- 13 Mart 2015
- 10
- 2
- 3
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.541
Ankara özel clinik medlife'da lazer yaptırıyorum. Güleryüz sıfır arkadaşlariçeri giriyorum bir merhaba hoşgeldiniz yok lazer odanasına giriyorum buyrun geçin yok işlem bitti demek yok tek kelime etmiyorlar ya ..bişeyler soruyorum bilgi almak amaçlı hıhı yada ı ııh dan başka bir cevap alamıyorum.bişeler yapıyor kız ama doğrumu yapıyor olması gerekenmi bilmiyorum yani. kontrolde bacagımın falan üçbeş yerine atış yaptı genital koltuk altı keza öyle..toplam kontrol işlemi bir dakikada bitt..yav bunlar işini doğrumu yapıyor giden falan varmı oraya toplu para verdim bide ?
Nerede gidiyorsunuz acaba? Memnun musunuz?8 seans 1.411...
Bu arada ben 3. seansıma gireceğim. Bacaklarımda epey azalma oldu.
Nerede gidiyorsunuz acaba? Memnun musunuz?
Avcılarda bi güzellik salonu... Hatta adını da yazayım Kybele.
Şu sıralar pek memnun olduğumu söyleyemem girdiğim ilk 2 seansı aynı çalışan yapmıştı 3. seansıma girdiğimde farklı bir çalışan yaptı ve arada epey fark vardı. 2 seansım 40- 45 dk sürdü 3. seansım neredeyse 1.5 saat... Nedenini sorduğumda çalışan önce şaşırdı sesini kısarak "önemsememiş demek ki normali budur bi kaç atış yapıp göndermişler sizi anlaşılan" demişti. :) Ha bu arada ilk 2 seans kremde uygulanmadı.
Bu arada bana seanslar arası ne kadar uzarsa uzasın "asla" bir sorun olmayacağı söylendi sürekli... Aksine ne kadar arayı uzun tutarsam o kadar gitmem gereken seans artıyormuş.
Azalma konusuna gelecek olursam üst bacağım olduğu gibi duruyor. diğer bölgelerde azalma var.
Gideceğin yer için acele etme. İyice araştır derim.Anladım canım. İnşallah tamameeenn kurtuluruz.
Bir araştırma içerisindeyim ama hadi hayırlısı.
ankarada iseniz öneride bulunabılırımNerede gidiyorsunuz acaba? Memnun musunuz?
Hayır İstanbuldayım maalesef canımankarada iseniz öneride bulunabılırım
Buün ilk kez yaptırdım 10 gün sonra tüylerin kendiliğinden dökülecek dediler ama atıştan sonraki o hafiften tüylerin Yanık kokusu beni mahfetti ve baya bir canım yandi bu normal mi ? Arada Atış yaptığı yerlere buz kaseti koydu ... Arkadaş tavsiyesiyle gittim ama hala bazı aklıma takılan sorular var.
Benim cihaz da soguk hava ufluyo alex cynosure apogee yanik kokusu oluyo normal o buz kutlesini bende duymadim vardir bi bildigi kontrole gidince sor istersen kafana cok takildiysa ilk seans da tuyler 10.gune falan dokulmeye basliyo ben persembe ikinci seansimi oldum dokulmeler basladi.bile umarim istedigimiz sonuclari aliriz hepimizBuün ilk kez yaptırdım 10 gün sonra tüylerin kendiliğinden dökülecek dediler ama atıştan sonraki o hafiften tüylerin Yanık kokusu beni mahfetti ve baya bir canım yandi bu normal mi ? Arada Atış yaptığı yerlere buz kaseti koydu ... Arkadaş tavsiyesiyle gittim ama hala bazı aklıma takılan sorular var.
dalimavi35 cynucr apogee alexle yapılıyor benimde bu cihazla sen hangi merkeze gidiyosun .senin 2.seansın ne kadar süre aralıkla yapıldı ve kontrol seansı uygulandımı bu arada? çok sordum k.bBenim cihaz da soguk hava ufluyo alex cynosure apogee yanik kokusu oluyo normal o buz kutlesini bende duymadim vardir bi bildigi kontrole gidince sor istersen kafana cok takildiysa ilk seans da tuyler 10.gune falan dokulmeye basliyo ben persembe ikinci seansimi oldum dokulmeler basladi.bile umarim istedigimiz sonuclari aliriz hepimiz
Normal.Buün ilk kez yaptırdım 10 gün sonra tüylerin kendiliğinden dökülecek dediler ama atıştan sonraki o hafiften tüylerin Yanık kokusu beni mahfetti ve baya bir canım yandi bu normal mi ? Arada Atış yaptığı yerlere buz kaseti koydu ... Arkadaş tavsiyesiyle gittim ama hala bazı aklıma takılan sorular var.
Bu makineden gercekten memnun olan var mı ?10 seanstan fazla gidip sonuç alamamış hatta arttırmıştı tüylerimi.
Bitti dediklerim 1 yıl sonra çıktı. Baska yerde uyutuyor kıl köklerini dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?