Nurayyıldız arkadaşımızın yaptığı yoruma katılmakla beraber bir kaç şey eklemek istiyorum..
Tüylü olabilirsin,bunun bir hastalık olduğunun bilincinde olman kendini sıkmaman gerekiyor bunu içtenlikle söylüyorum çünkü bende inanılmaz derecede tüylüyüm hatta yüz bölgesini "epilatörle" alacak kadar,umarım durumun vahimiyetini anlamışsındır..
Bu normal değil,tüysüz değil ama normal olmak gibi bir çabam var seninde böyle olsun.işini iyi yapan işinin ehli olan ama fiyatları biraz yüksek olan bir yere gitttiğinde sana tonlarca soru soracaklar "herhangi bir hormonol hastalık var mı?"diye yani senin gittiğin yer gibi önce "600" tlden bahsetmicekler sana..
Çünkü herşeyin başında sağlık ve senin güzel sonuç alman var..
Alex senin,benim gibi yüzündeki kılınma sakal tarzına ulaşmış bayanlar için etkili çözüm eğer doğru düzgün bir yere gidersen sana anlatacaklardır bana söylenen şu "yüzünüz karma,ince tüyleri makina görmiycek ama kalınlarda başarıya ulaşıcaz bir süre sonra seansları kesicez size kalan tüyleriniz için iğneli epilasyon öneriyorum dedi" ve bu dürüstlük inanılmaz hoşuma gitti sende 3 e 5 e bakma..
600 lira verip kıllardan olucam derken sağlığından olma duyuyorum öyle yerleri yakıyorlar sonrada paranıda alamıyorsun,parayıda geçtim yandığınla kalıyorsun..
hele o bölge yüzse vay haline,önce doktoruna sor tedavin bitmeden başlama.doktorun seni yönlendirecektir..
sağlıklı günler diliyorum