- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.500
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
En guzel kategoride yine karşınızdayım
Ali nazik makarna farklı ve sunum açısından güzel tarif arayanlar için kurtarıcı bir tarif oldugunu düşünüyorum
Ben köfte şeklinde yaptım dilerseniz kuşbaşı et veya kıymayı kavurarak da aynı tarifi yapabilirsiniz:)
Malzemeler :
1 kavanoz Közlenmiş patlican
1 paket makarna
1 dis sarımsak
1 kase yoğurt
tuz
Köftesi için :
200 gr kiyma
bir tutam maydanoz
Sogan ,galeta unu ,tuz ve baharat
Uzeri icin :salça ve sıvıyağ.
Ben oncesinde köftelerimi yapıp buzluğa atmıştım. Köfteler ve patlıcan kozlemesini hazır kullandım.
Standart yaptığınız damak tadiniza uyan herhangi bir tarifi de uygulayabilirsiniz :)
Makarnayı ocağına aldım kaynamış suya ekledim .kaynatıp suzuyorum .yarim paket makarna kullandım.
Makarnayı kaynattigim tencereye yağ ekleyip pişmiş makarnayı biraz yağda çevirdim bu aşamayı çekmeyi unutmuşum.
Köz patlıcanı bir tabağa alıp sarımsak ve yoğurt ekleyip karıştirıyorum. Kavanozun yarısını kullandım .
Köftelerim hazırdı doğrudan yağa atıp çevirerek kızarttım. dilerseniz üzeri için salçayı yağ da kızartıp gezdirebilirsiniz sos olarak afiyet olsun
Ali nazik makarna farklı ve sunum açısından güzel tarif arayanlar için kurtarıcı bir tarif oldugunu düşünüyorum
Ben köfte şeklinde yaptım dilerseniz kuşbaşı et veya kıymayı kavurarak da aynı tarifi yapabilirsiniz:)
Malzemeler :
1 kavanoz Közlenmiş patlican
1 paket makarna
1 dis sarımsak
1 kase yoğurt
tuz
Köftesi için :
200 gr kiyma
bir tutam maydanoz
Sogan ,galeta unu ,tuz ve baharat
Uzeri icin :salça ve sıvıyağ.
Ben oncesinde köftelerimi yapıp buzluğa atmıştım. Köfteler ve patlıcan kozlemesini hazır kullandım.
Standart yaptığınız damak tadiniza uyan herhangi bir tarifi de uygulayabilirsiniz :)
Makarnayı ocağına aldım kaynamış suya ekledim .kaynatıp suzuyorum .yarim paket makarna kullandım.
Makarnayı kaynattigim tencereye yağ ekleyip pişmiş makarnayı biraz yağda çevirdim bu aşamayı çekmeyi unutmuşum.
Köz patlıcanı bir tabağa alıp sarımsak ve yoğurt ekleyip karıştirıyorum. Kavanozun yarısını kullandım .
Köftelerim hazırdı doğrudan yağa atıp çevirerek kızarttım.
Son düzenleyen: Moderatör: