Algolojide iğne yaptıran var mı ?

Huysuzpanda

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2022
201
93
48
30
Yarın icin hastaneden aradılar. Algoloji bölümünden iğne yapılacak bel fıtığı için. Hic bir bilgim yok korkuyorum birazda acıksa narkozda veriliyormus. Daha kotü olur mu acaba diye. Yaptiranlar var mi nasil oluyor yardimci olurmusunuz

Merhaba algoloji bölümünde diil ama bel fıtığı için iğne yaptirdim bikac kez hatta omurilikten direk bel ağrısı için yapıldı ama maalesef hiç bir etkisini görmedim.Ama sakın yanlış anlamayın herkesin vücudu tepkisi farklı bende yaramadı korkulcak acıtacak bsi diil inşallah şifa olsun.epidural yapmışlardı iki iğne vurmalarinda da

Benimde fitigim cok buyukmuş. Doktor yuzde 40 yüzde 50 bi iyileşme olur dedi. Ne olursa raziyim artik. Cnkü 1 kere ameliyat oldum. Faydasini göremedim. Simdi 2. Ameliyattanda korkuyorum bu iğneden de korkuyorum ama bakalm yarn yaşayip görücem

İnşallah biraz bile olsa insan rahatlamak istiyor çok haklısınız bende ameliyat oldum belimden sonra daha kötü oldum o zamanlar fizyoterapistler bu kadar bilinmiyodu ya da yoktu bilmiyorum 11 sene önce bilsem asla olmazdım.Mutlaka gitmissinizdir arastirmissinizdir diye düşünüyorum ama fizyoterapistlere de bir şans verin bence gidin.İnsallah iğnede rahatlatır çok geçmiş olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…