Ve yine bir uyeyi konu actigi icin pisman eden uyelerr yazik..
Ya gercekten cok teşekkür ederim kızlar. bana tercüman oldunuz. Gerçekten aklimdan gecmezdi böyle bir yere çekilecegiYapabilir derken? 17 yaşındaki kızla sevgili mi olmuş onla yatmış mı bu tepki neden? Sadece saç rengini beğeniyo diyo konu sahibi, saç rengi onu tahrik ediyo dememiş! Üste çıkmaya çalışmayın boşuna, konuyu da sabote etmekten vazgeçin.
Yazmasam çatlayacağım yorumunuz çok kaba ve küstahçaSacla basla ugrasiyorsunuz ama Aleyna 17 yasinda .
Sizin kart horoz subyanci mi acaba
Yazmasam çatlayacağım yorumunuz çok kaba ve küstahça
Aynen söyleyince rahatladımIyi bari catlamadiniz
Allahım 750 bine ev almış ömrümce çalışsam göremem herhalde parayı millete bakBoşver aleyna tilki değiştirmiş zaten saçını, iyice tuhaf peruğumsu birşey olmuş son rengi
Eki Görüntüle 2050689
iyide degistirmisse ne yapayim. ben alyena tilki olmak istiyorum demedim ki. esim platin sac renginj seviyo. onunda klibini izleyince aciksasi kıskandim ve boyatmak istedim. ama platin rengineBoşver aleyna tilki değiştirmiş zaten saçını, iyice tuhaf peruğumsu birşey olmuş son rengi
Eki Görüntüle 2050689
bu aralar esimin talebi olmadi. fakat daha once sacimi boyatackatim hangi renge boyatayim diye sordum. oda platin istemisti ama o zman cesaret edemedim. simdi istiyorum ve sacimin rengi acildigi icin anladim ki acik renk yakisiyo banaKonu sahibi eşinin senden böyle bir talebi oldu mu ? O saç rengini beğenebilir fakat her kadının taşıyabileceği belli saç renkleri vardır. Bence doğallığınızdan ödün vermeyin illa yapacaksanız kendinize yakışanı yapın. Birileri için bu kişi eşiniz bile olsa değişmeye değmez sizi seven bırakın olduğunuz gibi sevsin
Neneme dönmüş bu saç rengiyle ajda pekkan olmuş :)Boşver aleyna tilki değiştirmiş zaten saçını, iyice tuhaf peruğumsu birşey olmuş son rengi
Eki Görüntüle 2050689
iyide degistirmisse ne yapayim. ben alyena tilki olmak istiyorum demedim ki. esim platin sac renginj seviyo. onunda klibini izleyince aciksasi kıskandim ve boyatmak istedim. ama platin rengine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?