Ben şekerimi aliyim Mune'm
Yahu bide dinci kelimesi tuhafıma gidiyor.Peynirci der gibi din bir kesime gelmiş bir olgumu ki
Tamam ablam, şekerler sana feda olsun
Ah abla, valla dinci, dinsiz lafları ayrı bir komedi, eskiden böyle şeyler yoktu, artık insanlar dinci, dinsiz, o, bu diye yaftalanmaya başlandı.
Bunda siyasiler ve medyanın kabahati büyük, siyasiler çıkıp ayrıştırıcı beyanlarda bulunuyor, onları destekleyen medyalarda bu ayrıştırmaları körüklüyor, topiklerde de okuyorum, hangi gazeteyi takip edeyim, o gazete dinci, bu gazete solcu diyorlar.
Ah be abla hangi gazete tarafsız ki? Açıkçası ben hiçbirine inanmıyorum, hangisini okursan öbür tarafı düşman gibi anlatmış, yahu bu ülkede yıllarca insanlar bir arada iç içe yaşadı, eskiden kimse kimseye aaa başı açık kesin namussuzdur, amann başı kapalı muhakkak yobazdır gibi çirkin şeyler söylemiyordu, herkesin herkese saygısı vardı, şimdi kılık kıyafete bakıyor yapıştırıyor yakıştırmayı.
42 yaşındayım, çocukluğumdan beri oruç tutarım, Allah bu sene de nasip etsin inşaallah, az zaman kaldı, başım açık ama elimden geleni yaparım, herkesi bıraksınlar, isteyen istediği gibi ulaşsın Allah'a.
İsteyen istediğine inansın, yazık günah, bu halkı birbirine kırdırınca ellerine geçecekler için değer mi?
Yok bizde o kadar gözümüzü döndürdük ki, Allah göstermeye birgün kendimize geldiğimizde elimizde ülke diye birşey kalmamış olacak, o zaman ne yapacağız, nasıl vatan millet diyeceğiz ya da bakalım dinimizi yaşatacaklar mı bize?
Bunları hiiiiç düşünmüyoruz.