- 30 Mayıs 2015
- 14.274
- 13.937
- 298
Bence burada dert saç rengi değil de eşinizin pedofili eğilimi göstermesi.
Kız daha 18 bile değil, kadın gibi takılması onun daha çocuk olmadığı anlamına gelmez.
Yok artık daha neler!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence burada dert saç rengi değil de eşinizin pedofili eğilimi göstermesi.
Kız daha 18 bile değil, kadın gibi takılması onun daha çocuk olmadığı anlamına gelmez.
Göz renginiz ne renk ?bu aralar esimin talebi olmadi. fakat daha once sacimi boyatackatim hangi renge boyatayim diye sordum. oda platin istemisti ama o zman cesaret edemedim. simdi istiyorum ve sacimin rengi acildigi icin anladim ki acik renk yakisiyo bana
Evde boyamayın zaten boyanmaz da. Kuaföre gidin cila atsınlar. Turunculuğunu giderirler cilayla. Hem cila işlemi boyama kadar zarar verici değilmerhaba kizlar
şimdi diyeceksiniz kendinizi kimseye benzetmeye çalışmayın. eşiniz sizi oldugu gibi sevsin.
Fakat bu bende takıntılı haline geldi esim yanimda oturup onun klibini izliyo ve daha onceden de bu sac rengini sevdigini biliyordum.
bu yuzden gecen hafta kuaföre gittim. sacimi platin sarisi istedim. bu arada sacimi koyu kumrala boyaliydi. yanar dedi ve kullu sari yapti ama yikandikca turunculasti sanki.
şimdi ki sacim bu renge benziyoEki Görüntüle 2050669
bundan birazdaha acik diyebilirim.
şimdi size sorum sacimi 10-1. e boyasam yanar mi.
(Lütfen konu disina cikmadam sac boyama ile ilgili fikri ve tecrübesi olanlar yorum yazabilir mi)
acik kahveGöz renginiz ne renk ?
Anladım canım beyaz tenli isen yakışır ama brn doğallıktan yanayım yine de sen bilirsin iyi bir kuaföre danışmanı öneririmacik kahve
yani simdi saci anladimda arkadas ceken klibini cekms bilmem ne ypms turkiyede dinlenme ve izlenme rekoru kirmis cogunluk kimse aaa bu kiz cocuk daha demems hatta sanat tabbi denms yakisyo denms klibi izleyptr adamin saci tarzi hosuna gidince adam mi pedofili olmus peki yayinlayan yayinlatan klipteki kiyefetler davranslar danslar hic mi dikkat cekmeyen seyler 17 sindeki kiz 23 deki kadin danslari yaparsa 25 indeki adamin ilgisini cekmz mi maksatta zaten ilgi cekemk degil mi klipler izlensin die cekiliyo zannimca ... amaaaaan kizlar ya bu konuda kimse uzlasamazn bosverin ... canm platin yaksr diyorsan tercih senin ama insallah yanmaz
Ben kuaförüm bence bi ay kdr dinlendirin sacinizi eğer turuncular varsa 9.1 i 10luk oksidanla karıştırıp cila şeklinde sürün ve bi ay kadar tekrar dinlendirin sonra sık bı şekilde platin rofle yaptırın derimmerhaba kizlar
şimdi diyeceksiniz kendinizi kimseye benzetmeye çalışmayın. eşiniz sizi oldugu gibi sevsin.
Fakat bu bende takıntılı haline geldi esim yanimda oturup onun klibini izliyo ve daha onceden de bu sac rengini sevdigini biliyordum.
bu yuzden gecen hafta kuaföre gittim. sacimi platin sarisi istedim. bu arada sacimi koyu kumrala boyaliydi. yanar dedi ve kullu sari yapti ama yikandikca turunculasti sanki.
şimdi ki sacim bu renge benziyoEki Görüntüle 2050669
bundan birazdaha acik diyebilirim.
şimdi size sorum sacimi 10-1. e boyasam yanar mi.
(Lütfen konu disina cikmadam sac boyama ile ilgili fikri ve tecrübesi olanlar yorum yazabilir mi)
cok teşekkürler tavsiyeniz icin. öyle yapayim o haldeBen kuaförüm bence bi ay kdr dinlendirin sacinizi eğer turuncular varsa 9.1 i 10luk oksidanla karıştırıp cila şeklinde sürün ve bi ay kadar tekrar dinlendirin sonra sık bı şekilde platin rofle yaptırın derim
Mrb konu üstünden baya geçmiş ama kuaförum demişsiniz sacimin dip boyasi hakkında bişey sorcaktm kuaforler yanar kopar vs.diye boyamiyor kötü röfle yapılmış bir sacim var kendim rengini zamanla kırdım ama çok renk var sacim da dedim gibi kuaforler beklemeye al diyor dibim baya geldi ne renk yapabirimBen kuaförüm bence bi ay kdr dinlendirin sacinizi eğer turuncular varsa 9.1 i 10luk oksidanla karıştırıp cila şeklinde sürün ve bi ay kadar tekrar dinlendirin sonra sık bı şekilde platin rofle yaptırın derim
Resim görmem lazım cnm burdan görmeden hicbirsey diyememMrb konu üstünden baya geçmiş ama kuaförum demişsiniz sacimin dip boyasi hakkında bişey sorcaktm kuaforler yanar kopar vs.diye boyamiyor kötü röfle yapılmış bir sacim var kendim rengini zamanla kırdım ama çok renk var sacim da dedim gibi kuaforler beklemeye al diyor dibim baya geldi ne renk yapabirim
Resim görmem lazım cnm burdan görmeden hicbirsey diyemem
Resim görmem lazım cnm burdan görmeden hicbirsey diyemem
Canım saçı tam görmediğim için kesin bı yorum yapamam yanma konusunda yanlız saçın ıslakken uçlarını kopuyosa kuruyken tarandiginda kopuk kopuk dukuluyorsa ciddi bı yıpranma durumu diyebilirim sana önerim 7.1 le boyayıp dinlenmeye birakman bu suredede uçlarından sürekli kestirmenBirini tam tepeden çektim biride açık arkadan hali kuaförler yanar dinlendirin diyo ama benim beyazlar çıktı dibini boyamak istiyorum turuncu yada yeşil olmayan bi kumral tonu istiyorum