikle eltiniz daha çok devam eder.
Dışarıya bunu yansıtmamalısınız kesinlikle.

Ah bı yapabilsem...
Yakın zamanda doğum yapacak kendisi. Geçenlerde kalabalık bir aile ortamindaydik. Büyük yenge bana bebek var mı diye soracak oldu, daha ben cevap vermeye fırsat bulamadan atladı "yok artık, önce ben bı doguruyum " dedi :/ bir yaşıma daha girdim. Ne denir böyle bir kadina

Ah bı yapabilsem...
Yakın zamanda doğum yapacak kendisi. Geçenlerde kalabalık bir aile ortamindaydik. Büyük yenge bana bebek var mı diye soracak oldu, daha ben cevap vermeye fırsat bulamadan atladı "yok artık, önce ben bı doguruyum " dedi :/ bir yaşıma daha girdim. Ne denir böyle bir kadina
Sırayla mı bu işler deseydin :p
Ya anladığı dilden cevap vereceksin. Ya da -ben olsam bu şekilde yaparım- sanki hiç o cevap vermemiş gibi. Düşünüyorum veya daha erken artık her ne ise cevabın onu söyleyeceksin, yok sayacaksın ki kudursun.

Zaten fazla gorusulmuyor farklı şehirlerde olduğumuz için ama dışlanmak da zoruma gidiyor...saygıda kusur etmedim yıllardır ama benim hayatıma müdahale edilince sinirleniyorum. Bu benim hayatım dünkü çocuk gibi hesap mı vercem kv ye :KK43: çok sinir bozucu.
Afedersiniz buradan çok açık yazamıyorum,bu konularda aşırı bozulduğuzu belli edin, karşı tarafıda Bozun,kaç yaşında insansınız millete hesapmı vereceksiniz.

Sırayla mı bu işler deseydin :p
Ya anladığı dilden cevap vereceksin. Ya da -ben olsam bu şekilde yaparım- sanki hiç o cevap vermemiş gibi. Düşünüyorum veya daha erken artık her ne ise cevabın onu söyleyeceksin, yok sayacaksın ki kudursun.

Zaten laf yarıştırmak hiç huyum değildir. Tek merakım onun bu tuhafliklarini sadece ben mı görüyorum acaba? Sonuçta yenge de duydu bunu

Zaten laf yarıştırmak hiç huyum değildir. Tek merakım onun bu tuhafliklarini sadece ben mı görüyorum acaba? Sonuçta yenge de duydu bunu
Biliyorlardır artık nasıl bir insan olduğunu umursamıyorlardır.
Bi yengede benim amcamın karısı. Herşeye bir fikri var, cevabı var. Herşeyi o bilir. Herşeyi merak eder.
Konuşup durur sürekli kimsede dinlemez. Haddini aşınca da yer lafını oturur.

Biliyorlardır artık nasıl bir insan olduğunu umursamıyorlardır.
Bi yengede benim amcamın karısı. Herşeye bir fikri var, cevabı var. Herşeyi o bilir. Herşeyi merak eder.
Konuşup durur sürekli kimsede dinlemez. Haddini aşınca da yer lafını oturur.

Eltiyle kv lerin kafa yapısı aynı olduğu için kafa kafaya verip bir muhabbet ederler sasarsiniz. Yok efendim o niye kına gecesi yapıyormuş, o niye sozlenmis, o niye şöyle yapmış vs... Herkes kabahatli bı onlar doğru Ben de hiç sevmiyorum bu konuları zaten kimseyi de tanımıyorum, gerek de duymuyorum. Bir arada olduğunuzda sanki ben yokmusum gibi laf açıp konuşurlar resmen dışlanmış hissediyorum o yüzde.n oraya gitmek istemiyorum

Afedersiniz buradan çok açık yazamıyorum,bu konularda aşırı bozulduğuzu belli edin, karşı tarafıda Bozun,kaç yaşında insansınız millete hesapmı vereceksiniz.

Çok soru soruyorum ama eşimi de kırmadan ne diyebilirim onlara? Geçenlerde spor ayakkabı aldık eşime ki ben istedim almasını, biraz pahalı ama kime ne parasını çalışıyoruz biz ödüyoruz sonuçta. Sordular güzelmiş kaça aldınız diye, ben de söyledim. Yok efendim siz ev sahibi olamazsınız, siz bı şey yapamazsınız fln... Daha ben bu yaşıma kadar böyle bir şeyi hiç duymadım, kimse benim cüzdanıma karışmadı. Ben sok oldum tabi..mesela o an siz olsanız ne dersiniz

En sevdigim olaylar :D Benimle yersiz yarisa girenleri cok severim.

