- 19 Ağustos 2014
- 392
- 235
- 73
- Konu Sahibi mutebessim
-
Evet okudum vazgectik zaten, benim amacim misshanin bb kremini almakti 3 amerikan dolari gibi komik bir fiyata satiliyor ama onu da alamadim tabi izin cikmadi :)Kesinlikle yeltenmeyin, %98 takılıyor %2 geçiyor, eğer gümrüğe takıldıysa geri dönecek ve satıcı sizden fahiş bir fiyat kargo masrafı düştükten sonra paranızı iade edecek ama yaşanılan strese değimiyor...
Donanımhaber isimli bir forum sitesi vardır, orada yurtdışından telefon getirme ile alakalı bir başlık var, Google'da aratıp ulaşabilirsin bence riske etmeyin...
Evet okudum vazgectik zaten, benim amacim misshanin bb kremini almakti 3 amerikan dolari gibi komik bir fiyata satiliyor ama onu da alamadim tabi izin cikmadi :)
Ben soyluyorum paypal kullanalim diyorum ama yok internetten alisveris cok zor yapabiliyorum hani oradan yapmak yerine 57 tl verip almak daha mantikli bile gelir 3 dolar verip yurtdisindan almak hic oyle gelmez ...Bende Missha kullanıyorum ama genellikle ebaydan alırım. Eğer garanti bankası hesabın varsa internetten sanal kredi kartı oluşturabilirsin yani normal kart değil sadece sen para yatırdıkça işe yarayan bir kart bu şekilde söyle babana belki kabul eder canım.
Güvenli olduğunu düşünmüyorlar herhalde o yüzden, tabii gazetelerde her gün çıkan internet dolandırıcılığı vakaları da tuz biber ekiyor.Ben soyluyorum paypal kullanalim diyorum ama yok internetten alisveris cok zor yapabiliyorum hani oradan yapmak yerine 57 tl verip almak daha mantikli bile gelir 3 dolar verip yurtdisindan almak hic oyle gelmez ...
Tabii bi de onlar aliskin degiller bu tarz internet alisverislerine turkiyede eklenen vergilerden bi haberler herhalde yurtdisinda cok ucuz olan seye burada bissuru para vermek istemiyorum benGüvenli olduğunu düşünmüyorlar herhalde o yüzden, tabii gazetelerde her gün çıkan internet dolandırıcılığı vakaları da tuz biber ekiyor.
Doğru söylüyorsun bu yüzden ben genellikle hep yurtdışı alışverişi yapıyorum, miktarı az tutunca sorun olmuyor.Tabii bi de onlar aliskin degiller bu tarz internet alisverislerine turkiyede eklenen vergilerden bi haberler herhalde yurtdisinda cok ucuz olan seye burada bissuru para vermek istemiyorum ben
Evet ileride kart cikarinca ben de oyle yapmak istiyorum uluslarasi bi kurum feedback de yuksekse soru cikmaz zaten iade de edilebiliyorDoğru söylüyorsun bu yüzden ben genellikle hep yurtdışı alışverişi yapıyorum, miktarı az tutunca sorun olmuyor.
benim aliexpressten aldığım missha gelmedi :SKesinlikle yeltenmeyin, %98 takılıyor %2 geçiyor, eğer gümrüğe takıldıysa geri dönecek ve satıcı sizden fahiş bir fiyat kargo masrafı düştükten sonra paranızı iade edecek ama yaşanılan strese değimiyor...
Donanımhaber isimli bir forum sitesi vardır, orada yurtdışından telefon getirme ile alakalı bir başlık var, Google'da aratıp ulaşabilirsin bence riske etmeyin...
sakın canım cep telefonu elektronik eşya asla gelmezkızlar acıl olduğundan buraya yazıyorum. babam ben bu sitede dolaşırken dikkatini çekti ve telefon bakmak istedi biz de samsung galaxy note 4 almaya karar verdik ama gümrüğe takılır mı sorun yaşar mıyız korkusu var buradan telefon alan var mı hangi satıcıdan aldı güvenilir mi ?
benim aliexpressten aldığım missha gelmedi :S
sakın canım cep telefonu elektronik eşya asla gelmez
onu geç ben kozmetik aldım saat aldım kozmetik ve saat de gelmedi 3 ay oldu ...
paran havaya gider stres yaşarsın hala yazıyorum gelir falan diyor ama inanmıyorum artık
Vazgectim zaten canim senin gibi missha nin kendi sitesinden alacagim :)Kızlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum bu konuda .
Benim arakadasimda bu siteden alışveriş yapmış babasınin kredi kartıyla sonra iki uç gün sonra babasını banka arıyor hani fazla harcama yapınca banka şüphelenip arıyor ya bilgilendirmek için neyse aramış 7 milyarlık alışveriş yapan kişide yurtidisindan yapıyor saçma sapan bir suru oyun sitesine vermiş paralari dikkat edin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?