Alıp Başımı Gitmek İstiyorum Yemin Ediyorum

BenmasMavi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
4.941
3
Kızlar ruh halim psikolojim inanılmaz bozuk çok kötü hissediyorum kendimi çok...Ölsem de kurtulsam diye düşünüyorum bazen .

Dipsiz ışıksız bir çukura düştüm sanki debelenip duruyorum çıkmak için.Sizlerden moral adına yardım bekliyorum ama eleştiriye de açığım.

Şimdi benim babam rahmetli olalı 7 seneyi buldu geçti bile.Babamın ölümünden sonra bunalıma girdim intihara kalkıştım,üniversite de okuyordum okulu bıraktım.

Hayatta babam yoksa hiçbirşey olmasın dedim .

O zamanlar ilişkimizin 2 yılına girmiştik eşimle.Neyse 1 yılı geçerken istemeye geldiler evlendik.Düğün istemedim nikahtan gelin geldim.

Annem bana hiçbirşey yapmadı desem yeridir.Halamın anneme borcu olduğu için tencere takımımı,çatal bıçak takımımı tabak takımımı felan borç karşılığında halam aldı bana.

Annem öte yanda sormadı bile eksiğin gediğin var mı diye.

Halılarımı bile almadı halam aldı hepsini.Mutfak perdemi de halam geçen yıl diktirdi.

Kız kardeşim 1 yıl önce evlendi.Kızkardeşimin çeyizini görseniz şaşırırsınız.Sanırsınız iki kişi evleniyor da iki kişinin çeyizi olanlar

Annem herşeyden 3 er takım aldı kardeşime.Tencere takımı 3 tane,tabak takımı 3 tane felan işte...

Kardeşimin kocasının durumu iyi değildi.Baştan beri karşı çıktım evlenmelerine benim baba tarafı da karşı çıktı ve şuan baba tarafımdan kimseyle görüşmez annem birbirlerini silmiş durumdalar.

Annem borcun altına girdi .Çocuk bakmaya başladı.Ama gene de yetmedi para durumları.

Kızkardeşimin ilk ayından sorunları başladı.Bizim durumumuz iyiydi babam üniversitede okutmandı.

Babam sağken hiç borcumuz yoktu.Annem kardeşimin yüzünden borca girdi.Kredi kartları aldı başını gitti.

Kızkardeşim o kadar serbest yetiştirildi ki annemin kartlarını kaçırıp kaçırıp görümcelerine pahalı hediyeler alıyormuş.

Neyse düğününden 20 gün evvel ben gittim kayseriye.Kardeşimin gelinliğinin rengi gri eski püskü bir gelinlik.Dedim bu nasıl gelinlik neymiş kardeşimin kocasının teyze kızının kaç yıl önce giydiği gelinlikmiş.Kardeşim akıllı kabul etmiş onu giymeye annem ağlayıp duruyo.

Ben bu mesele yüzünden tartıştım hepsiyle Kardeşim istemediğini söyledi ama gene giydi o gelinliği .

Bizim kayseride 1 evimiz var ,bitane de ,izmirde...Kardeşim annemi tehdit etmiş ya benim yanıma taşın yada ben boşanıyorum demiş.Annem de yuvası yıkılmasın diye gitti yanına taşındı.Eşi dünden razı çünkü kira hariç tüm masraf annemden.

Şimdi annem izmirdeki evi satılığa çıkardı.Neymiş kardeşim kirada oturuyomuş da ev sahibi olmaları gerekmiş.Kayserideki evde satılcak.Annem kendi payını kardeşime vererek ona bir ev alcak.

Bu haksızlık değil mi benim eşim kaç ay işsiz kaldı para bile göndermedi.Sormadı bile.

Üvey evlat gibiyim resmen kafayı yedim bana yardım edin lütfen çok kötüyüm ya.

