• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aliexpress

mutebessim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
392
235
73
kızlar acıl olduğundan buraya yazıyorum. babam ben bu sitede dolaşırken dikkatini çekti ve telefon bakmak istedi biz de samsung galaxy note 4 almaya karar verdik ama gümrüğe takılır mı sorun yaşar mıyız korkusu var buradan telefon alan var mı hangi satıcıdan aldı güvenilir mi ?

Canim ben alisveris yapiyorum ama hic teknolojik urun almadim bi arkadasim telefon almis gumruge takilmisti

Kesinlikle yeltenmeyin, %98 takılıyor %2 geçiyor, eğer gümrüğe takıldıysa geri dönecek ve satıcı sizden fahiş bir fiyat kargo masrafı düştükten sonra paranızı iade edecek ama yaşanılan strese değimiyor...

Donanımhaber isimli bir forum sitesi vardır, orada yurtdışından telefon getirme ile alakalı bir başlık var, Google'da aratıp ulaşabilirsin bence riske etmeyin...

Kesinlikle yeltenmeyin, %98 takılıyor %2 geçiyor, eğer gümrüğe takıldıysa geri dönecek ve satıcı sizden fahiş bir fiyat kargo masrafı düştükten sonra paranızı iade edecek ama yaşanılan strese değimiyor...

Donanımhaber isimli bir forum sitesi vardır, orada yurtdışından telefon getirme ile alakalı bir başlık var, Google'da aratıp ulaşabilirsin bence riske etmeyin...
Evet okudum vazgectik zaten, benim amacim misshanin bb kremini almakti 3 amerikan dolari gibi komik bir fiyata satiliyor ama onu da alamadim tabi izin cikmadi :)

Telefonu bilemeyecegim ama ben kolye almıstım bir 5 ay kadar önce. Hala beklemedeyim. Bu siteyle ilgili çok şikayet var. Ben telefon gibi pahalı bir ürün almayı tercih etmezdim şahsen

Evet okudum vazgectik zaten, benim amacim misshanin bb kremini almakti 3 amerikan dolari gibi komik bir fiyata satiliyor ama onu da alamadim tabi izin cikmadi :)

Bende Missha kullanıyorum ama genellikle ebaydan alırım. Eğer garanti bankası hesabın varsa internetten sanal kredi kartı oluşturabilirsin yani normal kart değil sadece sen para yatırdıkça işe yarayan bir kart bu şekilde söyle babana belki kabul eder canım.

Bende Missha kullanıyorum ama genellikle ebaydan alırım. Eğer garanti bankası hesabın varsa internetten sanal kredi kartı oluşturabilirsin yani normal kart değil sadece sen para yatırdıkça işe yarayan bir kart bu şekilde söyle babana belki kabul eder canım.
Ben soyluyorum paypal kullanalim diyorum ama yok internetten alisveris cok zor yapabiliyorum hani oradan yapmak yerine 57 tl verip almak daha mantikli bile gelir 3 dolar verip yurtdisindan almak hic oyle gelmez ...

Ben soyluyorum paypal kullanalim diyorum ama yok internetten alisveris cok zor yapabiliyorum hani oradan yapmak yerine 57 tl verip almak daha mantikli bile gelir 3 dolar verip yurtdisindan almak hic oyle gelmez ...
Güvenli olduğunu düşünmüyorlar herhalde o yüzden, tabii gazetelerde her gün çıkan internet dolandırıcılığı vakaları da tuz biber ekiyor.

Güvenli olduğunu düşünmüyorlar herhalde o yüzden, tabii gazetelerde her gün çıkan internet dolandırıcılığı vakaları da tuz biber ekiyor.
Tabii bi de onlar aliskin degiller bu tarz internet alisverislerine turkiyede eklenen vergilerden bi haberler herhalde yurtdisinda cok ucuz olan seye burada bissuru para vermek istemiyorum ben

Aliexpres'i aksesuar ve çocuk kıyafeti almak için kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Zaten devlet kargosuyla gönderiyorlar çoğu zaman bir ayda geliyor ama ücretsiz oluyor kargo. Ama teknolojik ürünlerde ne olur bilmiyorum.

Tabii bi de onlar aliskin degiller bu tarz internet alisverislerine turkiyede eklenen vergilerden bi haberler herhalde yurtdisinda cok ucuz olan seye burada bissuru para vermek istemiyorum ben
Doğru söylüyorsun bu yüzden ben genellikle hep yurtdışı alışverişi yapıyorum, miktarı az tutunca sorun olmuyor.

benim aliexpressten aldığım missha gelmedi :S

kızlar acıl olduğundan buraya yazıyorum. babam ben bu sitede dolaşırken dikkatini çekti ve telefon bakmak istedi biz de samsung galaxy note 4 almaya karar verdik ama gümrüğe takılır mı sorun yaşar mıyız korkusu var buradan telefon alan var mı hangi satıcıdan aldı güvenilir mi ?
sakın canım cep telefonu elektronik eşya asla gelmez
onu geç ben kozmetik aldım saat aldım kozmetik ve saat de gelmedi 3 ay oldu ...
paran havaya gider stres yaşarsın hala yazıyorum gelir falan diyor ama inanmıyorum artık

Her yerde elektronik ürün ve kozmetik ürünü almayın yazıyor zaten internette.. Yurtdışı siteler için söylüyorum.

benim aliexpressten aldığım missha gelmedi :S

sakın canım cep telefonu elektronik eşya asla gelmez
onu geç ben kozmetik aldım saat aldım kozmetik ve saat de gelmedi 3 ay oldu ...
paran havaya gider stres yaşarsın hala yazıyorum gelir falan diyor ama inanmıyorum artık

Ben bu yüzden daima ebay kullanırım, gelmeyen ürünlerim oldu mu evet oldu ama ya satıcı ile görüşüyorum yeniden gönderiyor ya para iadesi yapıyorlar.

Kozmetik ürünlerde eğer miktarı fazla tutmazsanız zaten küçük paketler genellikle sıkıntısız geçiyor.

Kızlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum bu konuda .
Benim arakadasimda bu siteden alışveriş yapmış babasınin kredi kartıyla sonra iki uç gün sonra babasını banka arıyor hani fazla harcama yapınca banka şüphelenip arıyor ya bilgilendirmek için neyse aramış 7 milyarlık alışveriş yapan kişide yurtidisindan yapıyor saçma sapan bir suru oyun sitesine vermiş paralari dikkat edin derim

Kızlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum bu konuda .
Benim arakadasimda bu siteden alışveriş yapmış babasınin kredi kartıyla sonra iki uç gün sonra babasını banka arıyor hani fazla harcama yapınca banka şüphelenip arıyor ya bilgilendirmek için neyse aramış 7 milyarlık alışveriş yapan kişide yurtidisindan yapıyor saçma sapan bir suru oyun sitesine vermiş paralari dikkat edin derim
Vazgectim zaten canim senin gibi missha nin kendi sitesinden alacagim :)

12 Ekimde verdigim sipariş Turkiyeye geldi, epey oldu. Ama bana ulaşmadı hala ve yurt içinde takip edilemiyor. Gümrüktekiler bazen nasılsa takip edilemiyor diye kendileri alıyorlarmış. Gönderene güveniyorum, ondan yana sıkıntı yok ama başına bir şey gelirse yurt içinde gelir.

Back