• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

O değilde yüzümun küçük bi kısmına iğneli düşünüyordum. Şimdi bul bulabilirsen guvenebilecegin bi yer. :/

malesef bana göre degil canım benim ağda da bile iz kalıyor çene altım gecen aldırdım o bile iz bıraktı demek ki cilt ile alakalı cildiniz nasıl ben beyaz tenliyim belki ondandır ne kadar şanlısın canım cevap için teşekkür ederim:KK19::KK19::KK60::KK60::KK60:
Benimde ignenin girdigi yerler delik delik duruyor ama sansli oldugumu dusunmuyorum ha sana gore cildim daha iyi demekki bu taraftan bakinca biraz daha iyiyim sana gore :) ama ayni uzmana gidip hic igne izleri yasamayan da var benim gittigim yerde :KK43: benim cildim hassas seninki benimkinden de hassas demekki. Bugday tenliyim canim ne demek rica aederim

Ya pardon başlığa dikkat etmeden yazdım. Alex değil ki benim gittiğim cihaz. Sarı da denmez siyah da denmezdi.
Yani cunku alex ile bahsettiginiz turdeki tuy yapisini kesinlikle artiriyor kendimden ornek verebilirim benimkiler kil gibi de degildi ayva tuyleri gbiydi yani komple paket dediler yuzude dahil ettiler bebek poposu gbi olur belki dedim resmen boynuma yayildilar

Arkadaşlar merhaba.
Ben yüz bölgesi için öncesinde Tunalıda çok lüks bi mekana gitmiştim, yalnızca dudak üstü ve çene için. Çene bölgem özellikle sakal gibiydi, kılları inceltti ama bitirmedi.
Sonrasında internetten de araştırıp Zafer çarşısı civarında bi kliniğe gittim.
Favori bölgesi de dahil. Ancak ben alex in yüzdeki kılları artırma ihtimali olduğunu bilmiyordum.
Özellikle burdaki yorumları okuyunca hemen bıraktım gitmeyi zaten.
3 seans gittim sadece. En son gittiğim zamanla arasında 3 ay vardı ve bende herhangi bi tüy artışı olmadı.
Şimdi ya artarsa diye çok korkuyorum.
Artış olur mu acaba? En iyi özel hastaneleri aradım, artış olsa 3 ayda mutlaka olurdu dediler.
2 gündür uyku uyuyamıyorum yüzüm tüylenecek diye.
Tecrübeli arkadaşlar lütfen birşey yazsın :(

Gittiğim yerdeki doktor, beyaz tenli olduğum için kıllar da siyah olduğu için alex kullandigini soyledi. Tüy artırma ihtimalinin bütün cihazlarda oldugunu söyledi. Ben de toplam 4 seans gittim ve seans araliklari zaten

2-2.5 ay hatta en son gidişim 3 ay. Tüylenme olsa bu süreç zarfında olur muydu? Bidaha hayatta alex e gitmem zaten. Ozel hastanelerin doktorlariyla da göruştum olsa simdiye kadar olurdu dendi. Yine de cok takinti yaptim. Lütfen tecrubeli arkadaslar yardimci olun

benim tüy artışım 3 ay içinde olmamıştı açıkçası. Daha sonraki aylarda çıktığını hatırlıyorum, beklemek zorundasın inşallah çıkmaz. Kişiye göre çok değişken bu işler maalesef

En iyi özel hastanelerin doktorlariyla gorustum artis olsa Subat ayindan beri olurdu dendi. Bir de her alex cihazi tuyleri artiriyor diye birsey yokmus. Onun da cesidi varmis. Benim gittigim klinikteki doktor yuz icin uygun bir cesit oldugunu soyledi. Subat ayindan beri 3 er ay araliklarla gittim. Hicbirinde de bariz bir artis oldugunu gormedim. Gorsem zaten gitmezdim. Burdaki yorumlardan psikolojim bozuldu yani burayi cok dikkate almamak en guzeli. Kimi diyor ki su artirdi kimi diyor ki yok igneli. Yuzumun delik delik olmasindansa tuyle gezmeyi tercih ederim. Söz konusu yuz yani insan igneli riskini nasil goze alir hic anlam veremiyorum.