Kendi ailemle sorunlar böyle eşimin ailesiyle öyle çıkmaz bir sokaktayım kimsem yok benim kimsem

arkadaşım annenle konuşmadın mı ....anne tek çocugun o degil bende varım de....
yaptıgı gerçekten haksızlık eger böyle yapıyorsa...
ve sadece annenizden degil kardeşinizde de hata var.....annenizin aklına gelmiyorsa kardeşiniz desin ablamda var.....sanırım kardeşiniz her istegini annenize yaptırmaya alışmış...
ayrıca kardeşinizin eşide yüzsüzlük yapıyor bence....
o niye demiyor...annenizi borçtu oydu buydu derken kullanıyorlar....
anneniz bunun farkına varmalı.tabiki sizinde....

konuşun annenizle....

arkadaşım annenle konuşmadın mı ....anne tek çocugun o degil bende varım de....
yaptıgı gerçekten haksızlık eger böyle yapıyorsa...
ve sadece annenizden degil kardeşinizde de hata var.....annenizin aklına gelmiyorsa kardeşiniz desin ablamda var.....sanırım kardeşiniz her istegini annenize yaptırmaya alışmış...
ayrıca kardeşinizin eşide yüzsüzlük yapıyor bence....
o niye demiyor...annenizi borçtu oydu buydu derken kullanıyorlar....
anneniz bunun farkına varmalı.tabiki sizinde....

konuşun annenizle....

Annemle defalarca konuştum .Her konuşmam da bir yere varamadık.

Kardeşim çok serbest şımarık yetiştirildi.Her isteği yapılıyordu.

Neymiş benim eşimin maaşı kardeşimin eşininkinden daha fazlaymış yardıma ihtiyacı olan asıl onlarmış.Hiç değilse kirada oturmuyormuşuz.

Annemle defalarca konuştum .Her konuşmam da bir yere varamadık.

Kardeşim çok serbest şımarık yetiştirildi.Her isteği yapılıyordu.

Neymiş benim eşimin maaşı kardeşimin eşininkinden daha fazlaymış yardıma ihtiyacı olan asıl onlarmış.Hiç değilse kirada oturmuyormuşuz.

tamam annen kardeşini düşünüyor olabilir......
ama o kirada oturuyor diye ona evi verecekse.....
size başka bir şeyle yardım ederek dengeyi saglaması gerekiyor...
yani ayrım yapmadan...

maddi kazançlar farklı olabilir siz muhtaç degilseniz kardeşiniz olabilir.....hatta sizinde kardeşinize yardım etmenizde gerekebilir ara ara....
eger bir anne bir baba sırf maddi imkanı iyi degil deyip kardeşe ev veriyorsa...buda ayrım..
en azında size bir miktar para verir yada sizinde bir ihtiyaçınızı yapar...

ayrıca kardeşinizin eşi yada ailesi neden yardım etmiyorlar....

ve kızkardeşiniz en azından evlenmiş yuvası olmuş aklı başında olup çocuk gibi her istediginide anneye yaptırmamalı annede yapmamalı

ya bişey sorcam..
annem evi satacak diyosun..
evi annen mi, aldı yoksa babandan miras mı kaldı..
eğer annen almışsa, satabilir de..
babandan kaldıysa senn de miras hakkın olduğu için senin de imsan olmadan kesinlikle satamaz bilgin olsun..

ya bişey sorcam..
babandan kaldıysa senn de miras hakkın olduğu için senin de imsan olmadan kesinlikle satamaz bilgin olsun..

dogru diyor arkadaş ev mirassa babandan kalma bir malsa senden imza almaları gerekiyor..:lepi:

tamam annen kardeşini düşünüyor olabilir......
ama o kirada oturuyor diye ona evi verecekse.....
size başka bir şeyle yardım ederek dengeyi saglaması gerekiyor...
yani ayrım yapmadan...

maddi kazançlar farklı olabilir siz muhtaç degilseniz kardeşiniz olabilir.....hatta sizinde kardeşinize yardım etmenizde gerekebilir ara ara....
eger bir anne bir baba sırf maddi imkanı iyi degil deyip kardeşe ev veriyorsa...buda ayrım..
en azında size bir miktar para verir yada sizinde bir ihtiyaçınızı yapar...

ayrıca kardeşinizin eşi yada ailesi neden yardım etmiyorlar....

ve kızkardeşiniz en azından evlenmiş yuvası olmuş aklı başında olup çocuk gibi her istediginide anneye yaptırmamalı annede yapmamalı

Geçen gün annemle konuştuğumuzda kiraların bir kısmını bana göndermesini rica ettim .

Biz zor geçiniyoruz gönderemem felan dedi.

Ayrımcılık yapıyo ve bu da beni çok kırıyor

ya bişey sorcam..

Babamdan miras kaldı iki ev de.

