- 24 Eylül 2018
- 100.354
- 298.566
- 898
- Konu Sahibi Dahliadivin
Ellerine sağlık canım, patlıcan sevdalısı oldugum icin ayrica çok beğendim
Yarışmada bol sanslar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok teşekkürler canımEllerine sağlık canım, patlıcan sevdalısı oldugum icin ayrica çok beğendimYarışmada bol sanslar♥
Valla dahli unutmaz S Sabr-Sukur-Dua haberin olsinBaak ama vermezsen bozusuruz bu yorumu screanshot aliyorum![]()
Rica ederim canımCok teşekkürler canım![]()
Evet bu sefer ben yapayim dedim :) cok sagol canimBenim nazik bu ay da sana mı geldi
Çok güzel olmuş harika gözüküyor ellerine emeğine sağlık başarılar dilerim![]()
Daha güzel yapmşİşın amaEvet bu sefer ben yapayim dedim :) cok sagol canim![]()
Tmm oyleyse unutursam hatirlat
Tüh sebep olduk deseneben bunu gece gördüm uyku tutmadı var yaaa![]()
Ya cok sagol boyle dusunuyorsanDaha güzel yapmşİşın ama ❤![]()
Vay elalis hanim boyle diyorsa dogrudur ve ne mutlu banagelmiş geçmiş en güzel alinazik sunumu![]()
Cok sagol canimHarika olmuş ellerine sağlık olsun başarılar diliyorum yarışmada![]()
Teşekkürler canımEline sağlık başarılar dilerim![]()
Nerde birinci olmuş kız önceden olmusmu hiç hatırlayamadım benTabi senin gibi birinciligi olan tarifimiz yokki![]()
Ya takiliyorum ben sana tabiki oyle her zaman ayni tarif kzanmiyor hem kazansanda hakkindir :) pinarda ramazanda ispanakli borek birinci oldu diye hatirliyorum :)Nerde birinci olmuş kız önceden olmusmu hiç hatırlayamadım ben. Belli olmuyor ki 1. Olan birdahakine sonuncu olabiliyor çünkü çok daha iyi tarifler geliyor dahada gelcek .