• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alın size muhteşem tırnaklar:)))

bu kadının tırnakları saçlarındanda uzun anam ne o öle resmen pislik ıyy yatarken felan nasıl yatıyor bağlıyodur kesinkaydirigubbakcemile3

ben anlamadım baştan hani nerde tırnak diyodum sonra çığlık attım resmen. nasıl yaşıyo ki o kadın çok iğrenç

midem feci bulandı, içim dışıma çıktı.... nasıl yıkanır bu kadın ya, ayy çok kötü oldum...

pardon ama o kadın wc ye giriyor ya nasıl yıkıyor nasıl siliyor yanı huahaha ayy çok komıik ya kokuyordur bu kadın piss yaa

bu kadar gerizekalılıkta görmedim yani bune ya tırpan gibi tarlaya götürüp iş yaptırmak lazım ona...öğğğğğğğğğğkkkkk

başlığı görünce böyle bişey çıkacağını tahmin etmiştim hep diyorum ki;
kula bela gelmez Hak yazmadıkça
Hak bela yazmaz KUL AZMADIKÇA

Birde tırnakları kırıldı diye karalar bağlamış pis şey kaydirigubbakcemile
Resmen sakat bu ya ama kafadan sakat kaydirigubbakcemile3

bunların tırnakları mantarlı mı acaba?renkleri de değişik ve çok kalın görünüyor.
ay içim fenalaştı.eyvahedigeldismile

Vallahi iyi olmuş uzun tırnaklarla yemek yenilmez su içilmez manyak mıdır nedir hey Allahım ..

okudunuzmu bir programda bilmem kaç dolar teklif etmişler kesmesi için gene kesmemiş.
kazada kırılınca karalar bağlamış.
pişman olmuştur şimdi keşke parayı alıp kesseydim diye tuttuğu yas ondandır haspamın :))))

benimde ilk aklıma wc geldi ama neyse ya.....

Back