Babam hiç istemezdi evlerini satmak ama annem hiçbirşeyi düşünmüyor kendisi ve kardeşimden başka

Evlerden izmirdeki olan hala babamın üstüne kendi üstümüze almadık.

Kayserideki evi de babam öldükten 2 ay sonra annem beni döverek benden imza aldı ve kendi üstüne ve kardeşimin üstüne yaptırdı evi.

Şuan sorsam pişman olduğunu söylüyor.

Kayserideki evin satılması takdirinde benim de hak talep edebilceğimi hakkımı alacağımı söylüyor tapuda adım geçmese bile.

Bugüne kadar ne babamın emekli parasından,ne evlerin kirasından,ne annemin maaşından zırnık almadım.İstememe rağmen vermedi.

Eşim evliliğimizin 1 sene sonrasında işten çıktı askerlik nedeniyle.4 ay işsiz kaldı.Hiç demedi kirayı sen al zorluk çekme diye.Kaynım sağolsun evinin kirasını bize verdi o 4 ay boyunca.

Kendi annemden hiçbirşey göremedim.

şimdilik kısa bi cevap yazıcam derya'cım
vaktim kısıtlı öyle rastgele yazmak istemiyorum asıl cevabı gece yazarım
kesinlikle haklısın ortada bariz bi haksızlık var
lakin kimsesiz olduğun kısmında haksızsın
neden kimsesiz olasın ki eşin var bizler varız
ve herşeyden önce sana herkesden daha çok değer veren bi Rabbin var senin
Allah sana yeter o ne güzel vekildir
gece yazarım gülüm sakin ol

Son düzenleme:
şimdilik kısa bi cevap yazıcam derya'cım
vaktim kısıtlı öyle rastgele yazmak istemiyorum asıl cevabı gece yazarım
kesinlikle haklısın ortada bariz bi haksızlık var
lakin kimsesiz olduğun kısmında haksızsın
neden kimsesiz olasın ki eşin var bizlerin varız
ve herşeyden önce sana herkesden daha çok değer veren bi Rabbin var senin
Allah sana yeter o ne güzel vekildir
gece yazarım gülüm sakin ol

Zeynebim saolasın :çok üzgünüm:

O kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi.

Ailem desen öyle,eşimin ailesi desen böyle...Eşimle de bazen çatışıyorum ailesi yüzünden.

O da diyor biraz dediklerine evet de diye ben de ben kendi aileme istemediğim şeyleri söyleyebiliyorum,ters gelirse yapmayabiliyorum,senin ailene mi evet diyecem her dediklerini kabul edicem dedim tartışıp durduk.

Herkesle sorunum var benim çok yalnızım zeynep :çok üzgünüm:

Dediğin gibi rabbim var.Sizler varsınız bana destek oluyorsunuz.Sizler de olmasa kime açacaktım derdimi sorunumu bilmiyorum.

Nereye elimi atsam kuruyor.

Eşimin yengesi bana sende insanlık yok ,dün birsin bugün iki dedi.Kayınvalidem o durumda bile sustu beni savunmadı bile.Ben kendimi yalnız başıma savundum bu laflara karşılık.

Hala kayınvalidem eşime çık yengenden özür dile,gönlünü al dedi.Peki bu laflara karşın benim gönlümü kim alacaktı.

Benim gururumu nasıl incindiğimi düşünen yok ki anca yengelerinin gönlü olsun ,benim gönlüm taş ne de olsa alınmasa da olur.

valla ben senin yerinde olsam

vermem imza falan

açarım bi izale-i şuu davası

hakkımı kanuni yoldan arardım madem annen ve kardeşin hakkını vermiyolar sen de devlet kanalıyla al

kendi payını aldıktan sonra da artık annen kardeşine ev mi alır ne yaparsa yapar.

madem bu evler öyle ya da böyle satılacak bırak devlet satsın senin hakkını da sana versin ne fazla ne eksik

