• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alıntılar...

Her şeyi düşünebilir, her şeyi hayal edebilir, ancak sadece seçtiklerini gerçekleştirebilirsin. Düşünce şeytandan, davranış Tanrı’dandır. Hangi düşüncenin davranışa dönüşeceğine karar verense insandır .

// Hakan Günday - Ziyan

‎”..sorarlarsa, “ne iş yaptın bu dünyada?” diye, rahatça verebilirim yanıtını:

“yalnız kaldım. kalabildim! altı milyarın arasına doğdum. ve hiçbirine çarpmadan geçtim aralarından…”

H.Günday

Oyuncak çakımla derisini yüzelim güneşin. İçini dolduralım hep beraber. Ve odana asalım sonra. Sallandıralım ağaçtan ağaca. Rujun izi ve parfüm kokulu bir kokteyl. Kayıklara koyalım güneşin dirisini; itelim beraber. Ateşi ver sonra bana, yakalım kayıkları kürekçisiyle beraber. Boğaza doğru üfleyelim küllerini.
Katiliyim ben güneşin. Şarabım bitti, var mı paran?

Fight club :52: hangi sahnesine bu konuşmanın geçtiğini hatırlamıyorum:44:marla diyince aklıma fight clubtan başka birşey gelmiyor ,oradan çıkarım yaptım.

Peki yaaaaaa bu iğrenç replik nereden alıntı =)

Bu gökhan senin arkadaşın değil mi, kızımla nişanlı 3 gün sonrada kızımla evlenecek ?

nerden yahu merak ettim :)

cekuu balım :)))

İnsanın belli başlı iki günahı vardır, öbürleri bunlardan çıkar: Sabırsızlık ve tembellik. Sabırsız oldukları için Cennet'ten kovuldular, tembelliklerinden geri dönemiyorlar. Ama belki de belli başlı sadece bir günahları var: sabırsızlık. Sabırsızlıklarından ötürü kovulmuşlardı, sabırsızlıklarından ötür geri dönemiyorlar.

_F. Kafka_

Erkek yada kadın ikisinin de bildikleri doğrudur; ama kadının tahmin ettiği herşey, erkeğin emin olduğu şeyden daha doğrudur.

_Bob Marley_

"En yüksek tepelerin doruğuna ne diye tırmanasın ki, sonradan inmek zorunda kalacak olduktan sonra; inince de, yaşamını oraya nasıl çıktığını anlatarak geçirmemen mümkün mü? Ne diye yaşar gibi görünesin ki? Neden sürdüresin? Başına gelecekleri şimdiden bilmiyor musun sanki? Olman gereken her şeyi daha önce olmadın mı..." Uyuyan Adam - Georges Perec

Son düzenleme:
İnsanın belli başlı iki günahı vardır, öbürleri bunlardan çıkar: Sabırsızlık ve tembellik. Sabırsız oldukları için Cennet'ten kovuldular, tembelliklerinden geri dönemiyorlar. Ama belki de belli başlı sadece bir günahları var: sabırsızlık. Sabırsızlıklarından ötürü kovulmuşlardı, sabırsızlıklarından ötür geri dönemiyorlar.

_F. Kafka_

off..aci geldi

Kankam ,Pia Okan Bayülgen sevdiği için onun oynadığı bir filminde geçen bir diyalogu sordum .Aklımada o gün Romantik filminin o repliği gelmişti .Bu konuşma orada geçiyor .

sen yazinca hatirladim :) o filmi bir kere izledim ama guzeldi

En iyilerimizin sonu genellikle kendi ellerinden olur
sırf uzaklaşmak için,
ve geride kalanlar
birinin onlardan
uzaklaşmayı neden isteyebileceğini
bir türlü tam olarak anlayamazlar..
Charles Bukowski

''Ben bir balığım, aşk ise daldığım bir derya..Aşk' tan gözlerim yaşlı olsa da o derya göz yaşımı nerden bilir ?..Başımı o denizden çıkarayım desem !..Balığım ya ; Nefesim kesilir...! ''

Mevlana

‎Her mutsuzluğun ötesinde yine yaşam bekler.. Ama insana özgü bir yeteneksizliktir yaşayamamak .. Yoksa hangi balık boğmuş kendini; Hangi serçe atlamış damdan...

Dostoyevski

* Ben bir gerçeğin saklısındayım şimdi ve senin hayatın benim sana demediklerim kadar noksan...

Hasan Ali Toptaş - Kayıp Hayaller 

Back