Ali Şen'den imamın dua şovuna tepki: "Masalı kes!"

Ayrıca seni muhattap almıyorum taaam mı modunda bana alttan alttan gönderme yapmanda oldukça komik.
Hararetim seni rahatsız ettiyse çok basit bir şey yapacaksın engelleyeceksn
ama hakkımda başkasıyla alıntılamadan konuşunca beni muhattap almamış olmuyorsun

Komıkse gül meryem.
Bu kadar basit.
Burayı da cok ciddiye alma muhattap almamalar,arkamdan konusuyosunlar,alttan alttan göndermeler falan :)

Komıkse gül meryem.
Bu kadar basit.
Burayı da cok ciddiye alma muhattap almamalar,arkamdan konusuyosunlar,alttan alttan göndermeler[/COLOR] falan :)

Bu saydıkların ciddi şeyler değil ki bunları söyledim diye ciddye almış olayım.
gülerim bi ara.

Offff, yemin ederim şu siyaset bölümü kapansa mahallenin çocuklarına şeker dağıtacağım.
Herkes fikrini yazsın bitirsin, nedir bu birbirinle yarış anlamıyorum.

Yok yok bize güzellik, estetik, ilişkiler duygular bölümleri yeter.
Hiçbirşey konuşmayalım, kimse düşüncesini yazmasın, Allah'tan din bölümü yok, birde o olsa ne olur Allah bilir.

Evet, konuya yorumları görelim...

Ben kısaca şımarıklığın vermiş olduğu cesaret diyorum kimsenin ne dediği beni ilgilendirmiyor eleştireceksen de yorumuma laf et ama kişiliğme laf etme hakkın yok (bkz: Vicdansız)

Ilginç, bir acili dedeye "simarak cesaretli" gibi sözler yakistirabiliyorsunuz fakat laf kendinize geldigine "kisiligime laf etme hakkiniz yok" diyorsunuz.

Kisacasi kendiniz ile çelisiyorsunuz :ssz:

Son düzenleme:
Ilginç, bir acili dedeye "simarak cesaretli" gibi sözler yakistirabiliyorsunuz fakat laf kendinize geldigine "kisiligime laf etme hakkiniz yok" diyorsunuz.

Kisacasi kendiniz ile çelisiyorsunuz :ssz:

arayıp arayıp bunu mu buldun :)
konu zaten bu adam değil mi? forumda bu adam hakkında konuşmak mı yasak?
ama bir kişi hakkında yorum yapmak yasak.
haber olmuş biriyle beni karşılaştırmanız da ilginçmiş :)

Yasak olan konuşmak değil de hakaret etmek olmasın?

Ne demek bula bula bu yorumumu buldun? Evet, bu yorumu buldum ve istedigim gibi cevapta yazarim.
Evet konu bu adam fakat siz ve o adam ikinizde insansiniz. Kendiniz hoslanmadiginiz seylerden niye karsi tarafa yapiyorsunuz?
Yani haber olmus biriymis, degilmis felan hiç önemi yok.

Önemli olan hayata bakis açiniz ve kabul edin, kendiniz ile çelisiyorsunuz. Bu ayrica benim son mesajim olacaktir, gereksiz polemige girmek istemiyorum.

Son düzenleme:
Ben şekerimi aliyim Mune'm
Yahu bide dinci kelimesi tuhafıma gidiyor.Peynirci der gibi din bir kesime gelmiş bir olgumu ki

Tamam ablam, şekerler sana feda olsun:54:

Ah abla, valla dinci, dinsiz lafları ayrı bir komedi, eskiden böyle şeyler yoktu, artık insanlar dinci, dinsiz, o, bu diye yaftalanmaya başlandı.
Bunda siyasiler ve medyanın kabahati büyük, siyasiler çıkıp ayrıştırıcı beyanlarda bulunuyor, onları destekleyen medyalarda bu ayrıştırmaları körüklüyor, topiklerde de okuyorum, hangi gazeteyi takip edeyim, o gazete dinci, bu gazete solcu diyorlar.

Ah be abla hangi gazete tarafsız ki? Açıkçası ben hiçbirine inanmıyorum, hangisini okursan öbür tarafı düşman gibi anlatmış, yahu bu ülkede yıllarca insanlar bir arada iç içe yaşadı, eskiden kimse kimseye aaa başı açık kesin namussuzdur, amann başı kapalı muhakkak yobazdır gibi çirkin şeyler söylemiyordu, herkesin herkese saygısı vardı, şimdi kılık kıyafete bakıyor yapıştırıyor yakıştırmayı.

42 yaşındayım, çocukluğumdan beri oruç tutarım, Allah bu sene de nasip etsin inşaallah, az zaman kaldı, başım açık ama elimden geleni yaparım, herkesi bıraksınlar, isteyen istediği gibi ulaşsın Allah'a.
İsteyen istediğine inansın, yazık günah, bu halkı birbirine kırdırınca ellerine geçecekler için değer mi?

