• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alıntılar...

"‘’Ne kadar da soğudu hava, birazdan yağmur başlar. O çıplak ayaklı küçük çocuğa niye hala ayakkabı almamış ki annesi. Söz vermişti bana, söz vermiştin be teyze! Avuçlarını açıp dilenirken, sende mi kandırdın beni? Sende mi sömürdün duygumu? Yazık! Bir daha da kimsenin sözüne inanmam. Taksi ‘’ (Görüyorum)!"

- Sevtap Ünal

bir şey var aramızda
onu buldukça kaybediyoruz isteyerek
fakat ne kadar saklasak nafile
bir şey var aramızda
senin gözlerinde ışıldıyor
benim dilimin ucunda..

'bir insan birini yalnızken hatırlıyorsa sevmemiştir, ansızın aklına getirip yalnızlaşıyorsa, işte o zaman sevmiştir.

Bir yarıştayız sanki, gösteriş delisi olduk hepimiz,
Elbise çok ama ''RÜKÜŞ'' diyenide var...
Elbise yok ama ''ŞÜKÜR'' diyenide..

Karakterim ve tavrımı birbirine karıştırmayınız!
Karakterim ''kim olduğumla'' ilgilidir, tavrım "sizin kim olduğunuzla..''

Küçük İskender

541308_502746619738457_456078035_n.jpg

bence öyle yapmamalıyız...

Bazen gerekebilir
Belki gucsuzlere degil
Öyle bir zamanda yasyoruz ki o darbeye ses cikarmadigi farkeden bi suru gerzek bunu tekrarlamaya yeltenebilir

Hayat seni öyle bir noktaya getirir ki ; kendini sevdiklerinle savaşırken , nefret ettiklerinle sevişirken bulursun.

Son düzenleme:
[video]http://m.youtube.com/watch?v=W5soH8FU0lE[/video]

“Ömrün yazıdır, çocukluk. Büyüdükçe serinler hayat, giderek üşürsün.”

Berat Alanyalı

[video]http://m.youtube.com/#/watch?v=0vFwYQbc9_Y&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D0vFwYQbc9_Y&gl=DE[/video]
kalbimin dili olsada anlatsa su mizigin hazzini

[video=youtube;MTogquZ4Aos]http://www.youtube.com/watch?v=MTogquZ4Aos&feature=player_embedded[/video]

- Bazen kendinden uzaklaşmak ister insan.
- Bazen gidersin, sırf dönebilmek için.
- Bazen ağlarsın baya.
- Bazen ağlıyamıyorsun baya, baya..
- Bazen içiyorsun, bazen çok ama çok fazla içmek istiyorsun da bazen sen zaten içmeye gidiyorsun..

Kaybedenler kulubu

Düşlerimin yıkıldığı gece oturup bütün resimleri yeniden yapıştırmayı denedim.
Her resimde hep bir parça eksik çıktı.

''Önce neden depresyonda olduğuna bir bak. İyice, derinlemesine baktığında öfkeyi göreceksin. İçinde büyük bir öfke var; belki anneye, belki babaya, belki dünyaya, belki kendine karşı, sorun bu değil. İçeride çok öfkelisin ve çocukluğundan beri gülümseyen biri olmaya, öfkeli olmamaya çalıştın çünkü öfkeli olmak iyi bir şey değil. Sana böyle öğretildi, sen de gayet iyi öğrendin. O yüzden yüzeyde mutlu gözüküyorsun, yüzeyde gülümsemeye devam ediyorsun ama bütün o gülümsemeler sahte. İçinde, derinlerde büyük bir öfke var. Onu ifade edemediğin için üzerinde oturuyorsun; işte depresyon bu; o yüzden de kendini baskılanmış hissediyorsun.''

Syf: 196 / Osho

Kişinin gönülde kendisi olmak sevginin başlangıcı, sevgilide kendisi olmak ise sonu olmalıydı. Birincisi hamlık, ikincisi olgunluk. Kişi sevgiyle varlığı, aşk ile hakikatini tanıyordu. Çünkü aşk kendisinden geçip, sevgilideki gerçekliğe ulaşmanın adıydı..

İskender PALA / Şah&Sultan

Back