Burada sirf ticari kaygilarla yorum yapanlarin da Allah belasini versin gercekten baska da bisi demiyorum. Igneli yapan oturup lazeri kotuluyor oteki igneliyi kotuluyor. Insanlarin hayatiyla oynuyorsunuz gercekten.

En iyi özel hastanelerin doktorlariyla gorustum artis olsa Subat ayindan beri olurdu dendi. Bir de her alex cihazi tuyleri artiriyor diye birsey yokmus. Onun da cesidi varmis. Benim gittigim klinikteki doktor yuz icin uygun bir cesit oldugunu soyledi. Subat ayindan beri 3 er ay araliklarla gittim. Hicbirinde de bariz bir artis oldugunu gormedim. Gorsem zaten gitmezdim. Burdaki yorumlardan psikolojim bozuldu yani burayi cok dikkate almamak en guzeli. Kimi diyor ki su artirdi kimi diyor ki yok igneli. Yuzumun delik delik olmasindansa tuyle gezmeyi tercih ederim. Söz konusu yuz yani insan igneli riskini nasil goze alir hic anlam veremiyorum.

canım ben iğneliye başlamak zorunda kaldım. Allah düşmanımın başına vermesin o kıl belasını o kadar diyorum. Lazer leke yapıyor kıl artışı yapıyor ama bu herkes için geçerli değil. Bunlar benim başıma geldi o yüzden yazan insanlar inan yalan söylemiyorlar, başlarına geldiği için uyarıyorlar. Ha senin cilt yapın güçlüdür, ya da kıl yapın farklıdır bilemiyorum sende bu tarz problemler olmadıysa cidden yat kalk dua et.. Artı bir de polikistik overin yoksa tekrar şükret çünkü o yüzünü sakal gibi kılla dolduruyor,hem kistle hem de kılla uğraşıyorsun adetin düzensiz pskolojin berbat. Ben bunu da yaşadım hatta hala yaşıyorum. O yüzden inan bana kıllı yüzden çok deliklerin olmasını tercih edersin o yüzden büyük konuşma

Doktorlar yüzünü inceleyip çıkmaz diyorlarsa madem daha çok aklını karıştırma, temkilli ol yine de sürekli yüzünü incele. Müdahale gerekirse de tekrar doktorunla konuşur çözüm bulursun canm

canım ben iğneliye başlamak zorunda kaldım. Allah düşmanımın başına vermesin o kıl belasını o kadar diyorum. Lazer leke yapıyor kıl artışı yapıyor ama bu herkes için geçerli değil. Bunlar benim başıma geldi o yüzden yazan insanlar inan yalan söylemiyorlar, başlarına geldiği için uyarıyorlar. Ha senin cilt yapın güçlüdür, ya da kıl yapın farklıdır bilemiyorum sende bu tarz problemler olmadıysa cidden yat kalk dua et.. Artı bir de polikistik overin yoksa tekrar şükret çünkü o yüzünü sakal gibi kılla dolduruyor,hem kistle hem de kılla uğraşıyorsun adetin düzensiz pskolojin berbat. Ben bunu da yaşadım hatta hala yaşıyorum. O yüzden inan bana kıllı yüzden çok deliklerin olmasını tercih edersin o yüzden büyük konuşma

Doktorlar yüzünü inceleyip çıkmaz diyorlarsa madem daha çok aklını karıştırma, temkilli ol yine de sürekli yüzünü incele. Müdahale gerekirse de tekrar doktorunla konuşur çözüm bulursun canm

Bende herhangi bi hormonel problem yok. Hic bi zamanda bilincsiz hareket edip kotu bi merkeze zaten gitmedim. En son gittigim yer dedigim gibi klinikti ve favori ve cene bolgesi icin cok iyi sonuc aldim. Beyaz tenliyim killarim da evet bi sakal gibi degil ama sari da degil, siyaha yakin ama sert degil. Adetlerim falan da gayet duzenli. Yani surdaki yorumlar inanin psikolojimi bozdu benim de mi oyle olur diye. Gorusmedigim ozel hastane doktoru kalmadi. Kadin artsa 1 ay bilemedin 2 ayda artardi dedi. 3 ay gitmedim yine de bariz bi artis olmadi hatta ben en son gittigimde bile cok cikmamisti sirf duzen bozulmasin bitsin diye gittim. Ve Ankaradaki en buyuk 5 hastanenin doktoruyla da gorustum hepsi ayni seyi soyledi. Gittigim yerde de zaten sari tuylere atis yapilmadi. Kadin eliyle kapatti yani. Burda herkes kendi durumundan yola cikip genelleme yapiyor.