Yok bizde o kadar gözümüzü döndürdük ki, Allah göstermeye birgün kendimize geldiğimizde elimizde ülke diye birşey kalmamış olacak, o zaman ne yapacağız, nasıl vatan millet diyeceğiz ya da bakalım dinimizi yaşatacaklar mı bize?
Bunları hiiiiç düşünmüyoruz.

Ne demek bula bula bu yorumumu buldun? Evet, bu yorumu buldum ve istedigim gibi cevapta yazarim.
Evet konu bu adam fakat siz ve o adam ikinizde insansiniz. Kendiniz hoslanmadiginiz seylerden niye karsi tarafa yapiyorsunuz?
Yani haber olmus biriymis, degilmis felan hiç önemi yok.

Önemli olan hayata bakis açiniz ve kabul edin, kendiniz ile çelisiyorsunuz. Bu ayrica benim son mesajim olacaktir, gereksiz polemige girmek istemiyorum.

Bu yaptğınıza bir şeyi atıp kaçmak denliyor.
Beni muhattap alıp diyecekleriniz bitince polemiğe girmek istemiyorum ne demek oluyor?
Afedersiniz ama ben Yorumumu eleştirin ama kişiliğime laf etmeyin dedim. Ben tartışılmaz biriym demedim.
Bir şeyi inkar etmiyorum ki kabul edin diye dayatıyorsunuz.
Evet bu haberde bu adamı konuşmak oldukça normal.
Çünkü konu bu adam ve davranışı.
Konu ben değilim,özel bir durum varsa da özele yazar
Ben de adamın yaptığına şımarıklık diyorum çünkü biliyor ki o tepkiyi verince karşısındaki sinecek.
Herneyse bu da benim son yorumumu.
Siz arayın belki bir çelişki(!) daha bulursunuz
Ama i ara haber yazsınıa da göz atın beni değil de o üslubu da bir eleştirin o çok mükemmel bakış açınızla.
Mesela dinci de demek oluyor bu adama iyi yapıldı demek hangi vicdana sığıyor bunlara da tepki gösterin de samimiyetinize inanayım.
Hep ben hep ben olmuyor

Bu arada mune uyardı sen hala konu dışı yorum atıyorsun

Son düzenleme:
Offff, yemin ederim şu siyaset bölümü kapansa mahallenin çocuklarına şeker dağıtacağım.
Herkes fikrini yazsın bitirsin, nedir bu birbirinle yarış anlamıyorum.

Yok yok bize güzellik, estetik, ilişkiler duygular bölümleri yeter.
Hiçbirşey konuşmayalım, kimse düşüncesini yazmasın, Allah'tan din bölümü yok, birde o olsa ne olur Allah bilir.

Evet, konuya yorumları görelim...

Artık reelde kıstırıp öldürmeye çalışırdık müdürüm.:27::1:

Ali Şen'e yakıştıramadım videoyu izlemesem hakikaten tarih dersi verdigini sanacagım..Neyse..gereksiz.:ssz:

Son düzenleme:
imam malum kesime yaranma çabasındaydı galiba ama başaramamış. yazık olmuş. neticede sen şahsından fazlasını temsil ediyorsun, fazifeni ifa ederken fazifenin sorumluluğundan bi haber insanlara fırsat verip temsil ettiğin kişileride rencide ettiriyorsun. altından kalkamayacağın yükü yükleniyorsun. yap görevini çekil.

ayrıca, bence bunu kaleme alan yazarda imam ile paralel iş görüyor:ssz: al birine vur ötekine. zenginsen ye kürküm ye.

Orasi, Malazgirt sehitlerinin, Mustafa Kemal in, Fatih Sultan Mehmet in yada diger saydiklarinin Ruhuna Fatiha istenecek yer degil..

Cenazeyi topraga teslim ederken edilecek kisa duasi vardir eder ve cenazeyi kabrine, Ahiretine teslim edersin..

Imamin yaptigi yakismayacak türden bir davranis..

Her ne kadar torununun acisi icinde olsa da Ali Sen in yaptigida imamin yaptigi kadar büyük bir yanlis..

Hele hele su yaziyi yazan yazarin yaptigi iki kere yanlis " tebrik edermis, bravoymus" falan..

Görevini geregi gibi yapmayan imami uyarmanin ve duayi bitirmesini istemenin yolu " kes masali" degildir..

Imamin yaptigi da yanlis ama bence de hos olmamis. Imam da yazik sasirmis ne diycegini.. iki tarafda yanlis yapmis bence..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İmam uzatmış evet ..vede son yıllarda böyle ballandıra ballandıra dualardan çok samimi ve içden edilen dualardan yanayım ........:31:

Ali şene gelince.......EVET KAYIBI ÇOK ACI .RAHMET DİLİYORUM ....fakat uzunda gerksizde olsa yapılan bir duaya kes masalı demek :19:.. o anda duadan daha başka ne yapılacak , daha önemli bir işimi var ....:ssz::ssz:Sayın Ali Şen evet hayatda bir masal ve birgün bitecek işte o zaman egomuzun bize ettikleriyle karşılaşacagız hepimiz ,işte o zaman kes masalı diyemiycegiz ne yazıki .....:ssz:

Back
X