- Konu Sahibi ispanakliborek
-
işaretli yer benim bir yazıma cevap gibi olmuş.Valla kimse kimseye yorum ambargosu koyamaz da, eğer bir insan kişiliğe yapılan aleni bir hakareti beğeniyorsa, fazlaca öyle dinden imandan bahsetmesin her konuda
Ayrıca adam haklı..Adam 17 yaşındaki torununu kaybetmiş, imam tarih anlatıyor..
Sabır yoklamış resmen.
"Masal" kelimesini de tamamen acısına veriyorum.
Siradan vatandas yapsaydi ne olurmus merak ettim???
Asil siradan bir vatandas bunu yapsa sayfa sayfa elestirilip acili haliyle birde bunlari duymak zorunda kalmazdi..
Oh olmuş iste kim demiş ben göremedim???
Ve sizin medya takintiniz diğer konu basliginin konusu burada bunu tartismiyoruz zira.
Bizler acili bir bireyin yaptiklarini hoş görüyoruz bunu eleştirince siz daha müslüman onaylayan daha az müslüman olmuyor o onun Allahla arasında kalir kimseye laf düşmez...
Benim gibi düşünmek.zorunda değilsiniz çünkü isteseniz de dusunemezsiniz...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim sıradan vatandaş derken belirtmek istediğim tek nokta bu insan biraz da konumuna veya zenginliğine güvenerek bu kadar cesaretli konuşmuş!!
Senin gibi düşünmek istemem o konuda için rahat olsun (ne alakaysa)
Ha ama buna zorlanıyor muyuz ?? evet. Sizin gibi düşünmeyenleri topa tutyor,merhametsizlikle suçluyorsunuz.
Medya takıntım derken???Bir konuyu birden fazla yerde zikredince takıntılı mı olunuyormuş?
Ayrıca haber yazısını okursan insanları nasıl dinci dinsiz diye ayırmış nasıl gaza getirmiş terbiyesizliği nasıl övmüş görursun(tabi görmek istersen)
Bak şuraya istemsiz güldüm:
Bizler acili bir bireyin yaptiklarini hoş görüyoruz bunu eleştirince siz daha müslüman onaylayan daha az müslüman olmuyor o onun Allahla arasında kalir kimseye laf düşmez...
Kim kime daha fazla müslümanım demiş? Hayırdır
Ne demek zenginliğine güvenmiş? Orada durup ben çok zenginim su hocaya bir bagiriyim mi demiş?
Asil çok zengin olmasına "rağmen" bunu yapmis...içinden bu gelmiş ne olacagi ne denileceği elestirelecegi haberlere kinu olacagibi zerre aklina dusurmemis içinden geleni yapmis söylemiş...
Bizlerde bunu acisina veriyoruz... İsyan etmek öfkelenmek en doğal ruh hali su durumda...
Ben kısaca şımarıklığın vermiş olduğu cesaret diyorum kimsenin ne dediği beni ilgilendirmiyor eleştireceksen de yorumuma laf et ama kişiliğme laf etme hakkın yok (bkz: Vicdansız)
orada simariklik ruh hali içinde cesaretli bir adam goruyorsan diyecek bir şey kalmaz ne yazik ki...
İnsanin kalbi fotoğraflara videolara bakis acisini da etkiliyor galiba....işte buna yapacak bir şey yok...
Valla kimse kimseye yorum ambargosu koyamaz da, eğer bir insan kişiliğe yapılan aleni bir hakareti beğeniyorsa, fazlaca öyle dinden imandan bahsetmesin her konuda
Ayrıca adam haklı..Adam 17 yaşındaki torununu kaybetmiş, imam tarih anlatıyor..
Sabır yoklamış resmen.
"Masal" kelimesini de tamamen acısına veriyorum.
Dinci kavramının tersini dinsiz diyecek kadar basite indirgeyip tanımlayan ve bu tabiri destekleyip lafın nereyi gideceğini bilmeyenlere ''hopp portakkal orda kal diyeceksin'' ama uğraşmaya da tartışmaya da hiç gerek yok med.Bırak konussun ne istiyorsa pek hararetli zaten.
Yahu adamın acısını kim tahmin edebilir ki imama verdiği tepkiyi tartışmak bize kalmış?
Ne demek zengin olduğu için bunları söylemek için cesareti varmış? Normal bir vatandaş da verebilir bu tepki o zaman da gazetelerde haberlerde görmeyiz çünkü haber değeri yoktur Bırakın bu konuda tartışmayı her şeyden bir muhalif olma durumu yaratıyorsunuz Kimine göre terbiyesizlik olur kimine göre olmaz
Adamın yaşadığı acıyı bilmeden konuşuyoruz Kaç yaşında adam 17 yaşındaki torununu kaybetmiş yahu kimbilir bunun acısını? Ayakta zor duruyor zaten onun da Allah bilir bir sürü sağlık sorunu vardır Bir de üzerine bu acı,,, Tamamen üzüntüden bu lafları sarf ettiğine inanıyorum keşke söylemeseymiş elbette ancak bunun tartışmasını yapmak bize düşmez
O kişi benim benim yanımda benim dedikodumu mu yapıyorsun(!)
Aynen böyle oluyor sıradan müslüman bir insana DİNCİ yakıştırması yapıp,bu acılı adamın üzerinden afferim bizim yapadığımızı yaptıı gibi kin kusan yorumlar yapılırsa biz de bunu bu şekilde haber yapanlara DİNSİZ deriz ne olmuş?
Ne olmuş?
Ne olmus ki? Bir elinide beline koydun mu yazarken
Lütfen hanımlar, her topikte aynı şeyler olmaya başladı.
Ali Şen'in videosunu izledim, olayın başını bilmiyoruz, belki Yasin okundu, okunan dualar sonrası orda bulunan insanların tüm ölmüşleri de dahil, Atatürk'e, silah arkadaşlarına, tüm şehitlere vb. Yasin, Tebareke ölmüşlerin ruhuna hediye edilir.
Ali bey çok acılı, acıyla ızdırapla çıkış yapmış olabilir, normal bir zamanda olsa yaptığını doğru bulmazdım ama torununu toprağa veren bir dedeyi öyle hemen yargılayamıyorum.
Benim gözümde şu an o Ali Şen değil, acılı bir dede.
Dinci kavramının tersini dinsiz diyecek kadar basite indirgeyip tanımlayan ve bu tabiri destekleyip lafın nereyi gideceğini bilmeyenlere ''hopp portakkal orda kal diyeceksin'' ama uğraşmaya da tartışmaya da hiç gerek yok med.Bırak konussun ne istiyorsa pek hararetli zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?