Ayrica bende leke vs de olmadi. Beyaz tenliyim yani olmadi. 3 ay sonra normal tuylerim uzuyor yani hic cikmiyor diyemem ama bariz bi artis yok yani uzayan eskisi gibi uzuyor. Suratimda bi killanma olsa elmacik kemiklerde mutlaka olurdu. Oraya atis yapilmadi ama ordaki sari tuyler hala duruyor. Velhasili kelam arkadaslar burda yazilan yorumlara baka baka psikolojinizi bozmayiniz :) Soz konusu yuz oldugu zamanda kesinlikle en iyi yerlere gidilmeli. Acibadem hastanesiyle gorustum oraya gidecegim. Sunu da soyleyeyim konustugum butun doktorlar, puruzsuz olma durumu asla olmaz dedi. Ince ayva tuy olur ama %100 asla bitmez dedi. Acikcasi siyah olmadiktan sonra ince ayva tuylere de razi olmak lazim neticede her insanda var bu. Igneli konusunda da Allah yardimciniz olsun insallah iyi sonuc alirsiniz ama ben kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Sizin saglik olarak probleminiz varmis Allah yardimciniz olsun insallah en iyi sonucu alirsiniz. Bende oyle bi problem yok tamamen kalitsal haladan gelme bi tuyluluk var. Yani bi incelsin sari hale gelsin daha da ugrasmam. Makasla kisaltirim olur biter. Psikolojimden kiymetli degil 2 kil tuy :) Kendimizle barisik olmaliyiz en nihayetinde. Verdiginiz bilgi icin tekrar tekrar tesekkurler.

Sizin saglik olarak probleminiz varmis Allah yardimciniz olsun insallah en iyi sonucu alirsiniz. Bende oyle bi problem yok tamamen kalitsal haladan gelme bi tuyluluk var. Yani bi incelsin sari hale gelsin daha da ugrasmam. Makasla kisaltirim olur biter. Psikolojimden kiymetli degil 2 kil tuy :) Kendimizle barisik olmaliyiz en nihayetinde. Verdiginiz bilgi icin tekrar tekrar tesekkurler.

ama senin zaten anlattıklarına bakılırsa sarı tüylere atış yapılmamış ki neden artsın ben de onu anlamadım. ben sandım ki siyah kıllara atış yapılırken sarılara da müdahale etti. Çünkü sarı ayva tüylere dokundukları an sertleşip yayılma başlıyor kimin de tüyler kararıyor.arkadaşlar onu anlatmaya çalışmıştır ya da bir yanlış anlaşılma olmuş demek ki bilemedm kimle konuştun.
sen boşu boşuna pskolojini bozmuşssun valla canım doktorlardan bilgi almışşsın zaten, bu site çoğu konuda yardım ediyor bakma, her yorumu okuyup kendin araştırıp cilt tipine göre en doğru yolu bulman lazım. Sonuçta herkesin yapısı bir değil bu saatten sonra için rahat olsun

