Alınganlık mı ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla bende burdan öğrendim bi üye yazmış konu sahibi de yatağıma kadar sinmişti koku demiş sinen birşey demek

Deodorant sıkmakla olmaz ki. Daha beter kokar terliyseniz falan. Her gün 2 kez iç çamaşırı,çorap değiştirin ,duş alın muhakkak.
Doktora da gidin tabi,yediğiniz içtiğinizden yada hijyenle alakalı değilse muhakkak altında yatan başka bir sebep vardır.
Sürekli dalin deodorant sıkıyorum

Insanlar yardimci olmaya calisiyor ve küfür yiyor.
Birden fazla sorununuz var ve tedaviye yanasmiyorsaniz, insanlardan uzak yaşayın.
Kimse sizin kokunuza katlanmak zorunda değil, ki odadan bile gondermisler yahu.
Bakın tane tane tek tek anlatıyorum onlar bana git demedi daha çok dikkat et dedi ama zaten normalde de anlaşamadığımız için ben değiştirdim bu odada yoktu öyle bir sorunum parmağım dolama oldu (el) antibiyotik kullandım kokum oldu bazı antibiyotikler koku yaparmış bitince geçmeye başladı bugün duş aldım parmağım sargılı diye alamıyordum temizlenmeye başladım Allah aşkına yukarıda ki hakaret etmek istemiyorum kendini bilmezin yazdığına bakın gaz sorunum varmış dolama olmuşum dümdüz pismişim bu üsluba madalya mı takmam lazımdı

Ben de tekrar ediyorum, kokuya sebebiyet verecek cok sayıda probleminiz var.
Bunu, birinin mesajına "hepsi bende var" diyerek kabul etmişsiniz.
Tedavi olacaksiniz

Gelişigüzel kufurler yazip millete beyinsiz demeyin, biri cikar şikayet eder, ugrasirsiniz.

Sosyal mecra, diledigin hakareti yazabilecegin bir yer değil .

Tabii ki de ama sinirlendim bite pislikten diyince bit temiz saça gelir pislikten olmaz haklısınız tedavi olacağım zaten bekliyorum şu an randevu almak için 29 Mart gibi gideceğim

Abartmayın sizde o kadar pis kokmuyorum ilk dönem bir şey yoktu diyorum zaten okulu dondurmak felan isterseniz kaydımı sileyim ne dersiniz?Antibiyotik kullandığım için koku arttı
Dolama neden koksun ya da antibiyotik aldığınızdan dolayı neden koku olsun . Önceki hastalığınız olabilir. Birçok insan bazı sebeplerden dolayı antibiyotik kullanıyor iltihap ya da baska durumlari var yarasi vs kokmuyor. Bence yeniden doktora gidin . Peki kokuyu aliyor musnuz nerden geliyor

Alıyorum odadan geliyor tek bir yerden değil size yemin ederim yatağımı kokladım karış karış tertemiz en ufak koku yok kendimi kokladım yok samimi olduğum oda arkadaşıma sordum oda bazen kokuyor ama senden almadım dedi fazla

Sahip olduğunuz rahatsızlık derecesinde koku yapan hastalıklarınız büyük oranda hijyen eksikliğini gösteriyor. Bir de bademcik taşınız var mı, dayanılmaz koku yayıyormuş. Yemenize içmenize dikkat edin, çok baharatlı şeyler yemeyin, tedavinizi olun ve sabah akşam duş alın derim. Reglken iki üç saatte bir ped değiştirin, günlük ped kullanmayı bırakın mantara sebebiyet verir.

Bu denli kötü kokmak -yani insanların artık sesli sesli bu ne koku diye belirtmesini gerektirecek kadar, sosyal hayatınızı, ikili ilişkilerinizi, kariyerinizi, tüm hayatınızı etkiler. Evet gerekirse bir süre tedavinize eğilin. Gencecik kadınsınız, mesleğiniz gereği direkt insanlarla etkileşim içinde olacaksınız; acil çözüm bulmalı.

Son düzenleme:
Yine okudum yine sinirlendim sedefe de pislikten demiş tüm cahilliğini burda konuşturmuş üstüne alkış almış
Rahatsız edici kokuya sebep olabilecek bir sürü sağlık sorununuz var ve çözüm için bekliyorsunuz, beklemeyin diyen üyelere de sinirleniyorsunuz.

Vajinal mantar sorunu tedavi olunsa bile tekrarlama ihtimali olan bir hastalıktır, ister antibiyotik kullanın ister sebepsiz olsun kendi kendine bile tekrar edebilir, yani kronikleşebilir ki sizin de öyle gözüküyor.

Bağırsak sorununuz varmış, diliniz beyazmış bu da enfeksiyon demektir ve iğrenç kokuya sebep olur.

Çözüm için bekleyip, bekleme diyenlere sinirlenmeniz de bambaşka bir saçmalık.

Bağırsak rahatsızlığım var
Gaz mı çıkarıyorsunuz yani? Ya bence haklılar çünkü böyle bir şeyi sürekli kim çekmek ister ki? Tek başınıza odaya eve çıkma şansınız yok mu? Sürekli gaz mı çıkarıyorsunuz? Yediklerinize içtiklerinize dikkat etmeniz lazım. Tedavi görüyor musunuz?

Birde dün oda arkadaşım çamaşırlardan geliyor koku dedi tüm çamaşırları kokladı benim çamaşırım ter kokuyormuş ama antrenman çamaşırımdı onlar
Bi zahmet antreman tişörtünü yıkayıp kaldır öyle terli terli konulur mu? İnsanları da tebrik ederim keşke herkes kokanlara “kokuyorsun lütfen dikkat et” dese. Dikkat edin daha temiz olun lütfen

Aksine gaz çıkarmam hiç odada tuvalette hallederim o işleri tedavi olmak istiyorum ama önce hangi bölüme gitmeliyim bilmiyorum

Birde dün oda arkadaşım çamaşırlardan geliyor koku dedi tüm çamaşırları kokladı benim çamaşırım ter kokuyormuş ama antrenman çamaşırımdı onlar
Antrenman camasirlariniz niye kirli sepetinde değil de, alinip koklanacak bir yerde ki?
Terli şeyi bir daha mi giyeceksiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…