• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ali fuat şengör

Hayalletcasper

Her şey güzel olacak🦋
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Antalya vitale Kadın Doğum Hastanesinde doktor Ali Fuat şengör e tedavi olan var mı. Gerçekten gitmiş olanların yorumları benim için çok değerli. Sağ tüpüm kapalı olduğu için bana laparoskopi önerdi. Ama geri dönüş olmayan bir şey diye korkuyorum. Şimdiden teşekkürler

Bana da bu ay laparoskopi demişti ama biraz korktum Isparta dan grlip gidiyoruz bir de burda tıp fakültesine gittim aşılama yapalım dedi direk bende denemek istedim bakalım önümüzdeki adette gidecem. Sizin de umarım sonucunuz güzel olur sağlıklı bir bebişiniz olur.aynı doktora gittiğimiz için de sevindim hsg de bir sorun çıkmış mıydı? 😊

Ben laporoskobi oldum ama koray beyde sonra geçtim ali fuat beye sorun yok dedi

Laporoskobi genellikle her yönden kafa rahatlığı gibi bisi doktorum sorunun yok dedi

Hsg başka doktora çekmişti ama çekememiş öyle saçmalamışlar ki hastane ile davalık oluyorduk vazgeçtim boşuna kadın doğumcu olmuş sonucu almaya gittiğimde size rahim filmimi çektik dedi o doktoru sıkasım geldi

Laporoskobi genellikle her yönden kafa rahatlığı gibi bisi doktorum sorunun yok dedi

Hsg başka doktora çekmişti ama çekememiş öyle saçmalamışlar ki hastane ile davalık oluyorduk vazgeçtim boşuna kadın doğumcu olmuş sonucu almaya gittiğimde size rahim filmimi çektik dedi o doktoru sıkasım geldi
Hadi ya bana da laparoskopi dedi Ali Fuat bey. Sağ tüpte hidrosalpenks görüldü. Bağlayabiliriz dedi. Bende korktum biraz ilk bulunduğum şehirde aşılama denicem. Tüp bebekten önce laparoskopi olurum diye düşünüyorum ama inşallah gerek kalmaz. 😊

Bende anestezisiz çekildim ve öldüm resmen. Bitince de tansiyonum düştü ağrısından.kısa sürüyor diye anestezi almak istemedim ama çok zordu. Gerçekten doktorlar bazen psikolojimizi iyice alt üst ediyor. Bende çocuk istiyorum diye gittiğim K. Doğum dr u emziriyo musun? demişti. Hiç çocuğum olmadığını söylediğim halde. Yok çocuk istiyorum deyince de bu hormonlarla olmaz zaten endokrine git demişti. Herkes doktor olmamalı

Bende anestezisiz çekildim ve öldüm resmen. Bitince de tansiyonum düştü ağrısından.kısa sürüyor diye anestezi almak istemedim ama çok zordu. Gerçekten doktorlar bazen psikolojimizi iyice alt üst ediyor. Bende çocuk istiyorum diye gittiğim K. Doğum dr u emziriyo musun? demişti. Hiç çocuğum olmadığını söylediğim halde. Yok çocuk istiyorum deyince de bu hormonlarla olmaz zaten endokrine git demişti. Herkes doktor olmamalı
Bence de herkes doktor olmasın
Ben bayıldım dayanamam diye çünkü çıkınca ağrıdan ölüyordum iyiki anestezi almışım en iyisi ama doktor sıkıntıymış

Back
X