Saç Rengi ve Saç Boyama aleyna tilki sac rengi

bu aralar esimin talebi olmadi. fakat daha once sacimi boyatackatim hangi renge boyatayim diye sordum. oda platin istemisti ama o zman cesaret edemedim. simdi istiyorum ve sacimin rengi acildigi icin anladim ki acik renk yakisiyo bana
Göz renginiz ne renk ?

Evde boyamayın zaten boyanmaz da. Kuaföre gidin cila atsınlar. Turunculuğunu giderirler cilayla. Hem cila işlemi boyama kadar zarar verici değil

yani simdi saci anladimda arkadas ceken klibini cekms bilmem ne ypms turkiyede dinlenme ve izlenme rekoru kirmis cogunluk kimse aaa bu kiz cocuk daha demems hatta sanat tabbi denms yakisyo denms klibi izleyptr adamin saci tarzi hosuna gidince adam mi pedofili olmus peki yayinlayan yayinlatan klipteki kiyefetler davranslar danslar hic mi dikkat cekmeyen seyler 17 sindeki kiz 23 deki kadin danslari yaparsa 25 indeki adamin ilgisini cekmz mi maksatta zaten ilgi cekemk degil mi klipler izlensin die cekiliyo zannimca ... amaaaaan kizlar ya bu konuda kimse uzlasamazn bosverin ... canm platin yaksr diyorsan tercih senin ama insallah yanmaz

Ben kuaförüm bence bi ay kdr dinlendirin sacinizi eğer turuncular varsa 9.1 i 10luk oksidanla karıştırıp cila şeklinde sürün ve bi ay kadar tekrar dinlendirin sonra sık bı şekilde platin rofle yaptırın derim

Benim abim sarışın saç renkli gözlü beyenir,hayatına giren kız arkadaşları da böyleydı . Hepsi doğal sarışındi. Yenge yerine x yazayım. . Yaşımız yakın isimle hitap ediyoruz.
Her neyse x çok guzel bir kadın ama sarışın değil esmer .
Oda bi şekilde abimin eski kız arkadaşlarını bi şekilde oğrenmis. Bakıyor hepsi sari takıntı oldu. Çok güzel saçlarını gitti sarıya boyatti . İnanın hiç yakışmadı okadar soluk duruyoki çok tuhaf görünüyor. Yüzü güzel olmasa gerçekten bu ne be denilecek gibi.
Abim de üzülmesin diye çok güzel oldu diyor durust olmuyo . Olursa da onlara oluyo bana niye olmuyo der biliyorum.
Bi kaç yıldır böyle geziyo halbuki o kizlardan çok daha güzel. Abim sarı sevmesine rağmen onu beyenmis demekki o şekilde dikkatini çekmiş ama o sarı peşinde. Asla ikna edemiyoruz gizliden gizliye ugrasiyorum ben... öyle gezmesi gerçekten hiç hoş değil Sarısı da çoook kötü.
Okadar kafasına takip uzulmuski bana sarışın diyolar demeye başladı. Ten rengini bile öyle sanıyor. Diyen insanlar esmerin en koyu tonlarından olanlar.
Demem o ki sen kendine yakışanı yap. EŞin sende bu rengi beyenmeyebilir. Makyaj olmadan o renk zor ve ten renginde uyumlu olmalı.

cok teşekkürler tavsiyeniz icin. öyle yapayim o halde

maize sacinizi boyamak yerine kullulugunu geri kazanmak için mor şampuan kullanin benim tavsiyem

O renk aleynaya da yakışmıyor ki yoluk oyuncak bebek saçı gibi yüzüne gitmiyor hiç kaşları falan uymuyor.

Merhabalar komple açtırmaktansa sık platin röfle attırın, ben de öyle kullanıyorum ve çok da memnunum tabi yıpranmayı göze almalı ve evde saç bakım kürleri uygulamalisınız

Mrb konu üstünden baya geçmiş ama kuaförum demişsiniz sacimin dip boyasi hakkında bişey sorcaktm kuaforler yanar kopar vs.diye boyamiyor kötü röfle yapılmış bir sacim var kendim rengini zamanla kırdım ama çok renk var sacim da dedim gibi kuaforler beklemeye al diyor dibim baya geldi ne renk yapabirim

Resim görmem lazım cnm burdan görmeden hicbirsey diyemem

Birini tam tepeden çektim biride açık arkadan hali kuaförler yanar dinlendirin diyo ama benim beyazlar çıktı dibini boyamak istiyorum turuncu yada yeşil olmayan bi kumral tonu istiyorum

Birini tam tepeden çektim biride açık arkadan hali kuaförler yanar dinlendirin diyo ama benim beyazlar çıktı dibini boyamak istiyorum turuncu yada yeşil olmayan bi kumral tonu istiyorum
Canım saçı tam görmediğim için kesin bı yorum yapamam yanma konusunda yanlız saçın ıslakken uçlarını kopuyosa kuruyken tarandiginda kopuk kopuk dukuluyorsa ciddi bı yıpranma durumu diyebilirim sana önerim 7.1 le boyayıp dinlenmeye birakman bu suredede uçlarından sürekli kestirmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…