Elti birsey soyledi hemen alayci bir gulumseme samimiyetsiz bir haha arkani don :)

Bir diger secenek ise esine don ne diyor bu gibi gulumseme yap baska seyle ilgilen.

Ben bu tavri oldukca cok kullanirim aralara kisa bir iki cevap verilemeyecek kelime soylersiniz biter.

En sevdigim olaylar :KK70: Benimle yersiz yarisa girenleri cok severim.

Elti birsey soyledi hemen alayci bir gulumseme samimiyetsiz bir haha arkani don :)

Bir diger secenek ise esine don ne diyor bu gibi gulumseme yap baska seyle ilgilen.

Ben bu tavri oldukca cok kullanirim aralara kisa bir iki cevap verilemeyecek kelime soylersiniz biter.

Hepsini uygulamaya caliscam, inşallah yaparım :))

Çok soru soruyorum ama eşimi de kırmadan ne diyebilirim onlara? Geçenlerde spor ayakkabı aldık eşime ki ben istedim almasını, biraz pahalı ama kime ne parasını çalışıyoruz biz ödüyoruz sonuçta. Sordular güzelmiş kaça aldınız diye, ben de söyledim. Yok efendim siz ev sahibi olamazsınız, siz bı şey yapamazsınız fln... Daha ben bu yaşıma kadar böyle bir şeyi hiç duymadım, kimse benim cüzdanıma karışmadı. Ben sok oldum tabi..mesela o an siz olsanız ne dersiniz
İnanın size ne diyip bozardım, çalışıyoruz alırız derdim cevabınızda yazdığınız gibi, çünkü hadlerini aşmışlar artık,izin vermeyin yakın gemileri, aranız biraz bozulur sizi daha çok incitirler ama boş verin alışırlar,onlara göz dağı vermenin vakti gelmiş korkmayın sakın, onların size hukmetmesine izin vermeyin.bu arada kıramam diye bişey yok kırılsınlar.Hep sizmi kırılcaksınız.

Eşim maalesef henüz bir şeyleri kavrayamadi. Anlatıyorum amaaannnn salla diyor dinlemiyor bile
Ben beş yıldır neden bunlrı yaşıyorum neden neden neden diye yedim durdum kendimi , aman saygıda kusur etmeyeyim aman o aman şu diye diye paraladım kendi içşmde kendimi , eşime anlattığımda anlasa yapacağı bişey olmadığı için sinirlendi durdu beş yıldır hala kavga ederiz onlar yüzünden , o yüzden eşine ya da kendi içinde kendini haklı gösterip de neden deme , sallama ruhunu karartmalarına izin verme , zaten değecek tipler olsa sana bunları yapmazlardı , sadece eşinle özelinizi anlatamaması hakkına konuş , onlarla aynı ortama girdiğinde de aZıcık pislik yap onlar senden şikayet etsinler , sen şikayet eden olma tatlım ... Benim gibi olma yani

İnanın size ne diyip bozardım, çalışıyoruz alırız derdim cevabınızda yazdığınız gibi, çünkü hadlerini aşmışlar artık,izin vermeyin yakın gemileri, aranız biraz bozulur sizi daha çok incitirler ama boş verin alışırlar,onlara göz dağı vermenin vakti gelmiş korkmayın sakın, onların size hukmetmesine izin vermeyin.bu arada kıramam diye bişey yok kırılsınlar.Hep senmi kırılcaksın.

Ahhhh eşime kıyamıyorum ki... Çok seviyorum, çok aşığım...geceleri onu izlemekten uyuyamadigim zamanlar bile oluyor...o sebepten dilime gelenleri yutuyorum ama demek ki fazla düşünceli davranmisim. İlk başta konuda yazmıştım,ailemin yaptiklarini bile soruyorlar,eşimin dayısı koskoca adam babam araba modelini değiştirdi diye yorum yapıyor. Neymiş efendim, babam yanlış yapmış, o paraya ev almalıymis. Sana ne be adam diyemedim işte...bunlarda genetik herhalde başkasının işlerini konusmak

Back