Alınan kararlardan pişman olma huyu

Seninki yine iyi eşya da kararsızlık, ben evlendim cocuk oldu hala ayy gelmesemiydim gurbete evlenmesemiydim diye düşünüyorum sonra eşimin standartlara göre iyi biri olduğunu görünce geçiyor, sonra tekrar bi pişmanlık

Aslında bazı şeylerin çözümü çok basit.
Ben de, aşırı kararsız biriyim ve aldığım karardan pişman olurum. Sonra geçenlerde bir video denk geldi. 1 dakilalık bir video. Ve sadece şunu söyledi: bir karar alın ve bu karardan asla pişman olmayın. O anda benim algılarım açıldı. Beynimde ampul yandı. Evet dedim bu kadar basit, pişman olma. İnanın çok etkili oldu. İçselleştirdim hemen

Ben birşeyi beğendiyseniz alin eğer kararsız kaldiysaniz üzerine düşünmeye gerek yok almadan yolunuza devam edin. İş hayatında da yanlış olduğunuzu düşündüğünüz şeylerden ders alın güvendiginiz biri varsa ona danışarak ilerleyebilirsiniz

Ben de sizin gibiyim, o yüzden alışveriş yaparken kararsız kaldığım ne varsa hepsini topluyorum sonra da israf ettim diye pişman oluyorum, terazi burcu musunuz? Ben teraziyim, çok kararsız bir burçtur

İşte o pişman olmama durumunu nasıl basarcaz, asıl sorun orda

Kötü bir huy hayatı size zorlaştırır takintinin bu türü ben burçtan bağımsız düşünüyorum inanmıyorum onlara çok insanda var bu özellik seçenekleri kisitlayip sadece bu diyerek alıştırma yapın umarım bunu değiştirebilirsiniz mukemmelliyetcilige benziyor çok az.... bu huy ama değil .... Sonunda ölüm yok ya diyerek pişmanlığı azaltmaya çalışabilirsiniz sizi ekstra stresse sokan bu alışkanlıktan kurtulmanızı dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…