• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alın size muhteşem tırnaklar:)))

İğrençlik ötesi:1shok:.tırnaklarım birazcık uzasa rahatsız olup kesiyorum resimlere bakarken midem bulandı kafamçokkarıştıiyiki tırnakları kırılmışta kendiside farkında olmadan kurtulmuş o iğrençliktenkaydirigubbakcemile3

aman allahımmmmmmmakannehir
nasıl bır ıgrenclıktır o yok dedım takmadır ama yazıların devamını okyunca kednı tırnalşarı oldugnu anladım tek kelımeyle ıgrenc hayır bı ınsan o tırnaklarla nasıl banyo yapar nasıl tuvalet ıhtıyacını karsılar anlamıyorum resmen pislikkkk

iğrenç yaa nasıl dolaşırlar böyle içleri nasıl rahat eder bilmiyorum.pislikten başka bişey değil

igrenccccc
iyyyyyyyyyyyyyyyyyyy diyecek baska seyim yok nasil islerini gormus bu kadin hayret :o

ayy babaannem uzatmayin tirnaklarinizi seytan yuva yapar icine derdi..kaydirigubbakcemile3
bunlarin icine seytan kamp kurmus resmen akannehir

Ay cok ıgrencler ıyyyyy bunlar hemen domuz grıbı olurlar tırnak mıkrop uretıyor ya

O ne öyle ağaç dalı sandım ilk görünce:1shok: Nasıl o tırnaklarla başa çıkmış anlayamadım doğrusu iş aramış kendine resmen kadın ya. Bence de tırnaklarının kırıldığı iyi olmuş, kurtulmuş...

Back