• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alexandrite mağduru olma istemiyorum

hanercim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2010
122
148
103
ARKADAŞLAR...
2 gün sonra yüzüme alex. lazer yaptırmayı düşünüyorum. bende polikistik overe bağlı hormonal bozukluk var ve vücudumun belli(çoğu) yerleri olmak üzere yüzümdede tüylenmeler var. bu beni çok rahatsız ediyor. ancak kafamdaki şüphelerden sıyrılamıyorum. bu konuda çok fazla konu var ama nedense tatmin olmuyorum. yaptıracağım yerde doktorlar hizmet veriyor ve bitene kadar 600 tl fiyat verdiler. çenemdeki tüyler gayet siyah ve beyaz tenliyim. bıyık bölgeside daha ince ama yine de var. yanaklarımda da var ama alex. uygn yoğunlukta olup olmadığını bilemiyorum. lütfen yardımcı olun. :18::79: şimdiden teşekkürlr...

ARKADAŞLAR...
2 gün sonra yüzüme alex. lazer yaptırmayı düşünüyorum. bende polikistik overe bağlı hormonal bozukluk var ve vücudumun belli(çoğu) yerleri olmak üzere yüzümdede tüylenmeler var. bu beni çok rahatsız ediyor. ancak kafamdaki şüphelerden sıyrılamıyorum. bu konuda çok fazla konu var ama nedense tatmin olmuyorum. yaptıracağım yerde doktorlar hizmet veriyor ve bitene kadar 600 tl fiyat verdiler. çenemdeki tüyler gayet siyah ve beyaz tenliyim. bıyık bölgeside daha ince ama yine de var. yanaklarımda da var ama alex. uygn yoğunlukta olup olmadığını bilemiyorum. lütfen yardımcı olun. :18::79: şimdiden teşekkürlr...
İzmir de senin yüzüne lazer yapmak isteyen doktora benden bir selam söyle o selamın nereye gideceğini anlar , arkadaşım bak nasıl internette durumunu paylaşıyorsun hiçmi aklına gelmedi başka türlü araştırma yapmak , hormonal problemi olan kadınların kılı tüyü hiçbir sistemle BİTMEZ , cihazın ne modeli , kullanıcının profesörünü de bulsan kılın , tüyün bitmez üstüne lazer tarafından uyandırılan kıl sayın artar, paran gider, üstüne dert sahibi olursun,,,.
Önce tedavini ol sonra lazere...

Nurayyıldız arkadaşımızın yaptığı yoruma katılmakla beraber bir kaç şey eklemek istiyorum..

Tüylü olabilirsin,bunun bir hastalık olduğunun bilincinde olman kendini sıkmaman gerekiyor bunu içtenlikle söylüyorum çünkü bende inanılmaz derecede tüylüyüm hatta yüz bölgesini "epilatörle" alacak kadar,umarım durumun vahimiyetini anlamışsındır..

Bu normal değil,tüysüz değil ama normal olmak gibi bir çabam var seninde böyle olsun.işini iyi yapan işinin ehli olan ama fiyatları biraz yüksek olan bir yere gitttiğinde sana tonlarca soru soracaklar "herhangi bir hormonol hastalık var mı?"diye yani senin gittiğin yer gibi önce "600" tlden bahsetmicekler sana..
Çünkü herşeyin başında sağlık ve senin güzel sonuç alman var..

Alex senin,benim gibi yüzündeki kılınma sakal tarzına ulaşmış bayanlar için etkili çözüm eğer doğru düzgün bir yere gidersen sana anlatacaklardır bana söylenen şu "yüzünüz karma,ince tüyleri makina görmiycek ama kalınlarda başarıya ulaşıcaz bir süre sonra seansları kesicez size kalan tüyleriniz için iğneli epilasyon öneriyorum dedi" ve bu dürüstlük inanılmaz hoşuma gitti sende 3 e 5 e bakma..

600 lira verip kıllardan olucam derken sağlığından olma duyuyorum öyle yerleri yakıyorlar sonrada paranıda alamıyorsun,parayıda geçtim yandığınla kalıyorsun..

hele o bölge yüzse vay haline,önce doktoruna sor tedavin bitmeden başlama.doktorun seni yönlendirecektir..

sağlıklı günler diliyorum

Canım geçmiş olsun öncelikle. Eğer gerçekten çok kalınsa yani koltukaltı gibiyse yüzündekiler Alexi öneririm muhakkak zayıflatıp azaltır, ondan sonra iğneliye geçebilirsin. Ama lazerin şöyle bir huyu vardır tüylerin uzamasına ve yayılmasına sebep olabiliyo. O yüzden sadece kılların yoğun olduğu yere attır ve asla gelişigüzel atmasınlar. Hafif olan yerlerde de asla lazer yaptırma. Ben koluma yaptırdım belki 6 seans oldu ama hiçbir faydasını görmedim. O yüzden iğneli yaptır incelere.

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. NURAYYILDIZ ilgin için tşk ederim. ben baya araştırma yaptım aslında. yaklaşık 15 epilsyon merkezine gittim ve konuştum. hemen heen hepsi aynı şeylerden bahsetti. Fuldemcim bana söylediler öncelikle hormon tedavisi görmelisin diye. bende 1 haftadır ilaç kullanıyorum. ilaç tedavisi ile birlikte olunca sonuç verebilirmiş sadece seans farkı olabilrmiş. yaptırmak istediğim yerde doktorlar var ve epilasyn için eğitim veren bir yer. açıkçası konuşma sırasında güven veriyor ama forumdaki yazıları okuyunca çok tedirgin oldum. founda-cım yüzüm koltukaltı gibi değil çok şükür ama çenemde gene de var. iğneli epilasyon gözümü biraz korkutuyor açıkçası...

Back