- 3 Şubat 2018
- 6.072
- 23.904
- 27
-
- Konu Sahibi Merkur Retrosu
Aaaa benimki ikizler tespit doğru galibaBir de ikizler burcu olabilir misin ?
Misafir gelmiyor artık boşver. :) kafana takıldığı an ohhh amannn iyi yaptım. Başka zaman da öyle yaparım de.Derdini seveyim diyeceksiniz belki, ama bu dert bazen hayatımı bana zehir ediyor gerçekten.
Bir karar aldıysam aklım hep öteki seçeneklerde kalıyor, pişmanlık yaşıyorum. Özellikle bir şey satın aldığımda oluyor bu. Aklım hep diğer renklerde diğer modellerde beden seçeneklerinde falan kalıyor günlerce pişmanlık yaşayıp başımı ağrıtıyorum düşünmekten.
Mesela yemek takımı aldık yakın zamanda. O an hiç aklıma gelmedi sabit masa aldık. Aradan 1-2 gün geçti, “neden açılır masa almadık ya misafir gelirse bir şey olursa neden yanlış karar aldım” diyip kendimi suçlamaya başladım. Günlerdir buna taktım. Kafası rahat bir insan değilim asla. Başka başka konuları da çokça takıyorum bu sadece bir örnek.
İş hayatında da aldığım kararları takarım baya. Nasıl yenicem bu huyumu bilmiyorum.
Aaaa benimki ikizler tespit doğru galiba
Benimde eşim ikizler ordan biliyorum. Yani herşeyde dengesizdirSanki beni yazmışsınız ikizler etkili olabilir misiniz acaba ben öyleyim hep diğer secmediğimde gözüm kalır çözemedim bu huyumu
İnanmıyorum bu cümleyi kurmuştum bendeBeni nasıl beğendi, benimle evlenmeye nasıl karar kıldı acaba
Benimkine yükselen etki etmiyor. Genelde ben ona yükseliyorumİnanmıyorum bu cümleyi kurmuştum bende
Aman değişti şükür yükseleni neyse o daha etkili heralde
Benim doğum haritam balık,ikizler kaynıyor bugün ak dediğime yarın kara diyebilirim hiç belli olmazBenimde eşim ikizler ordan biliyorum. Yani herşeyde dengesizdirmağazadan bişey alır eve gelir diğer rengini beğendim aslında der, hop bir gün sonra değişime gideriz. Bi yere gitmek ister hazırlanırız, hoop çıkıp ne yapıcaz evde oturalım aşkım der..
Bazen karşısında dona kalıyorum, kararsızlığına tepki veremiyorum. Beni nasıl beğendi, benimle evlenmeye nasıl karar kıldı acaba bilemiiiyiiiriiimm
Vallahi kafalarınız harikaBenim doğum haritam balık,ikizler kaynıyor bugün ak dediğime yarın kara diyebilirim hiç belli olmazevlilik işine bende şaşırıyorum evlenirken çok emindim simdi düşünüyorum nasıl oldu diye hayatımda verdiğim hiçbir kararda emin olmamisimdir hep keşkelerim vardır çözemedim o yuzden bende
Benim eşimde bana aynı cümleleri kurmuştu disardan çok dengesiz görünüyoruz sanırımİnanmıyorum bu cümleyi kurmuştum bende
Aman değişti şükür yükseleni neyse o daha etkili heralde
Haha aman öyle demeyin fikir değiştirmek değil ama kararsız olmak zor. Hayatım o mu bu mu diye düşünmekle gecti kararli insanlar nasil karar veriyorlar hayretVallahi kafalarınız harikahakaret olarak algılamayın, ama gerçekten harika yani öyle dertlerim olmasını isterdim bende.. bu tişörtü neden aldım, bunu neden seçtim, diğeri daha mı güzeldi gibi nasip olur inş
Mesela ben çeyizimi bile nikahımdan 2 hafta önce aldım. 2 hafta öncesine kadar bi tanecik toka almadım. Ve herşeyimi 2 günde hallettim. AldığımHaha aman öyle demeyin fikir değiştirmek değil ama kararsız olmak zor. Hayatım o mu bu mu diye düşünmekle gecti kararli insanlar nasil karar veriyorlar hayret
Bende aynısıyım hiç sevmiyorum bu huyumu hiç kolay bişey beğenmem hatta bir keresinde dışarda kıyafet bulamadım kendime internette buldum aldım onu da severek giymedim o derece neyin kafası anlayamadım çok seçiciyim ben çok kolay bişey beğenmem o yüzden genelde bişey almamDerdini seveyim diyeceksiniz belki, ama bu dert bazen hayatımı bana zehir ediyor gerçekten.
Bir karar aldıysam aklım hep öteki seçeneklerde kalıyor, pişmanlık yaşıyorum. Özellikle bir şey satın aldığımda oluyor bu. Aklım hep diğer renklerde diğer modellerde beden seçeneklerinde falan kalıyor günlerce pişmanlık yaşayıp başımı ağrıtıyorum düşünmekten.
Mesela yemek takımı aldık yakın zamanda. O an hiç aklıma gelmedi sabit masa aldık. Aradan 1-2 gün geçti, “neden açılır masa almadık ya misafir gelirse bir şey olursa neden yanlış karar aldım” diyip kendimi suçlamaya başladım. Günlerdir buna taktım. Kafası rahat bir insan değilim asla. Başka başka konuları da çokça takıyorum bu sadece bir örnek.
İş hayatında da aldığım kararları takarım baya. Nasıl yenicem bu huyumu bilmiyorum.
Benim eşimde sizin gibi bir karar alır 10 sene sonra bile fikri değişmez benim ertesi gün fikrim değişince şok oluyordu alıştı şimdiMesela ben çeyizimi bile nikahımdan 2 hafta önce aldım. 2 hafta öncesine kadar bi tanecik toka almadım. Ve herşeyimi 2 günde hallettim. Aldığım
1 şeyde, bir şeyde, BİRŞEYDE hajahaja bileee ay keşke almasaydım demedim.