• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alın tüyleri

tatlicadi23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
229
0
26
İstanbul
selam kızlar ben henüz yüzüme epilasyon yaptırmadım yani yüz derken yanak bolgeleri falan fakat cok azda olsa tüy var ve rahatsız oluyorum gecenlerde kuafore gittim aldırmak için kadın alırım ama yüzünüzde sivilce cıkar falan diye ciddi korkuttu beni bende vazgectim size sorum su kız alın bolgesindeki tüylerini aldıran oldu mu bide sunu cok merak ediyorum sacma ama hani sacınızın biraz onune dogru sac vardır ya 2-3 tel rahatsız eder insani onlar alınıyor mu ya simdiden tesekkurler kızlar asil korkum sivilce cıkması yoksa acıya katlanırım zaten cok acıcagını sanmam sevgiler

malesef canım çıkıyorlar. bende hemde deli gibi çıkıyor. senin dediğin gibi acısına falan razıyım ama o sivilceler yok mu artı bir de kaşıntı oluyor ne krem sürdüysem fayda etmedi.ya sivilceli bir yüz ya da tüylü bir yüz tercih etmen gerekiyo nerdeyse. tüylerin öyle çok rahatsız edici düzeyde değilse hiç dokunma ben baya rahatsız oluyorum ve favori kısmını alıyorum. alnında saçına çok yakın bölgeleri kastediyorsan onlara da hiç dokunma derim

siz acaba sirle ağdayla mı aldırıyorsunuz ben favoriye yakın bölgeleri epilatörle alıyorum hiç sivilce yok yada iple deneseniz belki sivilce olmaz ama acır baya :(

Back
X