• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alın daraltma, saç ekimi yaptırdım

Ben 4 bine yaptırdım tam istediğim gibi olmadı, ama idare edeceğim yapacak bi şey yok, baya başarısız oldu, zamanla daha iyi anladım. zaten yaptırdığım yeri asla tavsiye etmiyorum, paragöz bir yer ve müşteri memnuniyetini asla önemsemiyorlar, sadece para kazanmanın peşindeler.
Nereye kime yaptirmistiniz.

Geniş alınlı insanlar güzel olur, geniş alın dar olmasındansa güzeldir diye biliyorum yanlış mıyım acaba?
ha durum saç azlığı/çokluğu ise ayrı; benim alnım geniştir ama gürdür saçlarım. Geniş alınlılıkla saçın azlığını karıştırmış olabilir misiniz? Biraz geriden başlıyor çünkü saçlar geriye toplanınca, belki bu yuzden.

Geniş alınlı insanlar güzel olur, geniş alın dar olmasındansa güzeldir diye biliyorum yanlış mıyım acaba?
ha durum saç azlığı/çokluğu ise ayrı; benim alnım geniştir ama gürdür saçlarım. Geniş alınlılıkla saçın azlığını karıştırmış olabilir misiniz? Biraz geriden başlıyor çünkü saçlar geriye toplanınca, belki bu yuzden.
[/QUOT
benim alnım genişti ama çok genişti, şimdi daraldı çok hoş oldu. Geniş alın var geniş alın var yane...Bıkmıştım artık yorumlardan, kuaförü ayrı, arkadaşı ayrı... Yoksa saç azlığı değildi sorunum, iki kafaya yetecek saçım var çok şükür ama alnım bir karıştı nerdeyse, dansöz asenaya benziyordu saç çizgisi tipim.

Naturalhair, diğer adı konhair
Sagolun.Sac ekim sonuclari diye forum var. Istanbulda asmed - ankara fa muttalip keser - antalya da ahd clinik. Bunlar tr nin en iyi sac eken doktorlari. Ben de sakaklara ektirmeyi istiyrum ama cesaret edemedim. zatrn bu dr lar graft basi 3 euro istiyirlar
Ama ektikleri saclari ve aldiklari donor bolgelerini takip ederseniz o paraya dgdigini anlarsınız. Donör bolgeniz ne durumda peki.

Resmini nasıl görebilirim bide arkadan aldıkları yerde sac çıkmıyor mu bir daha güzel alımlı bir kızım ama alnımdan nefret ediyorum :( rihanna gibi resmen bnm saçım sıktı seyrelince hiç hoş olmuyor onun sık bari 🤷🏻‍♀️

Resmini nasıl görebilirim bide arkadan aldıkları yerde sac çıkmıyor mu bir daha güzel alımlı bir kızım ama alnımdan nefret ediyorum :KK43: rihanna gibi resmen bnm saçım sıktı seyrelince hiç hoş olmuyor onun sık bari 🤷🏻‍♀️
Arkadan güzel bi şekilde aralardan alınınca hiç belli olmuyor, natural hair diğer adı konhair hiç memnun kalmadım. Jale Şenyurt la da görüşmüştüm çok başarılı ve çok iyi bir doktor. Ona yaptırmadığıma çok pişmanım. Bu arada konhair ve natural hair doktor falan değiller, merdiven altı dediğimiz şey, ben de acı da olsa sonradan öğrendim. Bi doktorun adını kullanıyorlar sadece. İşlemler afganlara, 20 li yaşlarda kızlara falan yaptırılıyor . Rezalet... Yaşadım, kimsenin yaşamasını istemem.

Bende subatda ektirdim istanbulda. Yeni yeni cikiyorlar. Simdilik memnunum.
Yalniz arkadaslar, sac dökülmesine karsi bayanlarda iyi yanit alinmiyormus.
Bende sadece alin biraz süper karakterler gibiydi 😁, tabiki öyle sivri deyil ama yanlar da bosluk vardi, daha iyi anlamaniz icin.
Simdi yüzüm daha kücük duruyor.
Bende sacin alinan bölgesi kazindi. Ekim bölgesinde 3 tel sac kazindi bide :)
Sükür atlatdim. Simdilik kakülle geziyorum.
Merhaba sac ekimnden memnunmsnz bende ektirmek istiyorm karar veremedm bir turlu nerde ve ne kadar yaptrdnz

Merhabalar tekrardan, saç ekiminin üzerinden 16 ay geçti, iyi yapılırsa harika bir şey, ben alın çizgimi 2 cm aşağı indirtmek için yaptırmıştım, çok işlem hatası var ama fön çekince çok hoş oluyor, at kuyruğu ve fönsüz çok kötü görünüyor, o da işlem hatası kaynaklı. Hatalı bile olsa muhteşem bir değişim oldu benim için, yüzümü ve ifademi yumuşattı. Ama süreç zordu.

Merhabalar tekrardan, saç ekiminin üzerinden 16 ay geçti, iyi yapılırsa harika bir şey, ben alın çizgimi 2 cm aşağı indirtmek için yaptırmıştım, çok işlem hatası var ama fön çekince çok hoş oluyor, at kuyruğu ve fönsüz çok kötü görünüyor, o da işlem hatası kaynaklı. Hatalı bile olsa muhteşem bir değişim oldu benim için, yüzümü ve ifademi yumuşattı. Ama süreç zordu.
Ne gibi zorluklari var? Calisan biri yaptirabilir mi?

İlk on gün saç ekilen yerler kabuk bağlıyor ve resmen kanlı kanlı bir görüntü oluyor. En az 15 gün o bölgeyi korumak gerekiyor, inanılmaz kaşınıyor ve kaşımak yasak

Operasyon dan sonraki( ilk 3 gün hariç) 15 gün her gün ekilen saçları solüsyonla bir saat bekletip ardından titiz bir şekilde yıkamak gerekiyor, ilk iki ay aşırı ter, aşırı efor, stres olmaması lazım

Saç ekilen ve saç alınan yerler ilk bir ay boyunca ciddi şekilde ağrıyor, hatta operasyondan sonraki ilk beş gün ağlayarak yatmıştım başımın arka tarafına. Kuş tüyü yastığa ancak başımı koyabiliyordum. Normal bir yastığa yatmak zaten mümkün değil. Yan yatamıyordum çünkü saç ekilen yerler ilk bir ay hiçbir şekilde bir yere temas etmemeli. Mecburen saç alınan yerin üstüne yatmam gerekiyordu.

İki kez burun ameliyatı olmuş biri olarak söylemeliyim ki iki burun ameliyatından daha zordu ama tabi kişiden kişiye göre değişebilir. Belki profesyonel biri yapsaydı ekimimi sürecim daha kolay olurdu, bilemicem. Çünkü dediğim gibi zaten ekimim çok hatalı, belki ekim esnasında kafa derime fazlasıyla zarar verildiği için de benim için acılı geçmiş olabilir

İki kez burun ameliyatı olmuş biri olarak söylemeliyim ki iki burun ameliyatından daha zordu ama tabi kişiden kişiye göre değişebilir. Belki profesyonel biri yapsaydı ekimimi sürecim daha kolay olurdu, bilemicem. Çünkü dediğim gibi zaten ekimim çok hatalı, belki ekim esnasında kafa derime fazlasıyla zarar verildiği için de benim için acılı geçmiş olabilir
Peki nerde nerde yaptrdnz ozelden mesjj atabilrmsnz birde sadece ekilen yerin resmni atarmsnz

Fue teknigi birde dhi warmis biri kalemle ekiliyorms siizin sacinizi hangisyle ektiler

Back
X