• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama aleyna tilki sac rengi

maize

İki güzel kız annesi
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
379
111
323
merhaba kizlar
şimdi diyeceksiniz kendinizi kimseye benzetmeye çalışmayın. eşiniz sizi oldugu gibi sevsin.
Fakat bu bende takıntılı haline geldi esim yanimda oturup onun klibini izliyo ve daha onceden de bu sac rengini sevdigini biliyordum.
bu yuzden gecen hafta kuaföre gittim. sacimi platin sarisi istedim. bu arada sacimi koyu kumrala boyaliydi. yanar dedi ve kullu sari yapti ama yikandikca turunculasti sanki.

şimdi ki sacim bu renge benziyo IMG_0984.jpg
bundan birazdaha acik diyebilirim.
şimdi size sorum sacimi 10-1. e boyasam yanar mi.

(Lütfen konu disina cikmadam sac boyama ile ilgili fikri ve tecrübesi olanlar yorum yazabilir mi)

Son düzenleme:
Benim de kumraldi saçım platine boyadım.
Yanmadi biraz yıprandu.
Daha iyi bi kuaför seçebilirsiniz.
Esinizi bosverin kendiniz mutlu olcaksaniz yaptırın.

Hissettiklerinizi anlıyorum fakat her ten rengi her saç rengini kaldıramaz. Pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın sonra?

Sizce tek izleme sebebi sac rengi mi :işsiz:
Çok güzel bir kadınsınızdır.
Girmeyin böyle gereksiz işlere..
kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız o renk olsun saçlarınız.

Bence burada dert saç rengi değil de eşinizin pedofili eğilimi göstermesi.
Kız daha 18 bile değil, kadın gibi takılması onun daha çocuk olmadığı anlamına gelmez.
e yok artık diyorum. nerden neyi cikardiniz. gorende derki 10 yasinda ki cocuga aşılmış. bu arada esim 40 yasinda degil 25 yaşında. esimi tenzih ederek söylüyorum 25 yasinda ki biri 17 yasindaki birinden hoslanmasi hic de pedofili egilimli oldugu anlamina gelmez

Sizce tek izleme sebebi sac rengi mi :işsiz:
Çok güzel bir kadınsınızdır.
Girmeyin böyle gereksiz işlere..
kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız o renk olsun saçlarınız.
ben onu ornek olarak vermistim. eşimin platin sarisi sac sevdigini biliyorum. bu yuzdende boyamak istiyorum

e yok artık diyorum. nerden neyi cikardiniz. gorende derki 10 yasinda ki cocuga aşılmış. bu arada esim 40 yasinda degil 25 yaşında. esimi tenzih ederek söylüyorum 25 yasinda ki biri 17 yasindaki birinden hoslanmasi hic de pedofili egilimli oldugu anlamina gelmez
Bende iyi bir yuuuuh cektim su pedofli yorum yapan uyeye pedofli ne alaka ya sanirsin ki 7 yasinda bi cocuga saatlerce bakiyor nereden nereyi baglamissiniz pedofili evet ulkede yaygin olan bir durum olabilir ama 17 yasindaki ergen bi kiza bakmasini pedofilik acidan degerlendirilme

Sizin zihniyetinizdekiler ne yaşasa üzülmem. Ama umarım bu tarz yaklaşımları gerçek hayatta görmeyiz de kız çocukları rahatsız olmaz.
Evet 25 yaşında kazık kadar adamın yasalara göre çocuk olanlara hallenmesi ki 17 yaş yasalara göre çocuktur ve bu durum suçtur!
Eşiniz böyle diye demiyorum ama aa 25 yaşında adam yapabilir dediniz diye diyorum. İyi ki erkek değilsiniz!!!

Bence o kızın saç rengi güzel değil
Bir de yaparsanız öyle sokakta sizi parmakla gösterip aa maize geçiyo derler. Bir de 17 yaşındaki kız daha lise çocuğudur 25 yaşındaki biri ona başka gözle bakarsa sapkınlıktır- eşiniz o gözle bakıyo demiyorum- büyük olan erkek küçük olan kız diye durumu normal göremeyiz.

Bence burada dert saç rengi değil de eşinizin pedofili eğilimi göstermesi.
Kız daha 18 bile değil, kadın gibi takılması onun daha çocuk olmadığı anlamına gelmez.
saç rengi değil de eşinizin pedofili eğilimi göstermesi.
ÇOK haklısınız benimde aklıma o geldi 18 yaşında bile olmayan kızın saçına bakmak için mi izliyo inamam

Sizin zihniyetinizdekiler ne yaşasa üzülmem. Ama umarım bu tarz yaklaşımları gerçek hayatta görmeyiz de kız çocukları rahatsız olmaz.
Evet 25 yaşında kazık kadar adamın yasalara göre çocuk olanlara hallenmesi ki 17 yaş yasalara göre çocuktur ve bu durum suçtur!
Eşiniz böyle diye demiyorum ama aa 25 yaşında adam yapabilir dediniz diye diyorum. İyi ki erkek değilsiniz!!!
Yapabilir derken? 17 yaşındaki kızla sevgili mi olmuş onla yatmış mı bu tepki neden? Sadece saç rengini beğeniyo diyo konu sahibi, saç rengi onu tahrik ediyo dememiş! Üste çıkmaya çalışmayın boşuna, konuyu da sabote etmekten vazgeçin.

Yapabilir derken? 17 yaşındaki kızla sevgili mi olmuş onla yatmış mı bu tepki neden? Sadece saç rengini beğeniyo diyo konu sahibi, saç rengi onu tahrik ediyo dememiş! Üste çıkmaya çalışmayın boşuna, konuyu da sabote etmekten vazgeçin.
Sizin gibi seviyeyi mahalle kavgasına çekme eğiliminde tiplerle muhattap olmak istemem.
İyi forumlar:)

Sizin gibi seviyeyi mahalle kavgasına çekme eğiliminde tiplerle muhattap olmak istemem.
İyi forumlar:)
Konu sahibine 'sizin zihniyetinizdekiler' diyerek saldırırken seviyeniz arştaydı benim verdiğim cevabı mı beğenmediniz? Size de iyi forumlar.

maize maize bence konuyu kapattır, sinirleriniz boşuna yıpranmasın.

Back