Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

mrb cevap ıcın tesekkurler. ara vererek gıtmek tedavıyı aksatır mı. yaza kadar 2 seans alsam ve yaz aylarında ara versem eylulde tekrar alsam. gec kaldım aslında ama yazı bı nebze rahat gecırmek ıcın ıste

Merhaba ben dudak üstü için düşünüyorum ama tüyler ince yayılır diyorlar koltuk altıma yaptırıyorum

ara vermek aksatıyor verimini düşürüyor ama sonuç değişmez, şöyleki, yaz bıtımnde yenıden başlamış gibi başlamış olursunuz..önceliğinz ne ıse oyle yapın tabı kı ama ben olsam bır yaz daha sabrederdım. sonra her yaz sızın zaten :)

Bana hiç bir sorun olmaz denmişti.

Bana hiç bir sorun olmaz denmişti.

bende sizler gibi herhangi bir müşteriydim sdc, cok araştırarak gittim, düzenli devamınız sonuç için çok önemli dedi doktorum. sağolsun titizlikle çalıştık, daha 3. seansda sonuç aldım ve memnunum hala. benim de bildiğim doktorumun açıklamalarından ve gidenlerin paylaşımlarından ibaret. sonuçta bu bir süre düzenli tekrar gerektiren bir sureç.. ama dediğim gibi maddiyattan başka bir kaybınız olmaz . yani tersine kotu sonuç almazsınız,ya da etkisi bozulur diye bırşey olmaz. sdc seanslarınız uzar okadar. ben hastanede yaptırdım, toplu ucret vermedım, her geldiğimde ucretını yatryordum, doktor için farkeden cok bısey yoktu oyuzden guvendım. ama bazı para avcıları bu hassas konuyu oldukça iyi kullanıyor. oyuzden çalıştığınız yeri iyi seçin derim yaptıracak herkese.

haklısınız ben de özellikle seans bası odeyerek gıtmek ıstıyorum ara vererek devam edecegım ıcın. o kadar cok merkez var ki insanın kafası karısıyor. fiyat listeleri de farklılaşıyor. duzgun kurum bulmak da zorlu bır surec bence

tuylerımı gösterdım ama ılk önce hormon testı yaptır dedı bana .estetısyen alex cıhaz var ten rengım olurmu dedım evt uygun dedı tenım öyle cok beyazda degl

Ben seans basi oduyom gen 140 koltkalt 50 ilknseansi oldum ikinci seans 15 20 gun sonra gidecem alt bacak da dusunuim sonra koltukalti bitsin

Merhaba :) Ben lazer epilasyona yeni başladım fakat cihaz hakkında hiç birşey bulamıyorum internette yardımcı olabilirmisiniz lütfen ona göre devam edeceğim? icaus delixi cihazın adı 18 gün oldu dökülmeler çok az kollarım hiç dökülmedi desek daha doğru olur..jel sürülerek uygulanıyor cihazla ilgili bir bilgide bulamadığım için devam etme konusunda terddütlerim var..

arkadaşlar biraz önce forumlardan okudum ıpl cıhazla 1 bölge 5 seans 40 tl.tum vucut 250 tl bitene kadar. dıot lazerle 1000 tl tum vucut bıtene kadar. alexandrıte lazerle 1500 tl bıtene kadar fıyat yazılmış biliginiz olsun.benimde tavsıyem alexadrıte tabiki ben onunla sonuc aldım.

ben de alexandrıte cıhazla lazere baslamayı dusunuyorum. sızce bu mevsımde baslamak dogru mu? istanbulda hangı kurumları tavsıye edersınız?
Doğru canım,2 seans yaptırırsın yaza kadar,güneşe çıkacağın zaman ara verirsin.

Ben yaptiriyorum alex kullaniyoruz 4.seanstayim ve %70'i gitti dusunenler iyi arastirmali baska biyerde ipl ve alex denemistik onceden derimi yaktilar alex te bende sıkı bi araştırmayla yeni yerimde devam ettim suan gayet memnunum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…