• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alınganlık mi ediyorum?

Kostebal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2018
239
145
18
31
Herkese merhabalar.

Daha önce de bununla ilgili konum bulunmakta. Bazen hareketlerimi tartamiyorum o yüzden sizlerin objektif yorumlarına ihtiyacım var.

Genel olarak ilgiyi seven, ve ilgi vermeyi seven biriyim ama bunu karşılıksız yapamam. İstediğim ilgiyi goremedigimde hircinlasiyorum. Erkek arkadaşımla bir senedir ilişkimiz var ve bu konuya taktım. Bugünden örnek vereyim. Erkek arkadaşımin ailesi yazları köye gidiyor, o da bayramda onların yanına geçti. Kalabalık aileler. Herneyse fazla iletişim kuramadik. Bundan şikayet de etmedim. Her seferinde ozledigimi belirttim. Bugün sabaha karşı geldiler. Öğlen gibi uyandı, ben de bir arkadaşımla gorustum. Sonra da konuşmak için aradim. Çünkü bugün için konuşmak istemiştim sesini özlemiştim... Bu ara iste ve evde çok problem yaşadım içten içe yalnız hissediyordum.. onunla konuşurken rahatliyorum. Meşgule attı beni. Ablasına gideceklermis güzel bir dille konusamayacagimizi yarın konusabilecegimizi söyledi. Tavır yaptım biraz. Bazen böyle durumlar yaşıyoruz ben biraz fevri ve tezcanliyim. Bilmiyorum, abartiyor muyum?

Müsait olmayabilir aradığınızda tamam burda sorun yok.Ancak neden ertesi gün için randevu veriyor?alt tarafı telefon konuşması insan her halükarda zaman yer yaratır konuşur .İlgi,ilgisizlikten ziyade sanki sizinde içinize sinmeyen birşeyler var ,birşeyler eksik gibi

Müsait olmayabilir aradığınızda tamam burda sorun yok.Ancak neden ertesi gün için randevu veriyor?alt tarafı telefon konuşması insan her halükarda zaman yer yaratır konuşur .İlgi,ilgisizlikten ziyade sanki sizinde içinize sinmeyen birşeyler var ,birşeyler eksik gibi
İşte konustugumuzda biraz aşkımli cicimli konusuruz o yüzden evde konuşmayız ikimiz de. Hani işten çıkışta konusuruz demeye getiriyor. Ama birkaç dk dışarı çıkıp gönül yapmak zor değil neticede değil mi?

İlgisiz diyemem ama bu konularda duyarsız. Benim çok moralim bozuldu bu olaya.

Bence sorun ilgisizlikten daha büyük. Yarın ararım nedir ya? Görüşme olsa tamam diyeceğim de insan sevgilim dediği kişiye zaman ayırmalı. Bana samimi gelmedi.
Yarın işten sonra rahat rahat konuşuruz demek istiyor yarın ararim olayının özeti o. Ama dediğiniz gibi insan bir beş dk sini da mı ayıramaz. Aslında düşüncesiz de değildir ama bazen böyle çelişkili şeyler yapıyor soguyorum cidden..

Herkese merhabalar.

Daha önce de bununla ilgili konum bulunmakta. Bazen hareketlerimi tartamiyorum o yüzden sizlerin objektif yorumlarına ihtiyacım var.

Genel olarak ilgiyi seven, ve ilgi vermeyi seven biriyim ama bunu karşılıksız yapamam. İstediğim ilgiyi goremedigimde hircinlasiyorum. Erkek arkadaşımla bir senedir ilişkimiz var ve bu konuya taktım. Bugünden örnek vereyim. Erkek arkadaşımin ailesi yazları köye gidiyor, o da bayramda onların yanına geçti. Kalabalık aileler. Herneyse fazla iletişim kuramadik. Bundan şikayet de etmedim. Her seferinde ozledigimi belirttim. Bugün sabaha karşı geldiler. Öğlen gibi uyandı, ben de bir arkadaşımla gorustum. Sonra da konuşmak için aradim. Çünkü bugün için konuşmak istemiştim sesini özlemiştim... Bu ara iste ve evde çok problem yaşadım içten içe yalnız hissediyordum.. onunla konuşurken rahatliyorum. Meşgule attı beni. Ablasına gideceklermis güzel bir dille konusamayacagimizi yarın konusabilecegimizi söyledi. Tavır yaptım biraz. Bazen böyle durumlar yaşıyoruz ben biraz fevri ve tezcanliyim. Bilmiyorum, abartiyor muyum?
Onu bunu bilmem de meşgule atmak çok kaba bir davranıs bana göre. Bana yapılınca çok bozuluyorum ben de. Açıp da şu an müsait değilim demek çok mu zor? İnsan yuzune kapatilmis gibi hissediyor.

