Ya benimki çocukluktan çok biraz erkek tavrı gibi sanki böyle ne bileyim çıt kırıldım değilim. Öyle yetişmedim zaten. Azıcık kadınsı olabilmek istiyorum sadece
Bir insan hep aynı olamaz ki ama. Yerine göre çocuksu da olursun, erkeksi de, kadınsı da, alımlı da. Hem kilolu olman da alımlı olmana engel değil. Tabii aşırı kilolu olmamak kaydıyla. Alımlılık özde olan bir şeydir bence. Bakışlar, fizik, giyim, bunların hepsi bir bütün olmalı. Her yerde alımlı olacaksın diye bir kural yok bence. Sevgilinin yanında ol yeter. Herkese karşı alımlı olmak da hoş bir şey değildir. Erkekler hemen bunu nasıl eve götürürüm kafasına gidiyor. Yani öyle görünmesen bile bazı ahmakların kafa oralara gidiyor. Her neyse işte. Herkes karşı alımlı olmak da iyi bişey değil bana göre.Kızlar ya ben birşeyi çok merak ediyorum. Mesela bazı kızlar var çok zarifler, bazıları var acayip güzeller. Bazen onları görünce ben niye böyle değilim diye hayıflanıyorum.
Güzel bir kız değilim, kiloluyum, bakımlı pek sayılmam. Ama kararlıyım, kilo veriyorum, spor yapıyorum, bakımlı olmaya çalışıyorum. Giyimime dikkat etmeye başladım, daha modern giyinmeye çalışıyorum. (Daha önce ayağımda kot pantolon ve bir tunikle hoppidi hoppidi gezen bir tiptim)
Herşeyi bi şekilde ucundan kıyısından yapabiliyorum ama nazik biri olamıyorum sanırım. Mesela biraz dikkat edeyim diyorum ama bir süre sonra kendimi puhohahah diye kahkaha atarken ya da saçma sapan ve hiç de kadınsı olmayan bir şekilde yürürken buluyorum. Ya ben nasıl alımlı bir bayan olurum