Alıntı, beğen butonu vb. uygulamalarda yenilik...

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.341
En iyi cevaplar
2
69.475
1.623
101
Merhaba
Siteyi yeni sürüme zorunlu olarak geçiş yapacağımızdan dolayı beğeni , alıntı vb uygulamalarda iyileştirme çalışmaları yapılmaktadır. Yeni sürüme bu güncellemeler yapıldıktan sonra geçilecektir. Bu sebeple bu süreç içinde anlayış göstermenizi rica ediyoruz.

Beğeni olayı hep böyle aşağıdaki yıldızda mı kalacak ?
Birüre sonra düzelsinde bekleriz :34:

beğeni toplam 2 puan yazıyor bu puanlar ne olcak

Merhaba
Siteyi yeni sürüme zorunlu olarak geçiş yapacağımızdan dolayı beğeni , alıntı vb uygulamalarda iyileştirme çalışmaları yapılmaktadır. Yeni sürüme bu güncellemeler yapıldıktan sonra geçilecektir. Bu sebeple bu süreç içinde anlayış göstermenizi rica ediyoruz.

Yeni sürüme geçişle beraber mevcut güncellemelerde kalacak mı ?

Özellikle eski beğen sistemi geri gelmeli . Aöf sayfamda onca arkadaşımın bildirimlerini tabloya geçirirken beğen butonu çok işime yarıyordu , okuduğum mesajların işareti idi o buton benim için .

Tabii benim işime yarıyor diye güncellemelerden taviz verilemez de okuduğum kadarı ile kimse bu yeni sistemden memnun değil.

Geçici bir süre ise bu , ricaya gerek kalmadan anlayış bizden de , hep böyle kalacaksa ....biraz can sıkıcı oldu .

beğeni toplam 2 puan yazıyor bu puanlar ne olcak
Nerden görebiliyoruz bu puanları :44:
Profilimize mi girmemiz lazım nerde bu puanlar:31:

------->hıı pardon gördüm şimdi:13:

Son düzenleme:
Bence eski sürüm artık yenilenmesi gerek çünkü eskiden pc vardı şimdi tablet var,mobil,lpon var eski sürüm yeterli gelmeyişi normal sanal dünyada sürekli yeniler kendini

Sabirla eski begen butonunun gelmesini bekliyorum...:31:
Ne cok isimize yariyormus,kaybedince anladik degerini:52:

Şu altta ki yeşil şeyi görünce online diye saatlerce mesaj yazmasını bekledim birisinin . :)
Eski beğen butonunu istiyorum .

hiç beğenmedim k.bkmayın . alıntı yapıldıktan sonra haberimiz olmuo zaten beğenerek geri bulabilioruz sayfayı çok kötü oldu .

Sanırım ben izah edemedim.

Back