Erkek yeterki istesin her şekilde yer zaman yaratır .Gerisi işin bahane kısmı.Ablasına gidiyor en basiti bakkal market bahane eder çıkar konuşur.Üzerine gitmeyin nasıl olsa birşey varsa çıkar kokusu :)kendi haline bırakın ,o arasın ,o ulaşmaya çalışsın :)

Onu bunu bilmem de meşgule atmak çok kaba bir davranıs bana göre. Bana yapılınca çok bozuluyorum ben de. Açıp da şu an müsait değilim demek çok mu zor? İnsan yuzune kapatilmis gibi hissediyor.
Evet bir de o var. Üstüne ablamlara gidicez müsait değilim yarın görüşürüz demesi tüy dikti..

Erkek yeterki istesin her şekilde yer zaman yaratır .Gerisi işin bahane kısmı.Ablasına gidiyor en basiti bakkal market bahane eder çıkar konuşur.Üzerine gitmeyin nasıl olsa birşey varsa çıkar kokusu :)kendi haline bırakın ,o arasın ,o ulaşmaya çalışsın :)
Yok yaa o öyle ailesiyle vakit geçirdiği zaman bana vakit ayırmaz :) birşeyler gizlediğini karistirdigini sanmıyorum ama hayat bu tabiki belli olmaz. Evet insan vakit yaratmak istesin yapar ama boyle ailesiyle olduğu vakitler yapmıyor işte...

Peki neden böyle düşünüyorsunuz cidden çok yönlü düşünmeye ihtiyacım var şuan :)
Bayram zamanı gelen giden derken insan müsait olmayabiliyor. Hem güzel bi dille söyledi diyorsunuz. Sonuçta sizi kıracak bi hareket yok. Yarın için müsait olacağını ve rahat konuşacağını düşünüp söylemiş işte

Ara sıra boyle şeyler oluyor.
O an moraliniz bozulmuş tavır almışsınız.
Tekrar aradığında tavrınızı sürdürmezseniz abartmış olmazsınız .
Güzel bir dille de açıklamış zaten durumu.
Biraz anlayış gösterirseniz mesele kalmaz.

Öff gına geldi bu tarz erkeklerden sanki dünyayı kurtarıyor 5 dk telefon görüşmesi icin bana vakit ayiramayan erkege sevgili demek istemiyorum sahsen ben.
Cok ihtiyacım var babing sinirden aglamaya başladım mesajını görünce. Hep böyle ailesine gidicekse onlarlaysa. Bir üye demiş ya birşeyler eksik gibi sen de hissediyosun bunu diye işte olay bu. Ben onun ailesi olmak isterken o benim ailesinden biri olmadigimi yüzüme vuruyor Sanki...

Bayram zamanı gelen giden derken insan müsait olmayabiliyor. Hem güzel bi dille söyledi diyorsunuz. Sonuçta sizi kıracak bi hareket yok. Yarın için müsait olacağını ve rahat konuşacağını düşünüp söylemiş işte
Evet güzel dille söyledi çünkü ters yapsa biliyor benim huzursuzluk cikaracagimi. Ben zor birşey istemedim ki sanki ne istedim. Yine de kırıldım ona

Yarın işten sonra rahat rahat konuşuruz demek istiyor yarın ararim olayının özeti o. Ama dediğiniz gibi insan bir beş dk sini da mı ayıramaz. Aslında düşüncesiz de değildir ama bazen böyle çelişkili şeyler yapıyor soguyorum cidden..

Bence hafife almayın bu davranışı. Umursamaz insanla ömür geçmez. Zamanla siz de alışırsınız o daha kötü.

Ara sıra boyle şeyler oluyor.
O an moraliniz bozulmuş tavır almışsınız.
Tekrar aradığında tavrınızı sürdürmezseniz abartmış olmazsınız .
Güzel bir dille de açıklamış zaten durumu.
Biraz anlayış gösterirseniz mesele kalmaz.
Böyle konularda anlayış beş gösterirsem bir gosteremiyorum. İki dk konussaydik ne olurdu ki? Baya bozuldum çünkü bu aralar bu davranışlarımi düzeltmişken baya ben de sesini özledim yarın konuşalım demişken bir telefon konuşmasını bile haketmemisim ki..

Back