Mantarı doğrarken kolum ağrıdı hamlıktan. Keşke gerçekten spor da yapsamYapıyorsun bu sporuuuuu
Paranıza kıyıp olgunlaşmış olan peynirlerden koyun. Bayılmazsanız ben de assolist değilimEllerine sağlık canımGörebildiğim kadarıyla çok güzel yarismada bol şanslar
Aydınlıkta yapalım bir de ,göreceğim diye uğraşırken şaşı oldum.Paranıza kıyıp olgunlaşmış olan peynirlerden koyun. Bayılmazsanız ben de assolist değilimTeşekkür ederim
Öbür sefere inşallah sona kalmam. Zahmet verdiğim için kusura bakmaEllerine emeğine sağlık canım muhteşem olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Estağfurullah canım benimÖbür sefere inşallah sona kalmam. Zahmet verdiğim için kusura bakma
Tam niyetleniyorum. Bana iş kitliyorlar. Güneş giidyor güneşAydınlıkta yapalım bir de ,göreceğim diye uğraşırken şaşı oldum.
Olsun ,ona rağmen ne güzel emek veriyorsunTam niyetleniyorum. Bana iş kitliyorlar. Güneş giidyor güneşEki Görüntüle 3358235
Değişir miyim bakalımTanıtım yazına bittim. Şu işi sona bırakmayıp karanlığa kalmasan kesin birincisin.
Eline sağlık lezzetli oldugu besbelliMerhaba ben assolist,
Bugün sizlere meşhuuur İtalyan'ın bağrından kopmuş deliğuanlı Alfredo bro sosuyla makarna yapacağım. Fettuccini değil çünküm o kadar para harcamaya kıyamadım
Bu sosun aslı parmesan peyniriyle buluşan makarna. Sonra bağzı federaller içine tavık ve mantar da eklemişler. Sonra da basmışlar kremayı.
Tarife geçiyorum.
Malzemeler
- 1 paket makarna (350 gr yumurtalı yassı makarna kullandım)
- 300 g jülyen doğranmış tavuk göğsü
- 2 yk sirke
- 1 adet orta boy soğan
- 2 diş kadar sarımsak
- Sotelemek için 2 yk zeytinyağı
- 400 mL %18 oranlı süt kreması (200 mL %35 oranlı kullanıp 200 mL süt ile tamamladım)
- 1 tk kadar tereyağı
- 300 g kültür mantarı
- 75 g kadar Parmesan peyniri (eski kaşar veya İzmir tulum olabilir)
- Muskat cevizi (karabiber de olur)
- İsteğe bağlı baharatlar (zerdeçal, toz biber, kekik vs)
- Tuz
Eki Görüntüle 3358142
Yapılışı
1. Makarna tuzlu suda pişirilir.
2. Sos için tavaya zeytinyağı konur ve tavuk sotelenir (tavuğu öncesinden soğan suyu, 1 diş ezilmiş sarımsak, sirke ile marine edip buzdolabında beklettim).
3. Rengi beyaza dönünce piyazlık doğranmış soğan ve ezilmiş sarımsak eklenip sotelenmeye devam edilir.
4. Rengi dönünce mantarlar eklenip suyunu salıp çekene kadar sotelenmeye devam edilir.
5. Pişen sosa krema, süt, tuz, muskat ve istenilen baharatlar eklenir.
6. Sos kaynayınca içine peynir rendesi katılır ve karıştırılır.
7. Haşlanan makarna eklenir ve karıştırılır.
8. İsteğe bağlı taze veya kuru fesleğen de eklenir.
Eki Görüntüle 3358144
Ekranızın parlaklığını açınız
Eki Görüntüle 3358200
Eki Görüntüle 3358201
Eki Görüntüle 3358203
Eki Görüntüle 3358205
Teşekkür ederim. Tabii ki. Ben yaptım çümkümEline sağlık lezzetli oldugu besbelli
ilk tariflerdeki gibi çekim yapsaydın mükemmelin üstü olurdu benceTeşekkür ederim. Tabii ki. Ben yaptım çümküm
ImmmmmMerhaba ben assolist,
Bugün sizlere meşhuuur İtalyan'ın bağrından kopmuş deliğuanlı Alfredo bro sosuyla makarna yapacağım. Fettuccini değil çünküm o kadar para harcamaya kıyamadım
Bu sosun aslı parmesan peyniriyle buluşan makarna. Sonra bağzı federaller içine tavık ve mantar da eklemişler. Sonra da basmışlar kremayı.
Tarife geçiyorum.
Malzemeler
- 1 paket makarna (350 gr yumurtalı yassı makarna kullandım)
- 300 g jülyen doğranmış tavuk göğsü
- 2 yk sirke
- 1 adet orta boy soğan
- 2 diş kadar sarımsak
- Sotelemek için 2 yk zeytinyağı
- 400 mL %18 oranlı süt kreması (200 mL %35 oranlı kullanıp 200 mL süt ile tamamladım)
- 1 tk kadar tereyağı
- 300 g kültür mantarı
- 75 g kadar Parmesan peyniri (eski kaşar veya İzmir tulum olabilir)
- Muskat cevizi (karabiber de olur)
- İsteğe bağlı baharatlar (zerdeçal, toz biber, kekik vs)
- Tuz
Eki Görüntüle 3358142
Yapılışı
1. Makarna tuzlu suda pişirilir.
2. Sos için tavaya zeytinyağı konur ve tavuk sotelenir (tavuğu öncesinden soğan suyu, 1 diş ezilmiş sarımsak, sirke ile marine edip buzdolabında beklettim).
3. Rengi beyaza dönünce piyazlık doğranmış soğan ve ezilmiş sarımsak eklenip sotelenmeye devam edilir.
4. Rengi dönünce mantarlar eklenip suyunu salıp çekene kadar sotelenmeye devam edilir.
5. Pişen sosa krema, süt, tuz, muskat ve istenilen baharatlar eklenir.
6. Sos kaynayınca içine peynir rendesi katılır ve karıştırılır.
7. Haşlanan makarna eklenir ve karıştırılır.
8. İsteğe bağlı taze veya kuru fesleğen de eklenir.
Eki Görüntüle 3358144
Ekranızın parlaklığını açınız
Eki Görüntüle 3358200
Eki Görüntüle 3358201
Eki Görüntüle 3358203
Eki Görüntüle 3358205