• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aliexpress

Arkadaşlar merhaba ben burdan şimdi telefon kılıfı aldım kartla ödedim daha sonra ise aldıgım ürünlerin yanında Your Payment is Being Verified diyor .
Ben hemen ürünün parasını satıcıya ödeyecekmiyim yoksa ürün teslim edildikten sonra mı ödeyeceğim lütfennn yardımı olunnnn :(

Arkadaşlar merhaba ben burdan şimdi telefon kılıfı aldım kartla ödedim daha sonra ise aldıgım ürünlerin yanında Your Payment is Being Verified diyor .
Ben hemen ürünün parasını satıcıya ödeyecekmiyim yoksa ürün teslim edildikten sonra mı ödeyeceğim lütfennn yardımı olunnnn :KK43:
Sen ödeme yaptıktan sonra aliexpress onaylıyor ve tekrar senin onaylamanı istiyor onaylamazsan bir süre sonra iptal oluyor ben hesap kartından alırım ve ben onaylamadan hesaptan para düşmez.

Çok fazla alışveriş yapıyorum ben aliexpressten ama ufak tefek şeyler. Kolye bileklik falan gibi çok maliyetli şeyler değil tek bir tane bileklik almıştım o gelmedi onun harcinde de hiç sroun yaşamadım.

Sen ödeme yaptıktan sonra aliexpress onaylıyor ve tekrar senin onaylamanı istiyor onaylamazsan bir süre sonra iptal oluyor ben hesap kartından alırım ve ben onaylamadan hesaptan para düşmez.

Çok fazla alışveriş yapıyorum ben aliexpressten ama ufak tefek şeyler. Kolye bileklik falan gibi çok maliyetli şeyler değil tek bir tane bileklik almıştım o gelmedi onun harcinde de hiç sroun yaşamadım.

Birde diyelim ki bizim bina no :6 kapı 8 yani bizde no:6/8 ama adresi yazdıgımızda tam tersi olarak yazıyor yani no:8/6 diye bu problem olur mu nasıl düzeltebilirim.

Satıcı puanlarından ve önceki müşterilerin olumlu geri bildirimlerinden sonra en dikkat edilmesi gereken konulardan biri satıcının seçtiği kargo firması bence.

China Post gayet güvenilir, kargonuz sisteme girdikten sonra size gelene kadar her aşamasını takip edebiliyorsunuz. Ancak Yanwen Express ile de gönderebiliyorlar ve paketleriniz Türkiye'ye giriş yaptıktan sonra hiçbir şekilde takip edilemiyor. Zaten Türkiye'ye giriş tarihleri falan da atmasyon olabiliyor. Başıma gelmedi ama nasılsa kargonun nerede olduğu muamma diye kargo çalışanları falan üstüne yatabiliyorlarmış.

Evet her türlü parayı geri alma güvencesi var en kötü ihtimal olarak ama o kadar hafta bekleyip sipariş edilen ürünler yerine parayı geri almaktansa veya satıcının aynı paketi tekrar göndermesinden ve bir de onu beklemektense güvenilir bir firmayla gelmesinde fayda var.

Birde diyelim ki bizim bina no :6 kapı 8 yani bizde no:6/8 ama adresi yazdıgımızda tam tersi olarak yazıyor yani no:8/6 diye bu problem olur mu nasıl düzeltebilirim.
Ben ayrı ayrı yazıyorum No: Kat: diye hiç sıkıntı olacağını sanmam ben hep yanlış veririm çünkü 12 numara diye veririm ama öğrendim artık postacı 14 burası diye uyarınca :)

Aliexpres'i aksesuar ve çocuk kıyafeti almak için kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Zaten devlet kargosuyla gönderiyorlar çoğu zaman bir ayda geliyor ama ücretsiz oluyor kargo. Ama teknolojik ürünlerde ne olur bilmiyorum.

Devlet kargosu derken biz kargo takibi yapabiliyor muyuz?
Bir yerde kargoyu takip edemeyecegimizi okudum. Kargo geldiginde evde olmazsak ne olacak?

Devlet kargosu derken biz kargo takibi yapabiliyor muyuz?
Bir yerde kargoyu takip edemeyecegimizi okudum. Kargo geldiginde evde olmazsak ne olacak?

Yani Çin içindeki kargo devlet kargosu, Türkiye'de PTT'ye gönderiyorlar. Ben gidip PTT şubesinden almıştım mesela evde bulamadıklarında. Kargo takibi konusunu hiç hatırlamıyorum maalesef.

Ben burdan birkez giyim aldım
Geldi .Bir ayda geldi.Giyim de güzeldi üstüme göre oldu.Farkli giyim tarzı yönünden dikkatimi çekiyor bu site.

Back