• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama aleyna tilki sac rengi

Ve yine bir uyeyi konu actigi icin pisman eden uyelerr yazik..
Yapabilir derken? 17 yaşındaki kızla sevgili mi olmuş onla yatmış mı bu tepki neden? Sadece saç rengini beğeniyo diyo konu sahibi, saç rengi onu tahrik ediyo dememiş! Üste çıkmaya çalışmayın boşuna, konuyu da sabote etmekten vazgeçin.
Ya gercekten cok teşekkür ederim kızlar. bana tercüman oldunuz. Gerçekten aklimdan gecmezdi böyle bir yere çekilecegi

Madem sarışın beğeniyor sarışın biriyle evlenseydi madem ben de bunu anlamadım.
Ben de sarışın beyaz tenli biriyle evleneyim ama esmer sevdiğim için saçını boyatmasını bronzlaşmasını filan bekleyeyim :)

Geçen hafta diyorsunuz, bir hafta arayla iki kere açma işlemi ki platin istiyorsunuz, kadayıf olur o saç.

En az bir ay dinlenme süresi verin, kademe kademe yapsınlar arada bakımla destekleyin, duruma göre tamam-devam yaparsınız. Benim saçları koyu kumraldan, örnek verdiğiniz saçtan daha açık yaptılar ancak renk oturana ve güzel bi sonuç alana kadar 3 işlem artı en az 2 buçuk ay gördü.
Zamana yayın.
Kahverengi içindeki kızıl aka aka temizlenecek, turunculuklar gidecek. Aniden olmaz.

Ayrıca konunun yeri de burası değil.
17 yaşındaki kız da çocuktur.

Konu sahibi eşinin senden böyle bir talebi oldu mu ? O saç rengini beğenebilir fakat her kadının taşıyabileceği belli saç renkleri vardır. Bence doğallığınızdan ödün vermeyin illa yapacaksanız kendinize yakışanı yapın. Birileri için bu kişi eşiniz bile olsa değişmeye değmez sizi seven bırakın olduğunuz gibi sevsin

Boşver aleyna tilki değiştirmiş zaten saçını, iyice tuhaf peruğumsu birşey olmuş son rengi

image.jpg

Konu sahibi eşinin senden böyle bir talebi oldu mu ? O saç rengini beğenebilir fakat her kadının taşıyabileceği belli saç renkleri vardır. Bence doğallığınızdan ödün vermeyin illa yapacaksanız kendinize yakışanı yapın. Birileri için bu kişi eşiniz bile olsa değişmeye değmez sizi seven bırakın olduğunuz gibi sevsin
bu aralar esimin talebi olmadi. fakat daha once sacimi boyatackatim hangi renge boyatayim diye sordum. oda platin istemisti ama o zman cesaret edemedim. simdi istiyorum ve sacimin rengi acildigi icin anladim ki acik renk yakisiyo bana

Yanar mı bilmem ama sık boyatınca sarı zarar görüyor.Aslında çogu kuaför begenmiyor platiin rengini ve saçları ciddi anlamda yıpratıgını söylüyorlar.
Benim eşim de sarı saç severdi boyattım bayagı bana d ayakışıyor açıkçası.
Sonra hamile kalmadan önce kahveye boyattım uzanyınca kötü durmasın diye şimdilerde tarçın bakır rengi.
Keyfim nasıl isterse ona göre boyatıyorum hoş her halimle begeniyor.
Siz kalın balyaj attırabilirsiniz mesela resimdeki saç de fena degil hani begendim.

iyide degistirmisse ne yapayim. ben alyena tilki olmak istiyorum demedim ki. esim platin sac renginj seviyo. onunda klibini izleyince aciksasi kıskandim ve boyatmak istedim. ama platin rengine

Yani, dümdüz platin sarıya aleyna tilki rengi diye konu açarsanız ona benzemek istediğiniz sonucu çıkarılır. Neyse saç daha fazla açmadan platine dönmez, ama 1 ölçü küllü açık kumrala yarım ölçü en açığın bir koyusu gri eklerseniz saçtaki kızıllık gider.

Biraz dinlendir öyle boyat yıpranırsa bir de saçı kendine getirmekle uğraşırsın yoksa.Bir de devamlı bakımlı olmak lazım platin sarıyla.Hasta gibi görünüyor insan makyajsızsa.İmza: platin sarı saç kullanan bir dost

Sakın o saç rengini değiştirme! O saç rengini tutturabilmek için neler yapıyorlar. Aleyna tilki bildiğin platin değişik bir rengi yok ki. Bence uçlarına platin yaptırsan çok daha güzel durur.. ombre gibi yani:)

Back