Alexandrite Lazer Sonrası

merisrem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2024
4
1
24
Ayın 27sinde jiletle tüyleri kısaltıp ertesi güne gelmem söylendi. 28inde gittiğimde tüm vücut lazer yapıldı. Bugün lavaboya girdiğimde farkettim jiletle kısalttığım işlem yaptırdığım bölgelerde yeniden jiletle kısaltmışım gibi kısa kısa tüyler oluşmuş gibiydi bu normal mi? 10-15 gün içinde dökülmeye başlar deniyor? Kaç günde belli olur dökülmesi?

Normal. 1 hafta sonra kese yap, hepsi dökülüyor.
1 hafta kese yapma ama..
Bende ilk yaptırdığımda hiç lazere gitmemiş de jiletle alıp bırakmışım gibi duruyordu. Ayrıca uzmanım 1 hafta kese yapma, 1 haftadan sonra kese yap demişti.
Uyguladım ve bebek poposu gibiyim şuan. 😂

Bana da 10 gün keselenme dedi sadece. Lazer sonrası tekrar tüy çıkmış gibi durunca emin olamadım sanki lazer yapılmamış jiletle alınmamış gibi duruyor genital ve koltuk altım acaba etki etmedi mi diye düşündüm

Normal. 1 hafta sonra kese yap, hepsi dökülüyor.
1 hafta kese yapma ama..
Bende ilk yaptırdığımda hiç lazere gitmemiş de jiletle alıp bırakmışım gibi duruyordu. Ayrıca uzmanım 1 hafta kese yapma, 1 haftadan sonra kese yap demişti.
Uyguladım ve bebek poposu gibiyim şuan. 😂
Bana da 10 gün keselenme dedi sadece. Lazer sonrası tekrar tüy çıkmış gibi durunca emin olamadım sanki lazer yapılmamış jiletle alınmamış gibi duruyor genital ve koltuk altım acaba etki etmedi mi diye düşündüm

Kese yaptığında dökülecek. Daha sonra kontrol için gittiğinde birkaç atış daha yapacak.
Ben 2 seans gittim, ağustos ayında ilk işlem yapıldı ve eylül ayında kontrole gittim.
Kontrole gittiğimde; çıkınca tekrar jiletleyip gel dedi. Şuan tek tük çıktı heralde kasım ayının ortası veya sonu gibi ikinci işlem için gideceğim..

Kese yaptığında dökülecek. Daha sonra kontrol için gittiğinde birkaç atış daha yapacak.
Ben 2 seans gittim, ağustos ayında ilk işlem yapıldı ve eylül ayında kontrole gittim.
Kontrole gittiğimde; çıkınca tekrar jiletleyip gel dedi. Şuan tek tük çıktı heralde kasım ayının ortası veya sonu gibi ikinci işlem için gideceğim..
Ben pazartesi gittim ikinci seans için 17 aralığa gün verdi kontrol için gün vermedi fakat.

X