Dileklerin için sağol bu arada canım.. İnsallah ben de kurtulucam tek çarem iğneli çünkü. Bu arada ben iki seanstır yaptırıyorum yüzümde hiç iz yok, bakımıma da dikkat ediyorum. Bu da uygulayıcının sayesinde deneyimli biri lazım

ayrıca ticari sebeplerle yorum yapanlar konusunda seninle aynı düşünceye sahibim. O kişiler kendini belli ediyor mesajlarının hepsine bir göz gezdiğin anda.. ondan çok takılma :)

ama senin zaten anlattıklarına bakılırsa sarı tüylere atış yapılmamış ki neden artsın ben de onu anlamadım. ben sandım ki siyah kıllara atış yapılırken sarılara da müdahale etti. Çünkü sarı ayva tüylere dokundukları an sertleşip yayılma başlıyor kimin de tüyler kararıyor.arkadaşlar onu anlatmaya çalışmıştır ya da bir yanlış anlaşılma olmuş demek ki bilemedm kimle konuştun.
sen boşu boşuna pskolojini bozmuşssun valla canım doktorlardan bilgi almışşsın zaten, bu site çoğu konuda yardım ediyor bakma, her yorumu okuyup kendin araştırıp cilt tipine göre en doğru yolu bulman lazım. Sonuçta herkesin yapısı bir değil bu saatten sonra için rahat olsun

Dileklerin için sağol bu arada canım.. İnsallah ben de kurtulucam tek çarem iğneli çünkü. Bu arada ben iki seanstır yaptırıyorum yüzümde hiç iz yok, bakımıma da dikkat ediyorum. Bu da uygulayıcının sayesinde deneyimli biri lazım

ayrıca ticari sebeplerle yorum yapanlar konusunda seninle aynı düşünceye sahibim. O kişiler kendini belli ediyor mesajlarının hepsine bir göz gezdiğin anda.. ondan çok takılma :)

Ya ben ne bileyim ben burdaki yorumlara bakinca zannettim ki siyah tuylere atis yapilsa da sari tuyler etkileniyor. Inanin 2 gundur uyuyamamadim. Hayir benim sari tuylerime kesinlikle atis yapilmadi. Her seferinde eliyle kapatti o kisimlari. Doktoru ariyorum kadin diyor ki alex sari tuyleri zaten gormez, 3 ayda artsa zaten artardi. Gittigim klinikteki doktorun da hakkini yiyemem simdi dikkatli davraniyor yani. Yine de dedigim gibi buyuk bi ozel hastaneye gidecegim. Icim bi nebze rahatladi :) Cok cok tesekkur ederim. Size de cok gecmis olsun insallah olumlu sonuc alirsiniz. Benim cok ciddi bi tuy problemim yok zaten. Aslinda tek sorun beyaz tenli olmam. Beyaz tenli olunca hersey belli oluyor malesef. O kadar lazere gittim ne yanik oldu ne leke oldu ne iz oldu hic biri olmadi. Ama burdaki arkadaslar bazen oyle bi yorum yapiyor ki insan telaslanmadan edemiyor. Insallah hepimiz kurtuluruz su tuylerden. Daha da bu siteye girmem :) Cok cok gecmis olsun. Hayirli gunler.

Ya ben ne bileyim ben burdaki yorumlara bakinca zannettim ki siyah tuylere atis yapilsa da sari tuyler etkileniyor. Inanin 2 gundur uyuyamamadim. Hayir benim sari tuylerime kesinlikle atis yapilmadi. Her seferinde eliyle kapatti o kisimlari. Doktoru ariyorum kadin diyor ki alex sari tuyleri zaten gormez, 3 ayda artsa zaten artardi. Gittigim klinikteki doktorun da hakkini yiyemem simdi dikkatli davraniyor yani. Yine de dedigim gibi buyuk bi ozel hastaneye gidecegim. Icim bi nebze rahatladi :) Cok cok tesekkur ederim. Size de cok gecmis olsun insallah olumlu sonuc alirsiniz. Benim cok ciddi bi tuy problemim yok zaten. Aslinda tek sorun beyaz tenli olmam. Beyaz tenli olunca hersey belli oluyor malesef. O kadar lazere gittim ne yanik oldu ne leke oldu ne iz oldu hic biri olmadi. Ama burdaki arkadaslar bazen oyle bi yorum yapiyor ki insan telaslanmadan edemiyor. Insallah hepimiz kurtuluruz su tuylerden. Daha da bu siteye girmem :) Cok cok gecmis olsun. Hayirli gunler.

