Alın size muhteşem tırnaklar:)))

ayy bencede iğrenç hakikaten nasıl işlerini hallediyrdu bende merak ettim diplerini falan nasıl temizleyebilir ki tek başına çok pis akannehir

kaç kutu oje gideR onLaRalülülülülülükaydirigubbakcemile3

bnmde dikkatimi çekti ilk resimde kadının saçları beyaz,alttan siyah dip gelmiş..İlginç

iğenç ve ötesi o ne biçim bir görüntü ööööööööööö uzatmışta ne olmuş canlı görsem bir metre öteden kaçarım valla sağlıksız iğrenç tiksindirici ve itici

Allah'ıııııııııııımmmm nasıl bi özenti buuuu..bende bayağı muhteşem sandım başlığı görünce..hani küt yada yuvarlak geleln son derece bakımlı tırnaklar..inanın nasıl midem kalktı anlatamam..ıııyyyy diyorum yavv sadeceinsan yemek yiyememekten gider öteye..ben bi gördüm yetti yani..iğrenç bide kırmızı yapmış böğğ ani..öff neyse..sağlıksız görünüş ve iğrenç bişi başka ne varki..düşmanına göstersin yeter kaçmaları için..mide bulantısından gider:)onlarla sevgilide olunmaz yavv.:):)istediği kadar yarışma için olsun..bakım şart insana..o düşman başına..:)

yazık olmus kadın hayatını bna adamıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…