• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ali Babacan: Asgari ücret 1300 lira olacak demedik

geri vites olmıcak bence şuanda asgari ücreti in brütü 1.273,50 buna 26,50 tl eklerler olur sana 1300 tl asgari ücret ama ele gecen de olur sana 1050 tl :)
Şunu görüyorum ki adam sözünü tutsa suç,tutmasa suç....hemen kapaklar hazırlanmış....pessss valla pess
Ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bu akp size

Ak Partiye asgari ücret 1300 tl olacak diye oy verecek olanlar , bu beyandan sonra vermemişlerdir ne güzel işte .
Adam 13 Ekimde yapmış konuşmayı ,'' bakın bir yanlış anlama var ; biz bu şekilde öneri vereceğiz '' demiş detaya inmiş.Nasıl ve ne zaman uygulanacağını açıklamış .

Kıvırma var da ben mi göremiyorum , sonra sadece başlığı görüp yorum yapanlara kızılıyor , okuyun yahu diye . Eeee okuduk :KK14:

Şunu görüyorum ki adam sözünü tutsa suç,tutmasa suç....hemen kapaklar hazırlanmış....pessss valla pess
ya seninle siyaset tartışacak değilim ki canım benim görüşüm bana senin görüşün sana :) birbirimizin fikrini değiştirecek değiliz o yüzden boşuna tartışma ortamı yaratıp germeyelim birbirimizi :)

Peki eminsin sözünü tutacağına. Gerçi biz de olsun diyoruz, olmasın demiyoruz ama mantıklı bir soru soracağım.

2000 lerin başından beri iktidarda olup %3-4 zam yapabilen bir hükümet 5-6 ay öncesinde… Şimdi ne oldu da %30 zam yapacak? Nasıl yapacak? Kaynak vardı da noldu kim kullandı geçici süreliğine?

asasajhjhsdsduyereuyr :kk77::KK12::63::KK53::KK45:

----------------------------
Burada yorumlar boyle yapiliyormus diye duydum. :KK53:
Heeeee gel gel ikide sana yapak sende yalan habere sarılıp seçim hezimetini yalan haber ve karalama ile örtmeye çalışan tayfadanmısın ahahshxhahzgxj:KK70::KK70:

Peki eminsin sözünü tutacağına. Gerçi biz de olsun diyoruz, olmasın demiyoruz ama mantıklı bir soru soracağım.

2000 lerin başından beri iktidarda olup %3-4 zam yapabilen bir hükümet 5-6 ay öncesinde… Şimdi ne oldu da %30 zam yapacak? Nasıl yapacak? Kaynak vardı da noldu kim kullandı geçici süreliğine?
Mısırdaki dedesinden miras kalmış akp ye

Hala yalan habere sarılıp kendileri uydurup kendileri inanıyor ya ahahsgsjhzhzjj:KK70::KK70:
Dur bidaha yazayım:KK70:

Birde cımbızladıkları videoyu sanki yeni yapılmış gibi sunmazlar mı:KK53:
YİNE CUMHURİYET YİNE YALAN HABEEER:KK53:
Kanıt diye yayınladıkları videoya iyi bakın:KK53:
Ekranın sol köşesinde ANKARA KATLİAMI İÇİN İLAN EDİLEN 3 GÜNLÜK YASIN SİYAH KURDELASINI GÖRECEKSİNİZ:KK57::KK53:

Yani video seçim öncesi bir ropörtaj ve konuşmanın devamında Ali Banacan asgari ücreti 1300 lira yapacaklarını söylüyor:KK53:

Ben şimdi bu Erdoğan düşmanlarını anlıyorum:KK53:
Adamlar sabah akşam yalan söyleyip kendi yalanlarına inanıp diş biliyorlar ahshaja picikolojik vaka yanıi shahsha:KK70:
[ Ben şimdi bu Erdoğan düşmanlarını anlıyorum:KK53: ]
bak tatlım sen bu sözünle neyi itiraf ettin az önce biliyomusunuz ? Ahmet DAVUTOĞLU Erdoğan ın maşası yani bu ülkenin başbakanıda cumhurbaşkanı da aynı kişi şimdi ben diorum ki bizim bu ülkede maşalara ihtiyacımız yok :KK66:

Mısırdaki dedesinden miras kalmış akp ye

O da halka dağıtacaktı demi.

Komik mi Allah aşkına? Gerçi onlar bile cevabı bilmiyor sen nereden bileceksin ki?:KK70:

Brüksel’de aldıklarını da isteriz.

İtalya’ya da göndersin bizi çoluk çocuk aile boyu..

Madem bu kadar halkını düşünüyor.

Valla millet gözümüzün önünde sararıp soluyor, mapıs damlarına giriyor. Aman dikkat.

Bir geldi banlar pir geldi.

Back
X