Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Kızlar selam yeni üyeyim deneyimlerimi paylaşmak istedim. yaklaşık 3 yıl önce IPL lazer yaptırdım REZALET. sakın sakın yaptırmayın hem vucuda temasla yapıldığı için pis hem de hiç bir işe yaramıyor artık kaldımı bu cihaz bilmiyorum. bu yıl tekrar başladım 2 seans Alexadrite hava üflemeli CANDELA olanda yaptırdım memnun kaldım sonrasında daha ince tüyler için olan CYNOSURE a gittim üflemesiz ve inanilmazz acıyo canım ama sonuç mukemmel 3. seansım bitti ve şuan neredeyse hiç derdim kalmadı :)))

Kızlar merhaba;
bende bütün vucüt lazere başladım kol ve göbekte dahil işin içine. Acısız bir lazer epilasyon aleti ve soğuk üflemeli.komple 2300e anlaştım. düğünüm olcagı içinde yüz lazerini hediye ettiler.Dün ilk seansım vardı gerçekten hiç acı hissetmedim sadece özel bölgenin iç taraflarında çok az bi acı hissettim o kdr. Kollarımda hiç kıl yok suan bacaklarım da da tek tük dökülmemişler var. Koltuk altımda aynı şekilde.Sadece özel bölgenin dökülmesini beklicem çünkü kıllar çok sert ve yayılmıştı onlarda yanmış zaten kıtır kıtır hepsi Elimle çeknce geliyorlar inş hepsi dökülür.
Gittiğim güzellik merkezi makinedne baya bahsetti ve garanti veriyoruz para iadeli flan dedi tabi burası işin müşteri kapma kısmı.Makine yeni çıkan ilk türk lazer makinesi imiş.Giden tanıdıklarım var oraya hepsinin kolları flan bebek teni gibi umarım verdiğim paraya değer. Sizin verdiğinizücretleri okuyunca uygun oldugunu düşündüm bütün vucut 500 demişşniz seansa ben 8 seansa toplam 2300 verdim

arkadaşım ben tüm vucut bıtene kadar 1500 tl verdım.insallah sende memnun kalırsın cok rahat bi olay.

acaba nerede yaptırdınız? bende başlamayı düşünüyorum ve iyi bir yer arıyorum

Ankara da olanlara Ozel Clnc Medilife oneririm alex ve bolgeye gore diot kullaniyorlar memnunum her seansta fazlasiyla azalma goruyorum

acaba nerede yaptırdınız? bende başlamayı düşünüyorum ve iyi bir yer arıyorum
benımkı de cynosure kızılayda lzr epılasyon tuy tedavi birimini tavsıye edebılırım.telefonu ikiyüz otuz kırk çift sıfır.orada gönül hanım var bi görüşün istersınız cok bilgili bi bayan.

merhaba arkadaşlar... bence gideceğiniz yerle bitene kadar olarak anlaşın vaadler tutmuyor çünkü.

Lazer yaptırdıktan sonra selülit kremi kullanmak sakıncalı mıdır sizce?

Araştıran Arkadaşlara bilgi olsun diye yazayım dedim tüm bacak+kol+genital+göbek+kol altı (daha önceden lazere gittim kol altı çok çok az çıkıyor ama yine de 5-6 tel gitsin diye devam ediyorum) 2000tl ye anlaştım 10 seans. Görüştüğüm bazı yerler ayak üstüne el üstüne ayrı para istiyorlardı burda heryeri yapıyorlar. Kontrol seansı da var. Bundan önce gittiğim yer kontrol yapmıyordu.

Son düzenleme:

merkez nerede ve ismini alabilir miyim canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…