- 24 Mart 2008
- 1.483
- 2.065
-
- Konu Sahibi ogretmenhanim34
Valla bende burdan öğrendim bi üye yazmış konu sahibi de yatağıma kadar sinmişti koku demiş sinen birşey demekYahu vajinal mantar nasıl yatağa sinebilir? Hiç duş almazsa çamaşır değiştirmezse taharetten bi haberse ancak öyle geçer adet kanı mı bu şelale gibi yataklara aksın ayrıca ilaç tedavisi ile kolayca geriler konu sahibi kendi önemsememiş
Sürekli dalin deodorant sıkıyorum
Bakın tane tane tek tek anlatıyorum onlar bana git demedi daha çok dikkat et dedi ama zaten normalde de anlaşamadığımız için ben değiştirdim bu odada yoktu öyle bir sorunum parmağım dolama oldu (el) antibiyotik kullandım kokum oldu bazı antibiyotikler koku yaparmış bitince geçmeye başladı bugün duş aldım parmağım sargılı diye alamıyordum temizlenmeye başladım Allah aşkına yukarıda ki hakaret etmek istemiyorum kendini bilmezin yazdığına bakın gaz sorunum varmış dolama olmuşum dümdüz pismişim bu üsluba madalya mı takmam lazımdıInsanlar yardimci olmaya calisiyor ve küfür yiyor.
Birden fazla sorununuz var ve tedaviye yanasmiyorsaniz, insanlardan uzak yaşayın.
Kimse sizin kokunuza katlanmak zorunda değil, ki odadan bile gondermisler yahu.
Ben de tekrar ediyorum, kokuya sebebiyet verecek cok sayıda probleminiz var.Bakın tane tane tek tek anlatıyorum onlar bana git demedi daha çok dikkat et dedi ama zaten normalde de anlaşamadığımız için ben değiştirdim bu odada yoktu öyle bir sorunum parmağım dolama oldu (el) antibiyotik kullandım kokum oldu bazı antibiyotikler koku yaparmış bitince geçmeye başladı bugün duş aldım parmağım sargılı diye alamıyordum temizlenmeye başladım Allah aşkına yukarıda ki hakaret etmek istemiyorum kendini bilmezin yazdığına bakın gaz sorunum varmış dolama olmuşum dümdüz pismişim bu üsluba madalya mı takmam lazımdı
Tabii ki de ama sinirlendim bite pislikten diyince bit temiz saça gelir pislikten olmaz haklısınız tedavi olacağım zaten bekliyorum şu an randevu almak için 29 Mart gibi gideceğimBen de tekrar ediyorum, kokuya sebebiyet verecek cok sayıda probleminiz var.
Bunu, birinin mesajına "hepsi bende var" diyerek kabul etmişsiniz.
Tedavi olacaksiniz
Gelişigüzel kufurler yazip millete beyinsiz demeyin, biri cikar şikayet eder, ugrasirsiniz.
Sosyal mecra, diledigin hakareti yazabilecegin bir yer değil .
+1Bitlenme var gaz problemi var, dilde beyazlık nefeste koku, saçta sedef, vajinal mantar ve son olarak dolama. Sizin hijyenle ilgili bi sıkıntınız var. Baya baya pissiniz siz dayanılmaz bir durum.
Yine okudum yine sinirlendim sedefe de pislikten demiş tüm cahilliğini burda konuşturmuş üstüne alkış almış
Dolama neden koksun ya da antibiyotik aldığınızdan dolayı neden koku olsun . Önceki hastalığınız olabilir. Birçok insan bazı sebeplerden dolayı antibiyotik kullanıyor iltihap ya da baska durumlari var yarasi vs kokmuyor. Bence yeniden doktora gidin . Peki kokuyu aliyor musnuz nerden geliyorAbartmayın sizde o kadar pis kokmuyorum ilk dönem bir şey yoktu diyorum zaten okulu dondurmak felan isterseniz kaydımı sileyim ne dersiniz?Antibiyotik kullandığım için koku arttı
Alıyorum odadan geliyor tek bir yerden değil size yemin ederim yatağımı kokladım karış karış tertemiz en ufak koku yok kendimi kokladım yok samimi olduğum oda arkadaşıma sordum oda bazen kokuyor ama senden almadım dedi fazlaDolama neden koksun ya da antibiyotik aldığınızdan dolayı neden koku olsun . Önceki hastalığınız olabilir. Birçok insan bazı sebeplerden dolayı antibiyotik kullanıyor iltihap ya da baska durumlari var yarasi vs kokmuyor. Bence yeniden doktora gidin . Peki kokuyu aliyor musnuz nerden geliyor
Rahatsız edici kokuya sebep olabilecek bir sürü sağlık sorununuz var ve çözüm için bekliyorsunuz, beklemeyin diyen üyelere de sinirleniyorsunuz.Yine okudum yine sinirlendim sedefe de pislikten demiş tüm cahilliğini burda konuşturmuş üstüne alkış almış
Gaz mı çıkarıyorsunuz yani? Ya bence haklılar çünkü böyle bir şeyi sürekli kim çekmek ister ki? Tek başınıza odaya eve çıkma şansınız yok mu? Sürekli gaz mı çıkarıyorsunuz? Yediklerinize içtiklerinize dikkat etmeniz lazım. Tedavi görüyor musunuz?Bağırsak rahatsızlığım var
Bi zahmet antreman tişörtünü yıkayıp kaldır öyle terli terli konulur mu? İnsanları da tebrik ederim keşke herkes kokanlara “kokuyorsun lütfen dikkat et” dese. Dikkat edin daha temiz olun lütfenBirde dün oda arkadaşım çamaşırlardan geliyor koku dedi tüm çamaşırları kokladı benim çamaşırım ter kokuyormuş ama antrenman çamaşırımdı onlar
Aksine gaz çıkarmam hiç odada tuvalette hallederim o işleri tedavi olmak istiyorum ama önce hangi bölüme gitmeliyim bilmiyorumGaz mı çıkarıyorsunuz yani? Ya bence haklılar çünkü böyle bir şeyi sürekli kim çekmek ister ki? Tek başınıza odaya eve çıkma şansınız yok mu? Sürekli gaz mı çıkarıyorsunuz? Yediklerinize içtiklerinize dikkat etmeniz lazım. Tedavi görüyor musunuz?
Yok çantadaydı kaldırmam lazımdı evetBi zahmet antreman tişörtünü yıkayıp kaldır öyle terli terli konulur mu? İnsanları da tebrik ederim keşke herkes kokanlara “kokuyorsun lütfen dikkat et” dese. Dikkat edin daha temiz olun lütfen
Önce bir dahiliyeye gidin o sizi yönlendirirAksine gaz çıkarmam hiç odada tuvalette hallederim o işleri tedavi olmak istiyorum ama önce hangi bölüme gitmeliyim bilmiyorum
Antrenman camasirlariniz niye kirli sepetinde değil de, alinip koklanacak bir yerde ki?Birde dün oda arkadaşım çamaşırlardan geliyor koku dedi tüm çamaşırları kokladı benim çamaşırım ter kokuyormuş ama antrenman çamaşırımdı onlar