- 28 Mart 2015
- 672
- 1.496
Kızlar ya ben birşeyi çok merak ediyorum. Mesela bazı kızlar var çok zarifler, bazıları var acayip güzeller. Bazen onları görünce ben niye böyle değilim diye hayıflanıyorum.
Güzel bir kız değilim, kiloluyum, bakımlı pek sayılmam. Ama kararlıyım, kilo veriyorum, spor yapıyorum, bakımlı olmaya çalışıyorum. Giyimime dikkat etmeye başladım, daha modern giyinmeye çalışıyorum. (Daha önce ayağımda kot pantolon ve bir tunikle hoppidi hoppidi gezen bir tiptim)
Herşeyi bi şekilde ucundan kıyısından yapabiliyorum ama nazik biri olamıyorum sanırım. Mesela biraz dikkat edeyim diyorum ama bir süre sonra kendimi puhohahah diye kahkaha atarken ya da saçma sapan ve hiç de kadınsı olmayan bir şekilde yürürken buluyorum. Ya ben nasıl alımlı bir bayan olurum
Toplum içinde kahkaha atan,aşırı hareketleri olan kadınlar itici geliyor bana.Hep kaçmışımdır böyle ortamlardan. Her ne kadar yapı meselesi de olsa bence frenlemeyi bilmek lazım. Güzellik Allah vergisi ama zariflik kadınların elinde.
Puhohahah nın zuhahahaha ve hatta muhahahahahahahahahahaha versiyonu da bende var. Çeyrek yüzyıl+ birkaç yıl geçti ben hala içimdeki o alımlı Şahsiyeti bulamadım. Bol şans labfaresiKızlar ya ben birşeyi çok merak ediyorum. Mesela bazı kızlar var çok zarifler, bazıları var acayip güzeller. Bazen onları görünce ben niye böyle değilim diye hayıflanıyorum.
Güzel bir kız değilim, kiloluyum, bakımlı pek sayılmam. Ama kararlıyım, kilo veriyorum, spor yapıyorum, bakımlı olmaya çalışıyorum. Giyimime dikkat etmeye başladım, daha modern giyinmeye çalışıyorum. (Daha önce ayağımda kot pantolon ve bir tunikle hoppidi hoppidi gezen bir tiptim)
Herşeyi bi şekilde ucundan kıyısından yapabiliyorum ama nazik biri olamıyorum sanırım. Mesela biraz dikkat edeyim diyorum ama bir süre sonra kendimi puhohahah diye kahkaha atarken ya da saçma sapan ve hiç de kadınsı olmayan bir şekilde yürürken buluyorum. Ya ben nasıl alımlı bir bayan olurum
Ben kadın gülmeli ve güldürmeli kısmına elbet katılıyorum,neşeli de bir insanım ama herkese duyuracak şekilde kahkaha atmak bana göre değil.ben katılmıyorum size bir kadın gülmeli ve güldürmeli tabi herkesin yaradılışı farklı annem güler ama ağzını bile açmaz çok naiftir ama benim kahkahalarım 7 mahalle öteden duyulur mesela.
Ben kadın gülmeli ve güldürmeli kısmına elbet katılıyorum,neşeli de bir insanım ama herkese duyuracak şekilde kahkaha atmak bana göre değil.