şimdi üzülerek eline birşey geçmez

ayıp değil sen kendi hakkını alacaksın

ızmir'deki evin şu anda üç sahibi var ve sen satışta kabul etmessen satış olmaz. Madem annen bile olsa seni bu kadar üzüyor, eziyet ediyor, ayrımcılık yapıyor araya mesafeyi koy. Yarın öbür gün eşin kalkıp da annen bize bişey yapmadı kardeşine yaptı derse eşine mahcup olma. Pek çok arkadaş belki bana kızacak ama anne de olsa bir yere kadar. Benim de annemle sorunlarım vardı, yıllardır çözemedi, aynı sorunlar kardeşimle de var annemin arasında. En son 22 şubatta annemi gördüm konuştum. Herşeyde annem beni yalnız bıraktı, şimdi de ben yalnız olmak istiyorum. Telefonlarımı da değiştirdim, zaten eşimle de sorunlarımız vardı veannem bunları bildiği halde beni yalnız bıraktı, Eşimle boşandık, tayinim de çıktı, 15 nisanda buradan ayrılıyorum. Tek düşüncem kardeşim. Annemde eğer artık bize annelik yapmaya karar verirse önce bizim şartlarımız yerine getirmek zorunda, bunu çok iyi biliyor. Daha garibi ne biliyor musun? Şu an kardeşim de ben de çok rahatız, annem de çok rahat. Bizim yokluğumuz onu hiç ilgilendirmiyor. Artık daha rahat hayatını sürüyor. Madem öyle biz de artık onun yüzünden laf duymak eziyet çekmek istemiyoruz. Annemiz bizi düşünmüyorsa, biz de kendi başımızın çaresine bakarız.

Annem diyor zaten iki evden de sen de hakkını alcaksın diye.

İzmirdeki evden hakkımı almayayım kayserideki ev benim olsun diyorum sonuçta aynı şeye denk geliyor annemin dediği aynı şu :

-sen kayserideki evi alıp kirasını işleteceksin.

Sonuçta ben bana düşen parayla başka bir yerden de ev alıp kirasını alabilirim.

Ev bana kalmasında ne olursa olsun.

Kayserideki evde o kadar hatıramız var ki...Babamın bütün hatıraları o evde.Hiç istemiyorum satılmasını kayserideki evin.Ama dediğim gibi tapuda adım yok.

Annemle anlaşmaya çalışıyorum dediğim dedik çaldığım düdük.

Oralı bile değil.

Sonuçta bu kadar borç olmasa iki evde satılmıcaktı belki de.Kardeşim kredi kartları kaçırıp kaçırıp görümcelerine elbise felan almış sonra da annem aldı demiş hep.

Ekstreleri pek incelemez benim annem umursamaz alır çekmeceye atar yada çöpe.

Bi gün annem görümcelerinden birine oturmaya gitmiş davet üzerine,buara 3 tane görümcesi var hepsi birbirinden beter.

Görümcesi anneme 'abla saol aldığın ayakkabıyı çok beğendim tam benim zevkim ' demiş.Annem şok olmuş tabi çaktırmamış güle güle kullan demiş.Biliyo tabi kardeşimin huyunu.

Sonra kardeşimin kına gecesinde bizim komşulardan biri görümcesinin abiyesini çok beğenmiş.Sormuş nerden aldın diye valla bilmiyom ki hediye etti kardeşi demiş.

Şok oldum resmen annem o günden sonra kredi kartlarının şifresini ve yerini değiştirdi.

Ne kadar istediyse de vermedi.

Bu borçlar hep onun yüzünden .Bir de annemi yanına çağırdı gelmezsen boşanırım dedi.

Kimse onu zorla evlendirmemişti madem 1 aylıkken bıktı ne diye evlendi ki

Annem diyor zaten iki evden de sen de hakkını alcaksın diye.

İzmirdeki evden hakkımı almayayım kayserideki ev benim olsun diyorum sonuçta aynı şeye denk geliyor annemin dediği aynı şu :

-sen kayserideki evi alıp kirasını işleteceksin.

Sonuçta ben bana düşen parayla başka bir yerden de ev alıp kirasını alabilirim.

Ev bana kalmasında ne olursa olsun.

Kayserideki evde o kadar hatıramız var ki...Babamın bütün hatıraları o evde.Hiç istemiyorum satılmasını kayserideki evin.Ama dediğim gibi tapuda adım yok.

Annemle anlaşmaya çalışıyorum dediğim dedik çaldığım düdük.

Oralı bile değil.

Sonuçta bu kadar borç olmasa iki evde satılmıcaktı belki de.Kardeşim kredi kartları kaçırıp kaçırıp görümcelerine elbise felan almış sonra da annem aldı demiş hep.

Ekstreleri pek incelemez benim annem umursamaz alır çekmeceye atar yada çöpe.

