- 28 Nisan 2013
- 1.977
- 179
- 173
- Konu Sahibi mutebessim
Bencede tatlım daha garanti :)Vazgectim zaten canim senin gibi missha nin kendi sitesinden alacagim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede tatlım daha garanti :)Vazgectim zaten canim senin gibi missha nin kendi sitesinden alacagim :)
Sen ödeme yaptıktan sonra aliexpress onaylıyor ve tekrar senin onaylamanı istiyor onaylamazsan bir süre sonra iptal oluyor ben hesap kartından alırım ve ben onaylamadan hesaptan para düşmez.Arkadaşlar merhaba ben burdan şimdi telefon kılıfı aldım kartla ödedim daha sonra ise aldıgım ürünlerin yanında Your Payment is Being Verified diyor .
Ben hemen ürünün parasını satıcıya ödeyecekmiyim yoksa ürün teslim edildikten sonra mı ödeyeceğim lütfennn yardımı olunnnn
Sen ödeme yaptıktan sonra aliexpress onaylıyor ve tekrar senin onaylamanı istiyor onaylamazsan bir süre sonra iptal oluyor ben hesap kartından alırım ve ben onaylamadan hesaptan para düşmez.
Çok fazla alışveriş yapıyorum ben aliexpressten ama ufak tefek şeyler. Kolye bileklik falan gibi çok maliyetli şeyler değil tek bir tane bileklik almıştım o gelmedi onun harcinde de hiç sroun yaşamadım.
Ben ayrı ayrı yazıyorum No: Kat: diye hiç sıkıntı olacağını sanmam ben hep yanlış veririm çünkü 12 numara diye veririm ama öğrendim artık postacı 14 burası diye uyarınca :)Birde diyelim ki bizim bina no :6 kapı 8 yani bizde no:6/8 ama adresi yazdıgımızda tam tersi olarak yazıyor yani no:8/6 diye bu problem olur mu nasıl düzeltebilirim.
Aliexpres'i aksesuar ve çocuk kıyafeti almak için kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Zaten devlet kargosuyla gönderiyorlar çoğu zaman bir ayda geliyor ama ücretsiz oluyor kargo. Ama teknolojik ürünlerde ne olur bilmiyorum.
Devlet kargosu derken biz kargo takibi yapabiliyor muyuz?
Bir yerde kargoyu takip edemeyecegimizi okudum. Kargo geldiginde evde olmazsak ne olacak?