- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
-
- Konu Sahibi pearlshine
Ahhh keşkeNacizane tavsiyem, daha az güllü, çiçekli, böcekli süsleme, daha çok tarif odaklı olsun canımsenin tariflerin çok güzel aslında, sunumunda birazcık süslemeler tarifi kapatıyor gibi
Hımm, hazır sunum varmış zaten ,çiçek ,böcek kondurmazsa iyi olur o zamanYok o sunum çok iyi olacakAma aynısını yaparsan
Ah ahhh okadar duyuyorumki bunuuuuğğNacizane tavsiyem, daha az güllü, çiçekli, böcekli süsleme, daha çok tarif odaklı olsun canımsenin tariflerin çok güzel aslında, sunumunda birazcık süslemeler tarifi kapatıyor gibi
Güzel bir sunum bulmuşHımm, hazır sunum varmış zaten ,çiçek ,böcek kondurmazsa iyi olur o zaman
Yok abla sende gözünü seveyim deme öyle beklentiyi yükseltmeGüzel bir sunum bulmuşOnun gibi yaparsa korkun
Yaparsın senYok abla sende gözünü seveyim deme öyle beklentiyi yükseltmebir bu sunuma bak bir ona
Hakkaten değmiş, muhteşem gözüküyorTeşekkür ederim canım, uğraştım bayağı3.5 saatimi aldı hazırlamak ama değdi ,çok güzel yedik katıl sen de mutlaka,çekilmek yok öyle kenara ,sensiz tadı olmaz yarışmaların
Yok öyle bir hakHakkaten değmiş, muhteşem gözüküyorgözüm korktu cantanem ve senden sonra çekilme hakkımı kullanmayı düşünüyorum
Abla bunlarla yarışamamYok öyle bir hak
Tamam başkasına önereyim tarifiniAbla bunlarla yarışamamşunlara baksana neler yapıyorlar
Yok öyle bir şey , beraber yarışacağızHakkaten değmiş, muhteşem gözüküyorgözüm korktu cantanem ve senden sonra çekilme hakkımı kullanmayı düşünüyorum
Küstüm benYok öyle bir şey , beraber yarışacağız
Aa hemen de gözden çıkarıldımTamam başkasına önereyim tarifini
Küstüm sanaAa hemen de gözden çıkarıldımöner abla alan olursa o zaman. Zaten hiç yapacak halde de değilim
Siz arşa çıktınız, yetişemem size gebe gebeYok öyle bir şey , beraber yarışacağız
Abla bana küsülür mü ama üzülürümKüstüm sana
Kırıldım o zamanAbla bana küsülür mü ama üzülürümohh duygu sömürümü de yaptım
Aaa ,gerçekten mi , ne güzel, hayırlısı olsunSiz arşa çıktınız, yetişemem size gebe gebe
Yaptım ya ölüm döşeğinde olsam görevimi yerine getiririmAaa ,gerçekten mi , ne güzel, hayırlısı olsunsen kovid geçirirken pişi yapmıştın, ben unutmam ,gene yaparsın sen