Amin canım inşallah kurtuluruz dediğin gibi.. beyaz tenli olmak çok zor valla ben de öyleyim acını anlıyorum :)) sen yine de küsme siteye boşver, burda bi sürü forum konusu var illa bir yerden işine yarayan bilgi çıkar :) Tekrardan geçmiş olsun :)

Arkadaşlar merhaba,
İğneli epilasyon yaptırıyorum ve bunun hakkında baya araştırma yaptım. öncelikle lazer epilasyondan daha etklili ve daha hızlı sonuç veriyor. lazer bir bölgeye ışın vererek o bölgeyi uyarıyor, yani az tüy olan bölgelerde tüylenme oluşturabiliyor fakat iğneli epilasyonda direkt kıl köküne uygulandığı için daha keisn bir çözüm elde ediliyor. makinenin dereceleri var cildi hassas ve alerjik olanlar için düşük seviyede çalışma yapılabiliyor ben çok memnunum, makine de çok önemli lazer ile tüylenme yaşadığım için derinlemesine araştırdım apilus epilasyon bu konudaki en iyi makina bu makinayı kullanan avrupa yakasında nişantaşında bir güzellik merkezi var adı değişim güzellik, tavsiye ederim fiyatı da uygun, epilasyon dakikasına göre hesaplanıyor. leke problemi de yaşamadım, epilasyonu uygulayan kişi aynı zamanda cilt uzmanı olduğu için çok hassas davranıyor

Kızlar yüzüme genital bölgeme ve koltuk altıma lazer yaptırıyorum. 4. seansta yüzde 70 azaldılar çok memnunum.
Kıllar azalınca bende gaza geldim komple bacağa başladım bugün.
Gittiğim yer ciddi anlamda pahalı.
Profesyonel insanlar gerçekten, uzman dr yapıyor uygulamayı.
Aman Allahım bu kadar övmeme rağmen size bunları öldüm öldüm dirildim. Çok acı çektim. Şu an ufak tefek yaralar içerisindeyim. Yandım ya ciddi ciddi. Cildim çok kuru ve hassas o yüzden olmuşmuş.
Güvendiğim için kendimi maddi anlamda zorluyorum yine de gidiyorum. Yeter ki kurtulayım bu kıllardan diye. Zaten yüzde 100 bitmiyor ne kadar azalsa o kadar iyi benim için.

Sizce yine güvenerek devam etmeli miyim ?
Pahalı olması ve beni yakması güvenimi sarstı sanki.
Ayrıca endişelerim şunlar hormonlardaki değişikliklerle beraber kıllanma tekrar oluyor diyorlar.
Tekrar olunca yine koyu renk ama ince mi olacaklar...

Bana bir şey deyin lütfen...

Kızlar yüzüme genital bölgeme ve koltuk altıma lazer yaptırıyorum. 4. seansta yüzde 70 azaldılar çok memnunum.
Kıllar azalınca bende gaza geldim komple bacağa başladım bugün.
Gittiğim yer ciddi anlamda pahalı.
Profesyonel insanlar gerçekten, uzman dr yapıyor uygulamayı.
Aman Allahım bu kadar övmeme rağmen size bunları öldüm öldüm dirildim. Çok acı çektim. Şu an ufak tefek yaralar içerisindeyim. Yandım ya ciddi ciddi. Cildim çok kuru ve hassas o yüzden olmuşmuş.
Güvendiğim için kendimi maddi anlamda zorluyorum yine de gidiyorum. Yeter ki kurtulayım bu kıllardan diye. Zaten yüzde 100 bitmiyor ne kadar azalsa o kadar iyi benim için.

Sizce yine güvenerek devam etmeli miyim ?
Pahalı olması ve beni yakması güvenimi sarstı sanki.
Ayrıca endişelerim şunlar hormonlardaki değişikliklerle beraber kıllanma tekrar oluyor diyorlar.
Tekrar olunca yine koyu renk ama ince mi olacaklar...

Bana bir şey deyin lütfen...
Genital ve koltuk altında kısa surede bu sonuç normaldir. Bacakta durum değişir. Keske önce bi arastirsaydiniz. Benimde genital ve koltuk altında ciddi azalma var bacak için aynı şeyi söyleyemem.

Back