• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama aleyna tilki sac rengi

Canım saçı tam görmediğim için kesin bı yorum yapamam yanma konusunda yanlız saçın ıslakken uçlarını kopuyosa kuruyken tarandiginda kopuk kopuk dukuluyorsa ciddi bı yıpranma durumu diyebilirim sana önerim 7.1 le boyayıp dinlenmeye birakman bu suredede uçlarından sürekli kestirmen
Oncelikle teşekkür ederim. aynen dedin gibi sürekli kopuyo 7.1 küllü yeşil olmaz değilmi birde sadece üst dip kısmı yapıcam çok koyu olmaz yani ben 8.1 ile 8.0 karıştırıyim diyodum ama

Oncelikle teşekkür ederim. aynen dedin gibi sürekli kopuyo 7.1 küllü yeşil olmaz değilmi birde sadece üst dip kısmı yapıcam çok koyu olmaz yani ben 8.1 ile 8.0 karıştırıyim diyodum ama
Rica ederim cnm saçında görünürde çok turuncu var ikinci resimde dip rengide kumral gözüküyor onun için ben turunculuga istinalen küllü onerdim bana kalırsa sadece dip değil komple boya o turunculuk çok cirkin gözüküyor tek renk olsun ondan sonraki evrelerde dip boyası yaparsın ama sık sık kestirmek saçını başka türlü kurtaramazsin yaklaşık iki üç yılda rofleden uzak dur

Rica ederim cnm saçında görünürde çok turuncu var ikinci resimde dip rengide kumral gözüküyor onun için ben turunculuga istinalen küllü onerdim bana kalırsa sadece dip değil komple boya o turunculuk çok cirkin gözüküyor tek renk olsun ondan sonraki evrelerde dip boyası yaparsın ama sık sık kestirmek saçını başka türlü kurtaramazsin yaklaşık iki üç yılda rofleden uzak dur[/QUOTbi daha rofle görmek dahi istemiyorum hatta onunda resmini atayım bi dk resimde yine iyi 80 lerden fırlamis gibi bir rofleydi

IMG_20170402_005402-1.jpg

Bu iyi görünüyo yine sonra dip geldinde düzeltin diye gittim iyice mahvettiler bir daha tövbe. 7.1 boyayim ozaman peki marka onemlimi birde şu mor şampuan ve keratin aliyim diyorum bakım icin
Burdaki fotografta hiç turunculuk yok görünüyor gerçekten fotoğraf çok yaniltici oyuzden kesin konuşamıyorum eğer turunculuk çok fazla yoksa 7.0 varsa 7.1 boya ilk seferde hafif köyü gibi olur ama yikandikca acar sıkıntı olmaz daha sonrada dip boya yaparsin

Burdaki fotografta hiç turunculuk yok görünüyor gerçekten fotoğraf çok yaniltici oyuzden kesin konuşamıyorum eğer turunculuk çok fazla yoksa 7.0 varsa 7.1 boya ilk seferde hafif köyü gibi olur ama yikandikca acar sıkıntı olmaz daha sonrada dip boya yaparsin
Tmm teşekkür cok ederim tekrar .keratinle haftada bir bakım yapıyim

Back