- 24 Eylül 2018
- 97.119
- 292.346
Rica ederim canımTeşekkür ederim canımcım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canımTeşekkür ederim canımcım
Teşekkür ederim canım benim ❤ seviyoruz işteEline sağlık canım maşallah ne kadar beceriklisin
Teşekkür ederim canım evet labne peynirini yok içinde labne yarışması olduğu için yeni tatlar katıyoruz ve tavsiye ederim lezzetine lezzet katıyor düdüklüde pişirmemin sebebi etin sert kalmamasıCanim oncelikle eline saglik ben antepliyim alinazikte burda cok yapilan bir yemektir ama icine biz ne labne koyariz nede etini dudukluye koyariz , ama boylede lezzetli gorunuyor icine labne koyma fikri sizemi ait bende deniycem lezzet katacagaini düşünüyorum iyi şanslar
O zaman bol sanslar deniucem mutlakaTeşekkür ederim canım evet labne peynirini yok içinde labne yarışması olduğu için yeni tatlar katıyoruz ve tavsiye ederim lezzetine lezzet katıyor düdüklüde pişirmemin sebebi etin sert kalmaması
Teşekkür ederim canımO zaman bol sanslar deniucem mutlaka
Çok teşekür ederim canım ❤Eline saglik canim cokk guzel gorunuyor yarışmada bol sans diliyorum
Sağol bebişim ❤Bacooo eline sağlık ya enfes görünüyor Bayıldımmmmmmmm
Muckooo bebekimSağol bebişim ❤
Ya gizom ya sanada mucko en büyükündenMuckooo bebekim
Ya çok teşekkür ederimEline saglikkk canim tariflerin hepsi çok güzel ya
Teşekkür ederim canım çok güzel gerçektenEline sağlık yavrum cok severim alinaziki bende cok yaparım
Teşekkür ederim canım ❤Ellerine saglik canim, bayilirim❤