Bi gün annem görümcelerinden birine oturmaya gitmiş davet üzerine,buara 3 tane görümcesi var hepsi birbirinden beter.

Görümcesi anneme 'abla saol aldığın ayakkabıyı çok beğendim tam benim zevkim ' demiş.Annem şok olmuş tabi çaktırmamış güle güle kullan demiş.Biliyo tabi kardeşimin huyunu.

Sonra kardeşimin kına gecesinde bizim komşulardan biri görümcesinin abiyesini çok beğenmiş.Sormuş nerden aldın diye valla bilmiyom ki hediye etti kardeşi demiş.

Şok oldum resmen annem o günden sonra kredi kartlarının şifresini ve yerini değiştirdi.

Ne kadar istediyse de vermedi.

Bu borçlar hep onun yüzünden .Bir de annemi yanına çağırdı gelmezsen boşanırım dedi.

Kimse onu zorla evlendirmemişti madem 1 aylıkken bıktı ne diye evlendi ki

Sen anneni, kardeşini boşver. Kimse için kendini üzme artık. Araya mesafeyi koy. Onlar gibi seninde şartarın var. Artık herkesin elini vicdanına koymasının vakti gelmedi mi? İnan çıldırıyordum. Kimseye bişey diyemiyordum. Eşimle, ailesi ile, annemle sorunlarımız vardı. Bu da yetmezmiş gibi maddi sorunlardan boğuluyordum. Uyku uyuyamıyordum. Günlerce kimseye nerede olduğumu söylemeden alıp başımı gittim. En son tamam dedim ve herkesi boşverdim. Eşimi boşadım, annemi konuşabileceğimiz kıvama gelene kadar terk ettim. Artık yeter dedim. İnan insanlıktan çıkmıştım. Yalnız kaldığım her an ağlıyordum, insanlar vişey anlamasın diye dışarıya hep numara yapıyordum. O kadar yalnız, o kadar çaresizdim ki

Sen anneni, kardeşini boşver. Kimse için kendini üzme artık. Araya mesafeyi koy. Onlar gibi seninde şartarın var. Artık herkesin elini vicdanına koymasının vakti gelmedi mi? İnan çıldırıyordum. Kimseye bişey diyemiyordum. Eşimle, ailesi ile, annemle sorunlarımız vardı. Bu da yetmezmiş gibi maddi sorunlardan boğuluyordum. Uyku uyuyamıyordum. Günlerce kimseye nerede olduğumu söylemeden alıp başımı gittim. En son tamam dedim ve herkesi boşverdim. Eşimi boşadım, annemi konuşabileceğimiz kıvama gelene kadar terk ettim. Artık yeter dedim. İnan insanlıktan çıkmıştım. Yalnız kaldığım her an ağlıyordum, insanlar vişey anlamasın diye dışarıya hep numara yapıyordum. O kadar yalnız, o kadar çaresizdim ki

Aynı ben de şuan öyleyim işte canım.

Annemin yanımda olması gerekirken şu duruma bak sanki tek kızı kardeşim.Ben üvey gibi birşeyim.

Evime geldiği zaman bir kez olsun evime birşey almadı.

Ama kardeşime giderken herşeyi alır götürürdü.

Şüphe ediyorum artık kendimden

Aileler'de evlat ayırabiliyormus demekki .. Kardesinizle görüsmeyin bir anneyi bu kadar üzen bir insan, bu kadar tutarsızca konusan bir insan, benim kardesim olamaz .. Ayrıca belki biraz gaddarım ama bu sekilde bir anne de benim annem olamaz malesef .. Beni düsünmiyorsa ,önemsemiyor demektir .. Adınıza cok üzüldüm ama haklarınız varmıs sonuna kadar kullanın ..

Ben üvey evlat degilim .. O kadar seyi yasasaydım bir görmezden gelirdim,iki görmezden gelirdim kardesimle de konusur, dünyanın onun etrafında dönmedigini söylerdim haa beni takmıyor mu bende bir daha onları takmazdım .. Bunları yaparken üzülmezmiydim elbette üzülürdüm ama kim olursa olsun hakettigi degeri vermek gerekiyor ..

Annemin kredi kartını calıp görümcelerime neden pahalı hediyeler alayım ki ? Bir dee annemin kartıyla olacak is degil ..bilmiyorumkismile

Aynı ben de şuan öyleyim işte canım.

Annemin yanımda olması gerekirken şu duruma bak sanki tek kızı kardeşim.Ben üvey gibi birşeyim.

Evime geldiği zaman bir kez olsun evime birşey almadı.

Ama kardeşime giderken herşeyi alır götürürdü.

Şüphe ediyorum artık kendimden

Diğer konunada yorum yazdım. Lütfen yapma. İnan senin üzlüdüğün kadar düşündüğün kadar kimse üzülmüyor düşünmüyor. Sana bişey olsa arkandan üç gün ağlarlar o kadar. Kendine gel. Olmasın kimse yanında ben varım. Sen beni tanımıyorsun, ben seni tanımıyorum. Belki de birbirimiz tanısak hiç anlaşamayacağız. Hiçbişey umrumda değil benim. Sen şu an kötü bir dönemden geçiyorsun ve izin verirsen yanında olmak istiyorum. Ama lütfen bana izin ver, lütfen beni dinle.

ya bu zamnda ev sahibi olmak kolaymı
damat atmış saglam yere kendini yoldukça yoluyo anlaşılan seninde eşin var ailen var eger o anne olarak seni düşünmüyosa sen onları hiç düşünme hakkını ara gerekirse avukat tut ne gerekiyosa yapsın kolaymı öle ya borç harç için koca ev satılırmı çalışşın kocası ödesin borcunu..lafa bak ya ya yanıma taşın ya boşancam boşanırsan boşan hayret bişi ev olmasaydı napacaksa onu yapsın..sende canım hakkını ara yedirme kimseye o evde senin çocuklarınında hakkı var yılar önce babam evlerimizi satıp satıp kendi ailesine yedirdi kendi payı oldugu evlerden hakkını almadı alsaydı şimdi ben göbegimi çatlatmazdım bi ev sahibi olacam diye para biriktirmek için kılı kırk yarmazdım...neyse allah yardımcın olsun arkadaşım üzme kendini kimsem yok felan diye kendini yıpratma eşin var sana yeterde artar bile...bu dünya geçicxi ev eşya hikaye ama hakkının yenmesinede asla izin verme...

annnenin kredi kartıyla efelik yapıp ona buna pahalı hediye almayı biliyosa borcunu ödemeyide bilsin

Diğer konunada yorum yazdım. Lütfen yapma. İnan senin üzlüdüğün kadar düşündüğün kadar kimse üzülmüyor düşünmüyor. Sana bişey olsa arkandan üç gün ağlarlar o kadar. Kendine gel. Olmasın kimse yanında ben varım. Sen beni tanımıyorsun, ben seni tanımıyorum. Belki de birbirimiz tanısak hiç anlaşamayacağız. Hiçbişey umrumda değil benim. Sen şu an kötü bir dönemden geçiyorsun ve izin verirsen yanında olmak istiyorum. Ama lütfen bana izin ver, lütfen beni dinle.

Memnun olurum canım.Tabiki dinliyorum sen söyle ne istiyorsan .

Dün eşimle tartışırken alıp başımı gidicem dedim kimse beni bulamıcak hiçbirşey almıcam yanıma dedim.

Bazen çok düşünüyorum gerçekten alıp başımı gitmek biryerlere.

Sonra toparlıyorum kendimi.

Çok psikolojim bozuldu inan ki.

Eşimin ailesiyle sorunlarım var kendi ailemle de.

Bari kendi ailem yanımda olsaydı destek olsaydı diyorum o da yok.

Öyle bi başımayım koca istanbul da.

Eşim var ama o da bir yere kadar yetiyor sanki.Engelleri aşamıyorum kapanda gibiyim.

Keşke babam olsaydı hayatta da annemler böyle davranmasaydı diyorum.

Keşke keşke hep keşke...

Bu durumda bile kendimi inceliyorum acaba hata bendemi diye.

Kayserideki evi annem benden habersiz kiraya vermiş.Ben arkadaşımdan öğrendim.

Anneme sordum sen üzülme diye söylemedik diyor.

Şİmdi üzülmedim mi peki dedim birşey demedi.

Mahkemeye vermeye bile kıyamıyorum onları düşünün.

Onlar etim tırnağım ailem.

Nasıl silerim diye düşünürken bana yaptıklarına bakın .

İnanın bendeki can can değil ya.Şaşıyorum herkese.

X